Hi lovelies! Ik schrijf deze Sharing Sunday tussen de soep en patatten door én neen, da’s dus voor een keer geen uitdrukking. M’n dagen bestaan tegenwoordig vooral uit sporten, eten klaarmaken, werken, eten en slapen. On repeat. Maar mij hoor je zeker niet klagen. Let’s do this!

De soep en de patatten 😉

 

Food

Tomaat Mozzarella

Even geen inspiratie in de keuken? Tomaat mozzarella is echt mijn lievelingslunch, waarvan ik op een guiltfree manier kan én mag genieten. Het liefst koop ik light mozzarella bij Lidl, want die is gewoon kei lekker. Ik koop dan nog enkele tomaten zodat ik meer veggies dan mozzarella heb, eventueel neem ik ook nog verse basilicum mee, want dat is een smaakbommetje! De mozzarella en tomaten snijd ik in bitesize stukken en voeg er nog enkele versnipperde basilicumblaadjes aan toe. Ik kruid het geheel met peper en zout en voeg dan nog 1 à 2 koffielepels olijfolie toe. Easy peasy!

 

Lifestyle

Weight Loss Journey

Na de lichte lunch hierboven, ga ik over tot zwaardere materie én dan heb ik het over mijn recentste poging tot afvallen en gezonder leven. Ik leg hier dus m’n ziel bloot, please don’t judge me. Ik postte onderstaande foto op Instagram omdat ik me een beetje misbegrepen voelde en toch wat nood had aan een beetje steun van rondom me. Vaak denken mensen dus dat ik me 24/7 vol stop met junk food, ooit zei er zelfs eens iemand tegen me dat fruit en groenten ook wel lekker kunnen zijn. Ja, hoe moet je daarop reageren?

De oplossing voor overgewicht is voor mensen dan nog meer voor de hand liggend: gewoon wat meer groenten en fruit eten en gaan sporten. Zo makkelijk is het echter niet, er is enorm veel wilskracht en moed nodig om te vermageren. Let’s be real, som eens op wat jij zoal op een dag eet? Ik denk dat ik voor m’n dieet niet zo anders at!

https://www.instagram.com/p/Bg9VB9Hh_mm/?taken-by=floriane_mary

 

Fashion

Prima Donna Sportswear

Hierboven vermeldde ik m’n dieet al even, maar ik volg dus opnieuw Weight Watchers. There’s no shame in that. Ik doe iets aan een situatie waar ik me eigenlijk al lang niet meer gelukkig bij voel. Maar dat betekent dus ook dat ik terug gestart ben met sporten, voornamelijk in de fitness. Als vrouw – of je nu lil’ boobs of big boobs hebt – draag je best een sportbeha. Dat is echt stukken comfortabeler dan met een gewone beha. Wist je dat je borsten zelfs kunnen bloeden als je hevig sport zonder de juiste ondersteuning?

Maar ik kom even tot m’n punt en dat is dus dat ik nergens een sportbeha vond die paste, qua omtrek en cupmaat. Hoe triestig is dat? Hoewel ik al jaar en dag beha’s draag van Prima Donna, wist ik totaal niet dat er sinds vorig jaar een kleine collectie sportbeha’s bestaat. Hooray! Helaas had de lingeriewinkel ‘m niet op voorraad, maar binnenkort komt het dus binnen! Voorlopig sport ik dus met een te kleine sportbeha en neen, dat raad ik je totaal niet aan!

 

 

To watch

I Feel Pretty

In mei komt dé feelgood film van 2018 uit, althans zo ziet het er toch naar uit als ik de trailer bekijk. Actrice én comédienne Amy Schumer speelt de hoofdrol in I Feel Pretty. Een film over een chubby vrouw die niet tevreden is met wat ze in de spiegel ziet, tot ze haar hoofd stoot in de fitness. Ik ben benieuwd! Jij ook? Check alvast eens de veelbelovende trailer!

 

Zo, dat was ‘m alweer! Tot de volgende!

xxx Floriane

Share:
Floriane
Written by Floriane
Hoi! Ik ben Floriane. Ik ben een Ostendaise die haar hart verloor aan Gent, Londen en Disneyland Parijs. Ik leef op koffie, lekker eten, goed gezelschap en goede boeken.