Delbôve botanicals

We kunnen eindelijk weer wat genieten van een goeie portie vitamine D, yaaay! Na een goed gevulde zonnige dag schrijf ik deze Sharing Sunday. Het is er eentje met schattige baby stuff, botanical beauty, een Vlaamse serie die je moet gezien hebben en meer 😉

Sunday, Funday

Zeg nu zelf, wat is er beter dan lekker eten? Ik ga daarom van start met een restaurant van op mijn bucketlist 😉

Hotspot: Pycke Zot

Je kunt hier terecht voor lunch, diner, maar ook als je enkel wilt genieten van een glaasje. Je vindt deze hotspot in de Salvatorstraat in Gent.

Wat me meteen opviel, is het gezellige en supermooie interieur. Aan saai doen ze hier dus niet, en dat zie je ook aan het menu, dat om de 2 à 3 weken verandert. Het menu vind je altijd op hun Facebook-pagina. Het gerechtje met de gebakken Berloumi al gecheckt, klinkt echt heerlijk! Kan niet wachten om hier eens te komen proeven!

Shop

New in: Botanical beauty

Ik ontdekte onlangs twee supermooie merken die afstappen van het chemische en hun kracht zoeken in het botanische. Ze zijn niet getest op dieren en zijn vrij van parabenen.

Klorane

Klorane is een Frans merk en bestaat al meer dan 50 jaar. Zelf kende ik het merk nog niet tot ik ze ontdekte op een event. Ik had er al wel eens van gehoord, maar daar bleef het ook bij. Na het event was ik aangenaam verrast! Het is een merk met een verhaal en hun producten ruiken hemels!

Hun nieuwste lijn is er eentje met cupuaçuboter en blijkbaar is dat tot 1,5 keer voedender voor de huid dan de vaak gebruikte Shea boter. Omdat ik snel last heb van een droge huid was dit dus een interessant weetje, veelbelovend!

Klorane
Klorane

Delbôve botanicals

Nog een mooi merk dat ik laatste ontdekte, is Delbôve. Ook dit merk bestaat al een eindje en werd in 1967 uit de grond gestampt. Flo en ik bezochten ook hun winkel in Antwerpen en werkelijk, die is echt om verliefd op te worden. Niet alleen de marmeren muren deden ons hart sneller slaan, maar ook de producten zelf. Het zijn echte pareltjes voor in je badkamer.

Delbôve botanicals

Webshop: Little Thingz

Deze superleuke webshop wil ik jullie zeker niet onthouden! Little Thingz is een webshop vol schattige knuffeltjes, tof speelgoed, fopspenen en ander cute babygerief. En néé, er is geen baby op komst maar ik ontdekte de shop door mijn meterschap! Oh ja hoor, sinds 9 april mag je mij trotse meter noemen van een koddig dotje genaamd Leonie.

Instagram: @sincerelyjules

Een van mijn favoriete Instagram-kanalen is die van Julie Sariñana, een blogster uit Californië. Ik durf haar zelfs mijn girl crush te noemen. Ik ben jaloers op haar prachtig gebruinde huid, haar beachy golven, haar reizen en I love haar stijl!

Tulum forever. ?

A post shared by JULIE SARIÑANA (@sincerelyjules) on

To watch

’s Avonds samen tv kijken met mijn vriend is echt pure ontspanning voor mij. We kijken vooral naar De Mol, Temptation Island, afleveringen van Friends (want shame on me, heb de serie nog nooit gezien), maar hieronder heb ik nog twee toppers waar ik graag over vertel.

Serie: Gent West

Het lijkt op het eerste gezicht een kopie van Orange is the new Black, maar ik was aangenaam verrast! Het gaat ook over vrouwen in een gevangenis, maar het verhaal is echt wel anders. Het boeit en op een bepaald moment in de serie heb je echt zin om het gewoon te bingewatchen omdat het zo spannend is. Houd je wel van een Vlaamse serie die niet cliché is? Kijken!

Film: The Avengers: Infinity War

Als trouwe Marvel-fan ben ik altijd super excited als er een nieuwe Marvel-film uitkomt. En nu is er een film met al mijn helden bij elkaar, joehoeeee!

Travel: Peru

Onze volgende reis willen we graag groots maken. Het land op nummer 1 op de travel bucket list: Peru. Maar dat lazen jullie misschien al in een vorige blogpost. De liefde voor het land is nog steeds niet gedoofd. We zouden er graag volgend jaar naartoe trekken, dus alle reistips of als je leuke reisboeken kent over Peru, gimme! Thanks!

Geniet van jullie zondagavond!

 

Xje,

Wendy

 

Share:
Wendy Troch
Written by Wendy Troch
31 - Ambitieus - Indonesische roots - Enthousiaste eeuwige twijfelaar Creatieveling met een full-time job in digitale marketing - Vult haar verlofdagen met reizen. Verliefd op desserts, all things aesthetic & mijn furry babies. Send me your love: wendy@shadesofghent.be