Hi there! Hier ben ik weer met een nieuwe Sharing Sunday! Vandaag heb ik het over m’n favoriete to-go ontbijtjes, Pandora armbandjes, wandelschoenen en bioscoop toppers!

Food

Haastje-Ontbijtje

Isey Skyr

Binnenkort kun je mijn 3 favoriete én gezonde ontbijtjes ontdekken in een nieuwe blogpost! Maar soms zijn er ook van die dagen waarop je echt snel even iets uit de koelkast neemt en je je ontbijt noodgedwongen onderweg moet opeten. Voor zo’n dagen heb ik steeds kleine potjes Ísey Skyr (mijn favo’s: vanille, aardbei-banaan en framboos-blauwe bes) of Kri Kri Superspoon mango-banaan in de koelkast staan. Beide soorten yoghurt zijn dikker van structuur en vullen erg goed, waardoor ik me echt lang verzadigd voel en dat plotse hongertje geen kans maakt!

 

Fashion

Nike ACG

Nike

Onlangs verwelkomde mijn Nike-familie een nieuw lid, namelijk de ACG wandelschoenen. Deze pretties kosten 100 euro en behoren tot een limited release collectie van Nike. ACG staat voor All Conditions Gear en zoals de naam dus al zegt, is het gear om buiten mee te sporten. De collectie komt maar een keer om de zoveel jaren uit en de schoenen zijn daarom best uniek in hun soort. Doordat ik vaak ga wandelen, werden de schoenen reeds uitgebreid getest en man, wat een goeie schoenen! Ik heb nooit blaren en het voelt alsof ik op wolkjes wandel!

 

Pandora x Disney

Omdat ik na 10 miljoen jaar eindelijk afgestudeerd ben (ik ben dus de slacker van Shades of Ghent op vlak van studies, haha! ), kreeg ik van m’n ouders een Pandora armbandje dat ik al zo lang wilde kopen. Ook van m’n lieve broer kreeg ik een leuke charm om aan m’n armbandje toe te voegen, superlief! Maar wat helemaal bovenaan m’n wishlist staat, zijn de exclusieve Disneyland Parijs en Walt Disney World charms die je enkel ter plaatse kunt kopen! Woensdag ga ik normaal een dagje naar Disneyland Parijs en laat ons dus hopen dat ik er beide exclusieve charms kan kopen. Zijn ze niet prachtig?

 

To Watch

Ocean’s 8

Who run the world? GIRLS! Ocean’s 8 heeft volgens mij de beste vrouwelijke cast van 2018! Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling én Sarah Paulson in één film? A million times, yes! Ik bekeek de film afgelopen woensdag in de cinema met mijn mama en we hebben allebei genoten van deze luchtige, komische, spannende film boordevol girlpower. Check zeker eens de trailer! (en de volledige film natuurlijk ook!). Nu we het toch over de cinema hebben… Zou het niet leuk zijn, mochten er in de cinema wat meer guiltfree snacks hebben die wat lager zijn in calorieën? 😀

 

The Incredibles II

Ik heb jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaren gewacht op dit moment. Ik dacht dat het nooit meer zou gebeuren, maar toch. Het is eindelijk zover! Vanaf 27 juni kunnen we in de bioscoop weer van de komische avonturen van de Parr familie gaan kijken! Ik weet nog dat ik als 9-jarige helemaal uit m’n dak ging bij deze film! Echte Disneyfan als ik ben, kocht ik natuurlijk al een t-shirt zodat ik in thema naar de cinema kan! 😀


Tot de volgende!

xxx Floriane

Share:
Floriane
Written by Floriane
Hoi! Ik ben Floriane. Ik ben een Ostendaise die haar hart verloor aan Gent, Londen en Disneyland Parijs. Ik leef op koffie, lekker eten, goed gezelschap en goede boeken.