’t is weer zondag! Je weet natuurlijk wat dat wil zeggen: Een nieuwe Sharing Sunday boordevol dingetjes die ik echt moest sharen met je!

Maar even totaal naast de kwestie: Nadat ik alle afleveringen van Sex And The City religieus had bekeken, dacht ik écht dat bloggers er altijd fancy uitzagen terwijl ze hun blogposts schreven, maar in tegenstelling daarvan, lig ik in m’n Disney pyjama in m’n bed, op een zondagochtend, deze blogpost te typen. Tot zover de verwachtingen die ik van m’n grown up life had.

Bovenstaande confession terzijde, begin ik zoals altijd graag bij het belangrijkste onderwerp, nl. food, waarna ik het heb over wedding preppin‘ en een kleine lading muziek en films! Enjoy!

Food

Tarte à Moi – Carrot Cake

Jup, ik ben nog steeds bezig met m’n weightloss journey, maar een mens moet nu eenmaal soms tijd maken om te genieten van de lekkere (ongezondere) dingen in het leven. Mijn mama bracht afgelopen week carrot cake van Tarte à Moi mee van bij Delhaize. Keihandig, want het waren individuele porties! Wie me een beetje kent, weet dat ik maar al te graag geniet van heerlijke worteltaart! Vroeger vond ik dat best vies klinken, cake met wortels erin. Ik geef toe, ’t is wel bizar om die geraspte worteltjes te zien in m’n cake, maar het smaakt wel echt hemels, zeker in combinatie met de heerlijke icing on top.

 

Fashion

ASOS – Battle of the Dresses

Sharing Sunday ASOS

In september ga ik naar het trouwfeest van m’n nichtje en daarvoor had ik een nieuwe outfit nodig! Na uren online te zoeken naar mooie feestjurkjes, bestelde ik enkele exemplaren op Asos, waarvan ik er ondertussen verschillende heb terug gestuurd! Da’s het voordeel van online te shoppen: het pashokje is gewoon je eigen kamer en je kunt schaamteloos je eigen reflectie uitlachen, om meteen erna je retour via de website aan te melden. Momenteel twijfel ik nog tussen twee jurkjes, maar jullie mogen sowieso een OOTD van mijn hand verwachten, want ik wil graag eens laten zien dat plus size ook mooi, sexy, vrouwelijk en stijlvol kan zijn 😉

Beauty

Too Faced – Better Than Sex Mascara

Sharing Sunday Mascara

Een hele tijd geleden schreef blogster Flo een blogpost over een Sephora haul en ik weet nog dat ze schreef dat ze hoopte dat de mascara haar sexy zou doen voelen. Ik maakte er toen meteen m’n missie van om die mascara te bemachtigen, want ja, haar lashes zagen er echt altijd top uit!  Toen ik in Londen was, spotte ik de Better Than Sex Mascara van Too Faced en net als bij Flo, belandde het meteen in m’n winkelmandje. 3 jaar later gebruik ik het nog steeds!

Nu vertelde ik al dat ik binnenkort naar een trouwfeest moet en emotioneel als ik ben, weet ik bijna zeker dat ik ga moeten huilen, dus ik kocht voor die gelegenheid de waterproof versie van de Better Than Sex Mascara. Of’ie de test zal doorstaan, zal nog moeten blijken!

Music

Jason Mraz – Know.

Jason Mraz’s muziek heeft een speciaal plekje in m’n hart. Er is (helaas) nog niemand waarmee ik het kan delen, maar ’t is definitely de muziek die ik als soundtrack zou willen van mijn eigen love story. Mraz zingt zo mooi over de liefde, de mooie momenten met je lieveling en eigenlijk zijn z’n liedjes de perfecte weerspiegeling van hoe ik graag over iemand zou willen denken en vice versa. Sorry not sorry als ik nu heel corny klink.

Geïnteresseerde single heren mogen zich steeds aanmelden via de comments! (Ik maak maar een grapje hé! Of misschien toch niet?)

Movies & Series

Christopher Robin

Of ik de nieuwste Disney film al heb gezien in de cinema? Ja, duh! Als de trouwe fan die ik ben, ging ik de eerste dag al naar Christopher Robin gaan kijken.

De film focust zich op het volwassen leven van Winnie The Pooh z’n favoriete speelkameraadje Christopher Robin. Ik ga geen synopsis geven van de film, want eigenlijk geef ik dan al te veel van de film weg! Wel kan ik je vertellen dat er heel respectvol is omgegaan met de personages en dat er enkele herkenbare momenten op het scherm zullen verschijnen. Disney fans zullen ze er wel snel uithalen 😉

 

To All The Boys I’ve Loved Before

YAAAAAAAS! Ik ben zo’n sucker voor cliché romantische films en de nieuwste Netflix Original past perfect in dat plaatje! In de film volgen we het verhaal van de hopeloze romantica Lara Jean en hunk Peter die een nep relatie met elkaar beginnen om haar crush en zijn ex-vriendin jaloers te maken. Als je een fan bent van luchtige romantische films, dan is het zeker jouw da-da!

Ken jij toevallig nog romantische (komedies) die ik zeker eens moet bekeken hebben in m’n leven?

xxx Floriane

Share:
Floriane
Written by Floriane
Hoi! Ik ben Floriane. Ik ben een Ostendaise die haar hart verloor aan Gent, Londen en Disneyland Parijs. Ik leef op koffie, lekker eten, goed gezelschap en goede boeken.