Ootd fanny pack

Fijne zondagavond iedereen! Intussen ben ik al een weekje terug van het avontuurlijke Peru. Het is weer tijd om in het ‘gewone leven’ te rollen, dus hier ben ik terug met wat leesvoer voor jullie 😉

Shop

New in: fanny pack van & Other Stories

Als je op reis gaat ben je als toerist wel eens een makkelijk vizier voor diefstallen. Om die reden wou ik graag mijn persoonlijke spullen zo veilig mogelijk opbergen. Een fanny pack leek me dus ideaal! Ik vond een supermooi exemplaar bij & Other Stories. Het is stevig en ook wel fashionable!

Ootd fanny pack

Groot bloempotje

Zoals je al las zijn mijn vriend en ik net terug van Peru. Natuurlijk hebben we ook wat souvenirtjes mee! Sommige al wat meer Peruviaans getint dan andere, maar deze is toch wel een van mijn leukste vondsten. Ik kreeg hem mee voor € 8 en vond hem op een lokale markt in Lima, Barranco. Nu nog een plantje…

Guardians of the Galaxy

To watch

Serie: Zie mij graag

Voor mij hoeven het niets steeds Engelstalige series te zijn, ik hou net zoveel van series in onze eigenste Vlaamse taal. Via Telenet Play More ben ik begonnen aan de Vlaamstalige serie Zie mij graag. Het verhaal gaat over een vrouw die scheidt van haar man doordat hij een scheve schaats reed. Het klinkt heel erg cliché, maar de koppelsituaties in de serie zijn zo herkenbaar en grappig!

 

Documentaire: Last Days

Na haar reisdocumentaire over het trouwleven, zet Lieve Blancquaert deze keer de laatste dagen van het leven in de kijker. De eerste aflevering zit er al op en ik ben verkocht! Niets verrassend eigenlijk als je weet dat ik stiekem een zwak heb voor oudjes :p Ze hebben altijd iets fragiel en schattigs in hun blik vind ik!

 

Film: Avengers: Infinity War

Je raadt het al; ik ben een Avengers-fan. Op het vliegtuig op weg naar Peru vond ik zowel Infinity War als Black Panther. Die 12 uur op het vliegtuig waren ineens dus een stuk draaglijker. En ja hoor, het waren toppertjes!

 

Concert: Justin Timberlake

Dankzij mijn werk mocht ik live genieten van Justin Timberlake zijn zangkunsten en wauw, die man kan show geven! Het decor was echt verbluffend en in combinatie met enkele dans moves en zijn stem was dit concert echt wel om over naar huis te schrijven!

Album: Wanted on Voyage – George Ezra

Oh ja, de reiskriebels blijven nog wat zinderen met dit album. Dit album heb ik heel veel afgespeeld op reis. De songs op dit album zijn ook geïnspireerd door zijn trip in Europa. Hoe kan je ook niet verliefd worden op zijn diepe stem en meeslepende deuntjes?

 

To read: Vele hemels boven de zevende – Griet Op De Beeck

En wat is een reis zonder een boek? Ik nam het boek Vele hemels boven de zevende mee. Het is een roman verteld door verschillende personages, maar ze zijn wel stuk voor stuk verbonden met elkaar. Het boek gaat over het leven, gebroken gezinnen, liefde, vriendschap en andere herkenbare situaties. De rode draad leek me eerst wat saai, maar het is zo sterk geschreven dat ze je blijft verrassen en boeien. De bestseller werd zelfs verfilmd, maar of die even goed is valt nog af te wachten!

Afbeeldingsresultaat voor vele hemels boven de zevende

Travel: Myanmar

Ook al moet er opnieuw gespaard worden, kan ik het niet laten om al weg te dromen over een volgende reis. Een land dat me wondermooi lijkt is Myanmar. Dat is een land in Azië vlakbij Bangladesh en India. Zeker Bagan lijkt me een reisje waard!

Hopelijk heb ik jullie wat kunnen inspireren met mijn Sharing Sunday 😉

Xje

Wendy

 

Share:
Wendy Troch
Written by Wendy Troch
31 - Ambitieus - Indonesische roots - Enthousiaste eeuwige twijfelaar Creatieveling met een full-time job in digitale marketing - Vult haar verlofdagen met reizen. Verliefd op desserts, all things aesthetic & mijn furry babies. Send me your love: wendy@shadesofghent.be