Intussen lijkt ook de Indian Summer vervlogen te zijn, en hoewel ik geniet van dit zonnige herfstweer kijk ik er erg naar uit om volgende week op vakantie te vertrekken. Wij gaan roadtrippen in het zonnige Mexico, dus ik ben helemaal aan het vakantiepreppen. Benieuwd hoe ik dat doe? Lees dan snel verder!

New in: Seafolly

Oh, die eeuwige struggle in het kleedhokje. Ik hou er écht niet van om te passen, en vooral badmode vind ik verschrikkelijk. Daarnaast blijkt het ook niet makkelijk om in oktober -compleet buiten het seizoen- nieuwe bikini’s te kopen. Bij Zalando ontdekte ik het merk Seafolly, een Australisch badmodemerk. En ik was meteen verkocht! Mooie pasvormen, fijne stofjes, vrolijke prints én goeie basics: ze hebben het allemaal. Het enige nadeel? Het merk is best duur. Voor een bikinisetje of een badpak betaal je makkelijk €90. Ik hield het dus bij één bikini, maar die met slangenprintje blijft naar me lonken…

Seafolly

Want: PADI-duikbrevet

Op onze reis naar Cuba vorig jaar deden mijn vriend en ik een duikinitiatie in Playa Larga. We kregen de smaak te pakken en willen dit jaar in Mexico het PADI Open Water Diver duikbrevet halen. Eerst een hele dag oefenen in het zwembad en daarna het echte werk in zee. Ik heb er zin in, maar vind het stiekem toch ook wel best spannend. Heb jij ook een duikbrevet? Wat vond je van de cursus? Tips & tricks? Laat iets weten in de comments, want ik ben razend benieuwd!

PADI cursus Mexico

Tested: Fuijiflm X-T100

Hoewel mijn geliefde Canon DSLR en ik nog steeds dikke vrienden zijn, zou ik ‘m op reis af en toe willen inruilen voor een minder bulky exemplaar. Hij is best wel groot en zwaar, dus laat ik hem regelmatig op het hotel en da’s eigenlijk jammer. Van persbureau Walkie Talkie mag ik de Fujifilm X-T100 lenen. Een fijne systeemcamera met verwisselbare lenzen, die een stuk lichter en vooral veel kleiner is.

Toch kan je er mooie beelden mee maken, dat leerden we op het event Factory X by Fujifilm afgelopen weekend. Flo, Wendy en ik volgden er onder andere een workshop rond flatlays maken. We leerden een heleboel én van de beste, want Everyday Marta is de enige echte queen of the flatlay. Meer beelden volgens snel, want ik neem deze camera mee naar Mexico!

Fujifilm X-T100

To read: ? 

Gedurende het hele jaar lees ik best weinig, maar op vakantie verander ik in een echte boekenwurm. Het ene boek na het andere verslind ik. Sinds enkele jaren lees ik op een e-reader, daarover las je al in deze blogpost. Gelukkig maar, want ik lees best snel en wie digitale boeken leest spaart heel wat kilo’s bagage uit. Da’s weer wat meer plaats voor toffe outfits :).

Ik lees het liefst ladythrillers, oftwel thrillers voor (en vaak ook door) vrouwen. Favoriete auteurs zijn onder anderen Saskia Noort, Karin Slaughter en M.J. Arlidge. Ik heb zowat alles van hen al gelezen, en ben dus benieuwd naar welke boeken jullie me aanraden. Aanraders? Shoot!

En nu? Tijd om in te pakken!
Deze keer zorg ik niet voor alle inspiratie, maar hoop ik dat jullie mij kunnen inspireren.
Ik ben heel erg benieuwd naar jullie tips in de comments!

Xx
Hanne

 

Share:
Hanne
Written by Hanne
Hoi! Ik ben Hanne. Catlover - dansgrage levensgenieter - foodie.