Vandaag doen we gezellig op z’n zondags! Met een koffietje in de zetel, misschien een dekentje erbij, op het gemak een beetje tv kijken, wat wil een mens nog meer? Misschien een blogje lezen? Ik bundelde enkele dingetjes in een nieuwe Sharing Sunday! Lees je’m snel even mee?

Food

Magioni Bloemkoolbodem

Dat ik always in the mood for food ben, is al lang geen geheim meer (denk ik 😉 ). Dankzij een aantal lieve mensen die ik via Weight Watchers leerde kennen, ontdekte ik de pizza bloemkoolbodems van Magioni. Het is een ideaal gezonder alternatief voor de traditionele – iets te vettige – pizza en bovendien zó lekker! Je kon ze al een hele tijd bij Albert Heijn kopen, maar dankzij blogster Michelle kwam ik te weten dat je het nu ook bij Delhaize kunt krijgen! Yay! De bloemkoolbodem kun je dus zelf naar hartenlust beleggen, maar je kunt ook kiezen voor enkele pizza’s die reeds samengesteld zijn!

 

Fashion

Vans X Harry Potter

https://www.instagram.com/p/BwkFKsQBOFR/

Na collabs met o.a. Disney, Nintendo, Peanuts en Hermés, kondigde Vans aan dat er binnenkort een collectie in samenwerking met Harry Potter in de rekken zal liggen. Potterheads, deze is voor jullie! Een exacte datum weten we nog niet, maar je kunt je via de website wel aanmelden om op de hoogte te blijven! Gryffindor, Ravenclaw, Slytherin of Hufflepuf, bij welke afdeling zit jij?

 

Beauty

Jordan Green Clean tandenborstel

Een tijdje geleden leerde ik de Jordan Green Clean tandenborstel kennen via blogster Hannewhale. Ik kocht al eerder tandenborstels van dit merk, maar wist niet dat het merk ook groenere exemplaren produceert. Deze tandenborstel past perfect in onze hedendaagse – milieubewustere – samenleving, want we gebruiken al herbruikbare boodschappentassen, groente- en fruitzakjes, etc. En nu kunnen we dus onze tanden poetsen met een tandenborstel die gemaakt is van gerecycleerd plastic uit o.a. yoghurtpotjes! Je koopt het voor 2,99 euro bij Albert Heijn!  Elk beetje helpt, peeps!

MAC x Disney’s Aladdin

https://www.instagram.com/p/BvAdLIynCYI/

Toegegeven, ik krijg het precies niet warm van alle trailers en previews van Disney’s Aladdin die eind mei in de Belgische filmzalen zal te zien zijn. Ik ben niet wild van de casting (mijn nostalgische zelf kan geen afscheid nemen van Robin Williams als Genie, sorry!) Waar ik wel een grote fan van ben? De epic collabs van MAC! Van Wonderwoman, Selena, Aaliyah tot Aladdin, I want it all! Vanaf 16 mei kun je de collectie online en in de winkels shoppen! Ik zet alvast een beetje centjes opzij om die lipstick toch te kunnen betalen 😉

 

Music

BTS (ft. Halsey) – Boy With Luv

Sinds ik onlangs stootte op de nieuwe single van BTS, ben ik head over heels voor deze K-pop boyband. No shame in my BTS game, though! Want deze zeven knappe Koreaanse koppies zijn populairder dan ooit en staan overal ter wereld in compleet uitverkochte concertzalen! Ze werkten o.a. al samen met The Chainsmokers, Steve Aoki en Ed Sheeran. Onlangs gaven ze zelfs een live performance van hun nieuwste single tijdens SNL. Whoewieeeeh, it’s a sight for sore eyes!

 

Movies

The Lion King

Midden juli kunnen we allemaal gaan genieten van de nieuwste live-action film van Disney! De animatiefilm uit 1994 is nog steeds een van mijn favoriete Disney Classics en de live-action movie ziet er echt prachtig uit! Ik vind het zo mooi hoe de natuur en de dieren weergegeven worden. En hoe awesome is het dat Beyoncé, Donald Glover (a.k.a. Childish Gambino) én Chiwetel Ejiofor een rol zullen vertolken in dit pareltje?!

 

Fijne zondag! Geniet ervan!

xxx Floriane

Share:
Floriane
Written by Floriane
Hoi! Ik ben Floriane. Ik ben een Ostendaise die haar hart verloor aan Gent, Londen en Disneyland Parijs. Ik leef op koffie, lekker eten, goed gezelschap en goede boeken.