Muhammara dip

Een nieuwe Sharing Sunday, want ’t is zondag! Vandaag op de planning: een nieuwe (her)ontdekking op Netflix, yummy food & more.

To listen: Davina Michelle

On repeat, on repeat en nog eens on repeat! Deze sharing Sunday start ik vandaag met een streepje muziek, die zeker ook bij jou blijft hangen, wedden?

Food

Muhammara dip

Iedereen kent wel guacamole of een salsa dip, maar kende je muhammara al? Dat is een dip op basis van paprika en gemalen walnootjes. Met tortilla chipjes combineren wij meestal zelfgemaakte guacamole, maar die skipten we eens en gingen voor muhammara. De dip kreeg heel wat complimenten en was in no time op! Ideaal voor wie niet met een saaie dip wilt aandraven, maar ook geen zin heeft om zelf aan het mixen te slaan :p De onze was van Père Olive.

Muhammara dipMuhammara dip

Makkelijke confetti traktatie

Verjaardagen betekenen kleine traktaties op het werk, enfin toch bij La Lorraine! Ik wou eens iets anders dit jaar, zonder al te veel moeite te doen, en na wat scrollen op Pinterest kwam onderstaand ideetje uit de bus! Je hoeft enkel witte chocolade te smelten, erover te gieten en dan werk je af met eetbare confetti. Easy, maar toch fancy!

Confetti treats

Cadeautip voor je papa

Mijn lieve papa werd deze week 60 en dat laten de kinderen natuurlijk niet zomaar voorbij gaan! Zoals bijna altijd komen we dan gezellig samen om te eten en te keuvelen, maar ik maakte ook een fotoboek voor hem (Smartphoto). Samen met mijn mama trok ik twee jaar geleden naar Indonesië met hem. En wat is er leuker dan die herinneringen vast te leggen op papier? Eigenlijk zouden we allemaal meer de tijd moeten nemen om zulke momenten op papier zetten, want da’s toch veel leuker dan dat ze verstopt zitten op je computer?

SmartphotoSmartphoto

To watch: Glee

Big little Lies was over & out en ik had een nieuwe serie nodig om mij bezig te houden, voor ik mijn bed indook. Netflix heeft niet veel soeps meer, maar daar ik zag Glee terug en besloot om het weer een kans te geven. Jaja, lang geleden dat ik nog een serie gebingewatcht heb! Niet omdat het verhaal zo spannend is, maar ik ben echt een sucker voor musical! Om nog maar te zwijgen van die mash-ups! #guiltypleasure

 

Checkte je ook mijn vorige Sharing Sunday al?

Xje

Wendy

Disclaimer: Deze blogpost bevat producten die ik ontving in het kader van een samenwerking.
Dat beïnvloedt mijn mening uiteraard niet, onze artikels blijven steeds eerlijk en oprecht.

Share:
Wendy Troch
Written by Wendy Troch
31 - Ambitieus - Indonesische roots - Enthousiaste eeuwige twijfelaar Creatieveling met een full-time job in digitale marketing - Vult haar verlofdagen met reizen. Verliefd op desserts, all things aesthetic & mijn furry babies. Send me your love: wendy@shadesofghent.be