Wauw, de honderdste WoW op Shades of Ghent. Wat een mijlpaal!  Om dat te vieren, mogen jullie een kijkje nemen in niet één maar twee weken uit mijn leven. Vorige week was een echte feestweek voor mij. Ik werd niet alleen 24 lentes, ik kreeg ook te horen dat ik geslaagd ben voor alle examens uit de masteropleiding. Hoera! Meer weten? Lees dan snel verder!

Woensdag

Ook ik moet eraan geloven, die vreselijke thesis moet deze zomer af. En samen is altijd leuker dan alleen, daarom kwam Louise gezellig een dagje thesissen. ’s Avonds gingen we samen naar een event van Les Folies in Gent, waar je al over kon lezen in haar WoW. Ik was er nog nooit geweest, maar ik zag meteen enkele leuke stuks én nam er ook eentje mee naar huis. Jumpsuits zijn helemaal mijn ding en als ze dan nog eens een leuk tropische printje hebben kan ik echt niet weerstaan.

Donderdag

Donderdag was een bijzonder drukke dag. Ik werk als Social Media Marketeer bij Veritas en we organiseerden op donderdag ons allereerste event voor bloggers en influencers. Met tafels sleuren, goodiebags vullen & planten ophalen, ik heb de hele dag niet aan mijn bureau gezeten. Het werd een geslaagde én super gezellige avond. Veel liefs voor de tofste collega’s! De jumpsuit die ik aanhad, kocht ik de dag ervoor op het event van Les Folies 😉

Vrijdag

Vrijdag was het weer zover… Thesistijd. Niet mijn favoriete bezigheid, en ook een dag zonder foto’s.
Ik kreeg wel te horen dat ik geslaagd was voor alle masterexamens, hoera! Na twee jaar werk & studie te combineren is het wel welletjes geweest en heb ik het behoorlijk gehad met studeren. Nu enkel nog die vreselijke thesis afwerken, maar dan ben ik er echt vanaf!

Zaterdag

Op zaterdag gingen mijn vriend en ik naar het trouwfeest van één van zijn collega’s. Het werd een heel gezellige avond, die een beetje in mineur afsloot. In het midden van de nacht werden we tegengehouden door de politie. We hadden niet teveel gedronken maar ik vond mijn verzekeringspapieren niet terug en we moesten de auto bijna achterlaten… Om 3 uur ’s nachts op zo’n 120km van huis. Niet fijn, maar gelukkig kwam alles goed en konden we weer verder rijden. Hoera!

Zondag

Zondag werd een rustige dag. We keken een aantal afleveringen van Tabula Rasa (echt een aanrader!) op Netflix en deden wat klusjes in huis.

Maandag

Hoera, maandag en dus de start van mijn verjaardagsweek! Mijn vriend vertrok op dinsdag op zakenreis en was er dus niet tijdens mijn verjaardag. Hij moest dus wat punten scoren tijdens de andere dagen die week 😉
’s Avonds gingen we snel een hapje eten bij één van mijn favoriete Gentse hotspots, de Orchidee.

Dinsdag

Of ik ook wel een keertje thuis eet? Zelden 😉 De afgelopen dagen (weken? help) kookte ik erg weinig, hoewel ik dat eigenlijk heel graag doe. Maar op restaurant gaan is natuurlijk ook geen straf. Op dinsdag was er opnieuw een verjaardagdineetje op restaurant. Gezellig met mijn ouders klinken op mijn verjaardag én op mijn goede examenresultaten.

Woensdag

D-day oftwel: mijn verjaardag. Ik hoefde niet te werken en ging daarom een dagje winkelen met mama, net over de grens in Frankrijk. We aten in het meest opzichtige restaurant Memphis. Het interieur doet denken aan een typische Amerikaanse diner (uit de jaren stillekes) en ook de kaart was heel erg Amerikaans met vooral veel fastfood. Maar wel leuk voor een keertje 😉 Ik vond er enkele kleedjes en ook wat deco spulletjes. ’s Avonds nog een keer op restaurant, nu met mijn favoriete vriendinnetjes. Het werd Mosquito Coast in Gent, daar was ik al erg lang benieuwd naar. Aanrader!

Vrijdag

Donderdag ging ik een dagje werken, dus daar zijn ook geen foto’s van. Op vrijdag vertrok ik naar Gent om een dagje te thesissen met vriendinnen. De eerste keer in de bib voor mij, en dat aan het eind van mijn studie 😉 ’s Middags een nostalgische lunch bij Emmy’s (die flaguettes zijn echt to die for) en ’s avonds ging ik met Wendy naar de opening van het nieuwe Italiaanse restaurant L’Incontro in Gent. De keuken is niet ’typisch Italiaans’, het interieur is erg mooi en ook de ligging (in Oudburg) is top. Wij gaan een keertje terug!

Zaterdag

Wat werden we al verwend met stralend weer, zeg! Ook zaterdag waren de weergoden ons gunstig gezind. Wij trokken erop uit met de scooter, aten een ijsje én hadden een barbecue op de planning. Wat een heerlijke dag!

Zondag

Lekker uitslapen op zondag en -heel stiekem- eventjes lekker niets doen. Za-lig na zo’n drukke week!

Maandag

Thesis, thesis, thesis. Hoewel ik liever de hele dag in het zonnetje zou zitten, wordt het nu toch écht tijd om in gang te schieten.

Dinsdag

Op dinsdag, de laatste dag van deze WoW,  ging ik een dagje werken en aten we ’s avonds -weeral, I know– op restaurant. Ik was al langer benieuwd naar Tranquilo, een Mexicaanse Taqueria in Antwerpen. Heerlijk genieten op het terras, want zowel de setting als het eten vond ik top!

Na deze honderste WoW (ik word er bijna sentimenteel van. Grapje ;-)) zijn we heel erg benieuwd naar wat jullie van deze rubriek vinden. Willen jullie nog steeds wekelijks een kijkje in ons leven? Of is het meer iets voor af en toe, of misschien maandelijks? Laat het ons weten in de comments!

Share:
Hanne
Written by Hanne
Hoi! Ik ben Hanne. Catlover - dansgrage levensgenieter - foodie.