Hi peeps, hier ben ik alweer met een nieuw weekoverzicht. Scroll naar beneden om te zien wat ik allemaal heb gedaan.

Woensdag

Ik was even vergeten dat het weeral aan mij was om een weekoverzicht te maken. Bijgevolg heb ik geen foto’s van in de ‘ sfeervolle’ bib. Kuch. Na een hele dag achter mijn laptop te zitten genoot ik ’s avonds van een lekkere aperitiefje met mijn vriend. Ik koos voor de Schweppes premium mixer pink pepper in combinatie met de Gentse Ginderella.

En aja, en onze T-shirtjes voor het WK zijn toegekomen. Go Belgium want wij zijn er helemaal klaar voor!

WK Russia

 

Donderdag

Shiseido

Paris here I come! Donderdagochtend vertrok ik met de Thalys op persreis richting Parijs voor het Japans cosmeticabedrijf Shiseido. Als echte beautylover en schoonheidsspecialiste van opleiding was ik natuurlijk buitengewoon enthousiast dat ik deze kans kreeg. Ik ken Shiseido namelijk al zeer lang, want tijdens een vakantiejob in een parfumerie kwam ik al in aanraking met hun scala aan producten.  Voor degene die er nog nooit van gehoord hebben: hun productgamma bestaat vooral uit huidverzorgingsproducten, make-up, zonnecrèmes, lichaams- en haarverzorgingsproducten en luxe-parfums.

Serge LutensSerge Lutens

Na een lekkere lunch trokken we naar het Musée des Arts Décoratifs voor een presentatie over de nieuwigheden van Serge Lutens. Lutens staat bekend voor zijn sensuele geuren en de nieuwe Gratte-Ciel collectie is geen uitzondering. De créateur koos ervoor om de 10 bestsellers van Palais Royal boutique en 1 nieuwe geur, namelijk L’Innomable, te bottelen. Mijn favoriet was ‘De profundis’. Zoals je misschien wel kan zien, zijn de parfumflesjes geïnspireerd op de skyscrapers van New York in de jaren 30.

cafe de flore

De rest van de namiddag mochten we doen waar we zin in hadden. Ik overwoog om te gaan shoppen maar zodra ik was ingecheckt in Hotel Pont Royal ontdekte ik het prachtige uitzicht vanop mijn balkon. Linh, van de blog Minouderie, was naast ikzelf de enige Belgische blogster die mee was…and because bloggers, will be bloggers konden we niet weerstaan aan the view. Nadat we wat foto’s hadden getrokken, nam Lihn me mee naar Cafe De Flore waar ik de duurste milkshake van mijn leven heb gedronken. Het was het uiteraard wel waard want we zaten aan een gezellig tafeltje in het zonnetje zodat we beelschoon Parijs konden bewonderen.

shiseido

’s Avonds trokken we onze mooiste outfit aan en gingen we naar Soirée Ultimune Shiseido in Palais de Tokyo. Ik kende bijna geen enkele Franse influencers op het event. Shame on me. Totdat ik Gilles Souteyrand spotte ik mijn ooghoek. Ik herkende hem vooral van de prachtige Instagram van zijn vriendin Natasha Oakley. Ik was even starstruck van hoe goed een man van 44 jaar er uit kan zien.

Om de avond af te sluiten keerden we met een hele bende naar Cafe de Flore om rosé champagne te drinken en frietjes te eten. Belgen en hun frietjes :D.

Vrijdag

Ik stond op en deed mijn gordijnen meteen open om het schitterende uitzicht voor een laatste keer te bewonderen. Vandaag stond een opendeur van Shiseido op de agenda. Op het event mochten we deelnemen aan een dansinitiatie van Ciulla Ugo, een danser van de Soirée. We leerden een stukje van de flashmob die we donderdagavond hadden gezien. Verder was er ook nog een sessie meditatie en konden we producten testen.

Au revoir Paris!

Shiseido ultimune Shiseido ultimuneShiseido ultimuneParijs

 

Zaterdag

Running

Zaterdagochtend liepen Eva en ik 10 km om het weekend goed te beginnen. Zoals je kan zien ontdekten we een prachtig klaprozenveld tijdens het lopen. En achteraf namen we een frisse duik in de zwemvijver bij Eva thuis om af te koelen. Waarna we van mijn zelfgemaakt bananenbrood aten – met behulp van een Arthur & Sisters mix.

BBQBBQ BBQBBQ

’s Avonds trokken we naar Brussel voor een gezellige bbq.

 

Zondag

Nakd

Zondag trokken we er op uit met de familie. Na een mooie wandeling gingen we ook nog lekker eten.

 

Maandag

Anita active

Na een hele dag op mijn kont te zitten, stond ik te poppelen om ’s avonds te gaan lopen met Elise. We deden een sunset run van 8 km.

Ik droeg ook voor het eerst de Air Control (5544) beha van Anita Active. En ik moet je zeggen: het is een must-have. Vroeger droeg ik om het even welke sportbeha maar ervaring heeft me het belang doen inzien van een kwalitatieve beha die je borsten goed op hun plaats houdt. Zeker tijdens het lopen of intensieve trainingen zoals groepslessen waarbij je veel moet springen etc. Ik meen het als ik zeg dat deze beha mijn borsten het best ondersteund van alle sportbeha’s die ik in mijn kast heb liggen. Ik geef je ook mee dat ik er intussen wel al een aantal heb.

 

Dinsdag

Als je heel de dag achter je bureau zit, is je eten het boeiendste van je dag. Herkenbaar? Wel, dinsdag was zo’n dag. Hierbij the highlights of my day:

Als lunch probeerde ik voor het eerst de flinterdunne, voorgesneden en gedroogde sneetjes ham van Aoste. Ze zijn hoog in proteïne en heel lekker. Daarnaast zijn ze ook ideaal als snack of apperitiefhapje.

Mijn vieruurtje was een smoothie genaamd ‘Berry nice to meet you. Ik gebruikte een mix met rode vruchten van JuiceJunkies. Voor wie het nog niet kent, het is een webshop waar je heerlijke (diepvries) mixen kan bestellen! Je kan kiezen tussen fruitige, groentjes of energy bombs mixes.

Aoste

 

Woensdag

Om het thesissen wat leuker te maken, toverde ik mijn bureau om naar een gezellig hoekje met deze prachtige bloemen. Het seizoensgebonden boeket is van haut les coeurs. De rest van de dag probeerde ik te werken aan mijn thesis maar het stralende weer was te verleidelijk dus ik ben toch even buiten gaan zonnen.

Tot slot plaatste ik een wedstrijd online op mijn IG. Hint: het heeft te maken met het WK.

WK


Geniet van jullie week!

 

♥ Louise

Share:
Louise
Written by Louise
Veel leesplezier op onze blog! Liefs, Louise