Let’s wow it up! Ja, het is zover. Mijn eerste weekoverzicht als werkmens ☺Het studentenleven in Gent is officieel achter de rug. Maar alles heeft een positieve kant want nu spendeer ik mijn dagen met fijne collega’s op een uitdagende job. De randactiviteiten daarentegen zijn moeilijk om achter mij te laten maar dat zal je wel merken in deze Week on Wednesday. of Thursday – sorry voor de vertraging!

 

Donderdag

We beginnen uiteraard de dag met naar het werk te gaan. Daarna trok ik na een niet-zo-interessante-afspraak naar het betoverende Kasteel van Beervelde (of toch een schuurtje op het terrein) om me te laten onderdompelen in de kerstsfeer. Shades of Ghent-girl Flo was daar ook aangezien het event georganiseerd werd door PR-bureau King George, waar Flo werkt. And we had a blast! Bekijk zeker het filmpje op mijn IG TV voor een leuke glimp van de avond.

King George King George

 

Vrijdag

Ik schaam mij dood maar de dagen vliegen voorbij waardoor ik oprecht niet meer weet wat ik vrijdag gedaan heb. Naast werken uiteraard…

Zaterdag

Zaterdagochtend trokken we naar Antwerpen om met mijn nicht en haar vriend te gaan brunchen bij Charlie’s. Yummy!

En aangezien het zo’n mooie dag was, besloten we om daarna wat rond te wandelen. Uiteraard werd dat al snel een beetje winkelen. Ik kocht een nieuwe jas (foto) en broek. Daarnaast sprongen we ook nog even binnen bij Diamanti Per Tutti, waar ik mezelf kon spotten op de toonbank.

Kleine tip: houd mijn Instagram in het oog op 26 november voor een leuke winactie!

Charlie'sShades of ghentDiamanti per tuttiDiamanti per tutti

Ik sloot de dag af als een echte voetbalvrouw, namelijk op het eetfestijn en de match van de voetbal. Helaas kan ik deze keer niet uitpakken met een overwinning. Uiteraard werden er desondanks nog altijd enkele glaasjes gedronken.

Kfc Vrasene

Zondag

Het was een prachtige dag dus besloten mijn vriend en ik om de auto vanbinnen en vanbuiten te wassen. Ja, ook dat moet gebeuren. ’s Avonds gingen we met vrienden naar ‘Fantastic Beasts 2’ kijken in de cinema. Ik moet toegeven dat ik beter de eerste nog eens had bekeken…

America Todayshades of ghent

 

Maandag

Maandag is weer zo’n dag waarvan ik niet meer weet wat ik allemaal gedaan heb…

Dinsdag

Had ik al verteld dat ik werk bij de invoerder van Mitsubishi Motors? Ik reed met de Mitsubishi Outlander PHEV, onze prachtige plug-in hybride, Vincent Vanasch tegemoet om enkele leuke kerstbeelden te shooten voor hij naar het WK vertrok. Vincent is een internationale veldhockey keeper en een van onze ambassadeurs.

’s Avonds ging ik nog sporten met vriendinnen in mijn outfit van het mooie sportmerk ‘Stronger’. Ik ben al lang fan van hun sportkleren en kon daardoor ook een mooie korting van 20% voor jullie regelen. Je moet gewoon de code ‘BAST20’ gebruiken en hupsakee.

 


Alvast een fijn weekend gewenst aan jullie, lieve lezers!

 

♥ Louise

Share: