Hi iedereen!

Afgelopen weken verschenen er iets minder artikeltjes van mij. Dat kwam vooral door de -je hebt het al gehoord- drukke stage. Kort daarna vertrok ik met mijn vriend voor een weekje richting Kroatië (blogpost material, ja ja!). Volgende week ga ik alweer richting mijn ‘stage’plek, want ik mag er deze zomer ook mijn studentenjob doen! Deze Week on Wednesday begint dus vlak na mijn uitje naar Kroatië en is nog vóór mijn vakantiejobje. Een week vol vrienden en vriendinnekes meeten, lekker eten en drinken en heel wat to-dolijstjes (veel is er duidelijk niet veranderd sinds mijn afwezigheid :D)!

Weekoverzicht

Ondanks de drukke periodes en heel uiteenlopende activiteiten van al onze bloggers, zaten we niet stil bij SOG. Woensdag vergaderden we in de Backstay Bar en ik kan je alvast vertellen dat er heel wat leuke dingen zitten aan te komen! Met Hanne carpoolde ik gezellig richting Gent.

1 WOE1

Voor de vergadering gingen we met z’n allen op de koffie bij IKEA! Daar opende onlangs een koffiebar, helemaal in het teken van FIKA: een korte koffiepauze tijdens de werkuren, in Zweden zweren ze erbij! Wij zijn alvast fan, ook van de lattes die ze in deze allereerste IKEA koffiebar van België serveren.

2 DO

Donderdagochtend wist ik meteen wat gedaan na onze vergadering en ging dan ook al vroeg aan de slag. Ik schreef een verslagje en plande meteen wat dingen in. Daarna de trein op richting Gent, want samen met Floriane en Louise had ik afgesproken om de nieuwe Wasbar op de Korenmarkt te bezoeken.

Wasbar

More words needed? ’t Was dik in orde! Louise koos de thee met gember en munt en een chocoladekoek, Floriane ging voor het cruesli ontbijt en een iced latte en ik koos het ‘mini-ontbijt’. Daarbij kies je voor een koffiekoek en tussen een lungo en espresso. Ik koos een croissant en een lungo, voor maar 3,50 euro.

Weekoverzicht

In de namiddag had ik een afspraak bij de kapper: gewoon de puntjes. Voor het eerst liet ik ook mijn nagels doen! Het werd een ‘kameleonkleurtje’: iets tussen wit, roze en beige. Heel content van!

3 VR

In het weekend beloofde het eindelijk goed weer te worden en daar profiteerden we van, door een bbq te organiseren. Vrijdagnamiddag gingen we dus inkopen doen. Tussendoor wat zwemmen en kubben, zalig! De avond sloten we af in ons favo café in Deinzecity.

4 ZA1

We kregen de eer om erbij te zijn op een van de mooiste dagen van Frederik z’n ploegmaat en zijn vriendin vrouw. Zaterdag stond dus helemaal in het teken van de prachtige trouw en het geslaagde feest.

Weekoverzicht

Op het feest stond een Photoboot, die duidelijk veel succes had ;). 
5 ZO1

Je gelooft dat het de volgende ochtend wat piekte. Maar zondagmiddag waren we alweer te gast om mosselkes te gaan eten bij onze vrienden. En wat heeft het gesmaakt, merci chefkok, gastvrouw en -heer! ’s Avonds afgesproken met de liefste vriendinnetjes uit het middelbaar.

6 MA

Maandag en dinsdag stonden eerlijk gezegd helemaal in het teken van uitrusten na het weekend. Op maandag vond ik wel op wonderbaarlijke wijze de energie om te joggen met deze twee kanjers links. Nu ja, mijn prestatie was misschien niet noemenswaardig, maar met mijn beperkte conditie was het al een succes dat ik me uit de zetel kon hijsen. Voor de rest probeerde ik deze dagen wat taakjes en geregel in te halen: werken voor SOG, opruimen, pasfoto’s halen (die het delen niet waard zijn),…

Vandaag, woensdag, zal ik nog proberen mijn diploma af te halen en mijn paspoort aan te vragen bij het stadhuis. Want samen met Hanne, Flo en Celine ga ik eind augustus naar Thailand (wat ik nog niet helemaal besef)!


Benieuwd om daar ook iets over te lezen? En kon je ook al genieten van het zonnetje?

Groetjes

Layla

Share:
Layla
Written by Layla
Hi! Sinds kort huur ik samen met mijn vriend ons eerste appartementje, in het schone Gent! Vandaar pendel ik naar Antwerpen, waar ik een master volg. Verder ben ik gefascineerd door tekst op alle manieren, kritisch en nieuwsgierig. In combinatie met koffie, taart of sushi minder kwetsbaar. - Layla