Vakantie in eigen land? Het kan! Voor WoW nummer 37 neem ik jullie een week lang mee naar onze Belgische kust!

wowcol1

Woensdag was het misschien wel de warmste dag van het jaar. Dus zou je denken dat ik en de mama op het strand hebben vertoefd. Niets is minder waar, als shopaholics trotseerden we de warmte en kocht ik een topje, een jurk en deze stippling brush van Real Techniques. De andere stukken houd ik nog even geheim… outfit of the day material, maybe? ‘S avonds kwam mijn vriend af en sloten we dag af met een goed glas rosé.

wowcol2

Donderdag was het Nationale feestdag. Dat vierden mijn vriend en ik door een heuse Pokémon Go wandeling te maken op de Zeedijk. Ik nam zelfs een gym over, ik ben nu eenmaal de true Pokémon master. Diezelfde avond gingen we samen met mijn ouders dineren in Brasserie Albert, het eten smaakte heerlijk. Wat later gingen we allemaal samen het jaarlijkse vuurwerk kijken.

wowcol3

We blijven nog even in een feestelijke bui. Op vrijdag keerde ik terug naar Gent om de bloemetjes buiten te zetten op de Gentse Feesten. En dat in goed gezelschap natuurlijk! Zaterdag keerden we terug naar de kust om wat te recupereren.

wowcol4

Op zondag was het tijd om te winnen. Niet alleen ving ik meer Pokémons (in het Leopoldpark) dan mijn vriend, ik versloeg hem ook in een intense minigolf match. Het was de eerste maar zeker niet de laatste keer dat ik won in minigolf.

wowcol5

Maandag was het tijd voor wat moeder – dochter quality time. We gingen samen voor een manicure en dan smakelijk brunchen en koffie drinken in hartje Oostende. Het schoonheidssalon waar we gingen heet Allure. Lang bleven we echter niet weg want Maximus kan niet lang meer alleen blijven sinds Titus er niet meer is.

Processed with VSCO with hb2 preset

Dinsdag waagden mama en ik ons nog eens op het strand. Ik vond het toch wat frisjes dus gingen we na een uur al koffie gaan drinken.

Processed with VSCO with hb1 preset

Dat brengt ons bij woensdag. Maximus en ik wensen jullie nog een zalige week toe!

XX

Flo

Share:
Flo
Written by Flo
Hi! Ik ben Flo, une petite Gantoise die behoorlijk veel passies heeft. Noem mij een beauty geek, & Other Stories addict, gamer en blogger. I love all of it!