Hi, hier ben ik weer! Het is nog niet zo lang geleden maar jawel,  ik kom jullie boeien met een overzicht van mijn laatste dagen vakantie en mijn eerste dagen aan de Universiteit. Whoehoe, ja een nieuw hoofdstuk en ik moet toegeven: het blijft toch altijd toch nog een beetje spannend hoor!?

Lief voor mijn lijf

Woensdag begon ik mijn dag met een virtuele les ‘Xcore’ in de fitness. Om af  te sluiten gingen we ook nog twintig minuten steppen. Maar plots viel de stroom uit. Steppen in het donker. Way to go, Basic Fit! . ’s Avonds ging ik met Wendy naar de boeklancering van ‘lief voor mijn lijf’, een prachtig boek over body positivity geschreven door de allerliefste Sabine Peeters! Ik ben bijzonder fier op deze powerwoman. Niet alleen omdat ik zeker weet dat ze haar hart en ziel in dit boek heeft gestoken maar ook omdat deze schat van een madame het echt verdient! Sabine is in zoveel opzichten een echt rolmodel. Ik heb zoveel te danken aan haar. Ze is namelijk mede de bron voor mijn grote passie voor visagie. Want door haar kreeg ik op jonge leeftijd al een glimp te zien van de modewereld en hoe het er backstage aan toe gaat.

Kortom, een bijzonder inspirerende dame dus koop gewoon haar boek en see for yourself 😉

 

Voor de volgende twee dagen heb ik niet veel foto’s die een grote meerwaarde gaan bieden aan deze post en daarom laat ik ze gewoon weg. Ter compensatie voeg ik natuurlijk voor de andere dagen wat meer foto’s toe.

Donderdag had ik introductie voor mijn nieuwe richting. Ja hoor, voor mij is het schoolavontuur nog niet gedaan! Ik sloot de dag af met een gezellige BBQ met vrienden.

Vrijdagavond was het tweede mosselfeest in twee weken…en ik lust niet eens graag mosselen. Gelukkig was er ook stoofvlees voor mensen zoals ik ?.

 

belmodo

Foto: © lukaorluca

 

Zaterdag ging ik samen met Elise naar Belmodo Fit Summit in Gent.  In een paar woorden is het een hele dag actieve en boeiende workshops volgen. Wij begonnen de dag met een les boxen. Wat leuk was om te doen maar wel enorm intensief. Vervolgens deden we een shape workout genaamd ‘3D booty’. Tijdens de middag smulden we van een quinoa salade, gemaakt door Soep Plus. Na een theorielesje over voedsel, deden we mee met een sessie Yoga. And last but not least, de workshop ‘ballet fit’ ! Man man man, ik verzeker je die workout ging gepaard met bloed zweet en tranen.

Kortom: er hing een aangename sfeer en ik was onder de indruk van de intensieve work-outs. Bedankt Belmodo en Leander Personal Training voor de leuke dag! (en de spierpijn)

 

Zondag was het weer tijd om de voetbalvrouw in mezelf naar boven te laten komen. Ik ging kijken naar mijn vriend zijn voetbalmatch en YES they won

 

Maandag  was mijn eerste schooldag en tegelijkertijd de lancering van onze nieuwe wedstrijd in samenwerking met Zukini. Misschien heb je het al gespot maar wij geven twee plaatsjes weg voor een lekkere brunch bij Zukini. Wil je kans maken of nog wat meer informatie lezen? Dat kan via onze Facebook en Instagram pagina’s.

esss

De rest van de dag heb ik samen met mijn buurjongen onze nieuwe bureaus van IKEA gemonteerd. WE DID IT!
’s Avonds ging ik naar de live session van Rag’n’ Bone Man met Wendy. Wat een stem! ? Waar ik vooral van verschoot is hoe verlegen hij is. Je zou verwachten van zo’n stoere kerel dat hij het gewoon is dat iedereen hun mond spontaan openvalt wanneer hij begint te zingen. Maar neen, deze muzikant is super dankbaar en verlegen. Prachtig als je het mij vraagt.

 

Dinsdag had ik na mijn lessen het eerste etentje met mijn tofste overbuurvrouw ooit! Ja, het is eindelijk zover: mijn goede vriendin Jael zit rechtover mij op kot ! Jippiee!

En het is alweer woensdag. Ik had een vrije voormiddag dus ik zag direct de mogelijkheid om te gaan fitnessen. Als opwarming liep ik 30 minuten op de loopband en daarna volgde ik de virtuele les ‘Power’.  Na mijn les ging ik naar een predrink en achteraf naar de Student Kick-Off!


? Tot de volgende!

Xx

Louise

 

Share:
Louise
Written by Louise
Veel leesplezier op onze blog! Liefs, Louise