Hi! Het is al even geleden dat je van mij gehoord hebt. Dat is natuurlijk niet zonder reden, ik begon net met een nieuwe studie in Brussel en… phew, wat is het druk! Daarnaast lopen sommige aspecten van mijn leven ook niet helemaal op wieltjes. Maar ach, bij wie wel? Gelukkig ben ik omringd door tal van mensen die me steunen door dik en dun. Dat zal je ook zien in deze week on wednesday, het fantastische gezelschap dat ik vrienden mag noemen waren alom aanwezig. <3

Mijn woensdagavond start in Leuven. Zoals je misschien weet ging ik 4 jaar geleden op wereldreis met E.F. en daar heb ik toch wel enkele goede vrienden aan over gehouden. Laura zie ik enkele keren per jaar en toevallig gaf zij een housewarming op mijn WoW-woensdag. Ik ging die en de volgende dag van Gent naar Brussel, naar Gent, naar Leuven naar Brussel. De housewarming was lekker gezellig en ik leerde er tal van leuke Leuvense mensen kennen.

floleuven

Donderdag ging ik met een slaaptekort naar de les en mocht daar de blog voorstellen voor mijn nieuwe klasgenoten. Toegegeven, ik was supernerveus! Wat later op de dag ging ik met de klas, ongeveer 50 man, iets gaan drinken. Dat is bijzonder goed gelukt! Opnieuw leerde ik een heleboel nieuwe mensen kennen en ik zie het al helemaal zitten om mijn jaar met jullie door te brengen. ‘S avonds ging ik met een vriend naar het Film Fest van Gent in Studio Skoop. We zagen er samen de Japanse film, Rolling. Toch wel een tikkeltje alternatief en niet voor iedereen, but I loved it! Later wouden we ook met enkele vrienden uitgaan in de Sioux om los te gaan op Amelie Lens maar helaas was de zaal vol..

do1

Mijn vrijdag was daardoor zeker niet minder! Ik zat samen met Dieter op de trein naar Brussel. Pendelen is zo slecht nog niet als je goed gezelschap hebt. Ook mijn uren op school spendeer ik met enkele opmerkelijke mensen zoals Emilie en Stefanie. Beiden even zot als mezelf, dat klikte direct. Ze maken mijn dagen in Brussels nog net dat tikkeltje plezanter.

Week on wednesday Flo
Vriendschap is: altijd de beste foto van je vrienden kiezen ipv jezelf.

Zaterdag ging helemaal naar luieren en de mama helpen. Zij hield namelijk een etentje voor vrienden en ik mocht (kuch), moest assisteren. Het was een gezellige avond!

Processed with VSCO with hb2 preset

Ok, ik ben geen enkele dag deze week alleen geweest. Op zondag sprak ik af met Gauthier om gezellig wat te drinken in de Vooruit. Waar ze blijkbaar fan zijn van fimmuziek. Tijdens het slurpen van mijn thee werden we ondergedompeld in tracks van The good the bad and the ugly, Fantasia en Amelie Poulain. Toch wel een bijzondere ervaring. Diezelfde avond voelde ik keelpijn opsteken, als dat maar goed komt.

Processed with VSCO with hb2 preset

Het kwam niet goed. Op maandag lag ik ziek in bed. Maar na heel wat anime, thee en dafalgans kwam ik er tegen de avond dan toch wat door. Maar goed ook want ik mocht mijn oudjes vergezellen naar het Film Fest (opnieuw) om Sully te bekijken. De film was goed maar geen cinema-aanrader, als je het aan mij vraagt. De receptie daarentegen was LEKKER.

Processed with VSCO with hb2 preset

Dinsdag voelde ik me al veel beter en ging ik een drukke dag tegemoet. School en maar liefst twee blogevents! Gelukkig kon ik even tot rust komen met buddy Brecht over pizza en een korte treinrit. Na m’n les reisden Wendy en ik richting Elsene om de vijfde verjaardag van deco/gift shop Hopono te vieren. We ontmoetten er een waaier van interessante mensen en haalden ons slechtste Frans naar boven (sorry!). Ik raad Hopono trouwens ten zeerste aan, aan iedereen die een leuk, nuttig of mooi geschenk zoekt. Ik amuseerde me er rot en kocht een gigantische cactus… Die ik dan ook bijna liet vallen onderweg naar Gent omdat mijn zakje scheurde door de regen, help!

wow46
hopono2

Diezelfde avond gingen Louise, Wendy en ik eens binnenpiepen bij de Wasbar in Gent. Daar aanschouwden we een modeshow van de nieuwe collecties van winkel Sundae en juwelier Curiosa & co. Beide winkels wonnen mijn hart.. Ik heb al een broek en tientallen juwelen op mijn wishlist staan. Hint hint, het is bijna Kerstmis!

di1
img_4632

Het leven staat allesbehalve stil met mijn studies, blog en vrienden! Na deze WoW online komt staat een avondje uit, nog een Film Fest en nerdy conventie F.A.C.T.S. op de agenda. Ik denk dat ik binnenkort misschien wel een winterslaap houd.. Aan alle fantastische vrienden die niet in deze WoW voorkwamen: ik zie jullie graag!

Meer zien van mijn dagelijkse avonturen? Volg me op Instagram op flovandevelde.

Veel liefs

Flo

Share:
Flo
Written by Flo
Hi! Ik ben Flo, une petite Gantoise die behoorlijk veel passies heeft. Noem mij een beauty geek, & Other Stories addict, gamer en blogger. I love all of it!