Flo

Bonjour mes amours! Het is opnieuw tijd voor wat quality time met jullie. Deze week neem ik jullie mee naar enkele persdagen, de cinema en een klein jazzconcert. Let’s go!

Op woensdag gingen we met de hele Shades of Ghent bende op stap! Yup alle zes trokken we naar Antwerpen om de persdagen van Walkie Talkie en OONA bij te wonen. Layla, Louise en Hanne trokken ook nog naar andere persbureau’s, dat zie je hier.  De foto’s werden genomen door visueel talent Louise!

Shades of Ghent

Wat waren de showrooms mooi! Bij Walkie Talkie was het één en al kleur en speelse merken, terwijl we bij OONA toch wel veelbelovende voorjaarsmode konden aanschouwen. Ben je er bijna lente? We kregen overal een hapje en een drankje en we testten alle (ja echt alle) Komono brillen uit in OONA’s showroom… enthousiaste bloggers, wat doe je ermee?

bloggerskomono
oonapers
img_5097

Donderdag had ik vrij van school en heb ik eerlijk gezegd niet veel uitgestoken. Een vriend hielp me een nieuwe profielfoto voor de blog trekken en in ruil daarvoor hielp ik koken die avond. Een halfuur groenten snijden om dan te beseffen dat hij het gehakt vergeten was. Spaghetti Veggie dan maar!

koken

Vrijdag was een dag vol school, koffie, knuffels en vrienden. Emilie en Stefanie zagen jullie in mijn vorige WoW al eens verschijnen, nu maken ze nog eens een comeback met collega Elliot. Na school ging ik met Max (die hottie naast me) koffie drinken. Normaal gingen we de stoet van Sint-Verhaegen bijwonen maar plannen veranderden. Om de dag perfect af te ronden begon het nog te sneeuwen ook, loved it!

15239193_10210811404458125_818189262_n
maxenflo

Zaterdag liet ik me eens volledig gaan. Ik ging met mama naar de manicure en kocht 2 outfits bij COS. Ik beloof ze binnenkort te verwerken in een OOTD. Maar ook mijn avond was goed gevuld. Ik ging naar Fantastic beasts and where to find them kijken en zat erna nog tot 2 uur ’s nachts in café De Planck. Ik vond de nieuwe J.K. Rowling film echt een topper, hebben jullie hem al gezien?

Shadesofghent

Maandag ging ik naar Hot Club de Gand om er te genieten van de jazzgroep Birds of swing. Ik wou dat ik jullie een audiofragment kon laten horen want het was zo adembenemend goed. Alles was perfect, de sfeer, mijn gezelschap, de performers hun passie, de muziek, de locatie. Ik kreeg het helemaal warm vanbinnen, zo ontroerd was ik door de jazz. Je kon zien en horen dat de band met hart en ziel optrad en oprecht gelukkig was daar te zijn. Dat gevoel brachten ze bij de eerste gespeelde noot meteen over aan het publiek.

15183815_10210811633103841_460660064_o

Mijn les werd afgeschaft op dinsdag dus ging ik koffie slurpen met Stef en erna op lunchdate met de mama bij Balls & Glory. De rest van de dag besteed ik aan een paper schrijven voor school (en series bingen).

dinsdag

We zijn bijna rond! Woensdag 23 november had ik opnieuw een persdag, deze keer bij Ariane Abramowicz in Brussel. Ik ging er met Wendy heel wat moois gaan bewonderen en we haalden ons beste mondje Frans boven. Ik was vooral onder de indruk van de leuke kerstactie van Birchbox en de toffe broches.

arianea

Zo! Het zit er weer op voor mij deze week. Hopelijk heb ik jullie een beetje kunnen interesseren. Tot de volgende!

Veel liefs

Flo

Share:
Flo
Written by Flo
Hi! Ik ben Flo, une petite Gantoise die behoorlijk veel passies heeft. Noem mij een beauty geek, & Other Stories addict, gamer en blogger. I love all of it!