Yaaaay, de weekelijkse Week on Wednessday is terug van weggeweest! De examenperiode is eindelijk gedaan. Dat wil zeggen weer een drukke agenda om met jullie te delen. Enjoy!

 

Voor de eerste dagen van dit weekoverzicht moet ik me excuseren want die bestonden voornamelijk uit leren, leren, leren en examens maken. Dus niet veel boeiends aan…

Fittea

Woensdag waren de highlights of my day het overheerlijke slaatje van Zukini, een tas Fittea. Ook zin in een lekkere tas thee ? Gebruik dan zeker onze kortingscode ‘SHADESOFGHENT15’ waarmee jullie 15% korting krijgen op alle producten (zowel thee als toebehoren) op de online shop. ☺ Verder sloot ik mijn dag af met een aflevering Victoria want ook ik heb Flo haar What to Watch gelezen. Ik ben dus beginnen kijken naar deze historische serie. Donderdag was gelijkaardig als woensdag.

 

vrijdag

Vrijdag had ik mijn laatste examen en om dat te vieren ging ik dineren in my hometown met mijn vriend. Gent, you know how much I love you maar ik was nog nooit zo gelukkig om naar het station te gaan. FREE AT LAST! Het was dus toch wel een speciale avond en daarom deden we eens extra fancy. We namen namelijk een 4-gangenmenu. Lekker en lang dineren in goed gezelschap. Tot slot sloten we de dag af met een plonsje in de jacuzzi.

 

Zaterdag ging ik op familiebezoek en maakte ik filmpjes voor de Start to Liner campagne van L’Oréal. Een concept waarmee het cosmeticamerk Belgische vrouwen volop wil engageren in het oefenen van het gebruik van eyeliner. Eyeliner is nu eenmaal een belangrijk onderdeel van onze make-uproutine, maar voor velen heeft het product toch nog enorme geheimen. Zo lijkt het heel moeilijk en veroorzaakt het aanbrengen enorm veel frustratie. Is dit ook herkenbaar voor jou? Doe dan ook zeker mee met het evenement op Facebook: Start to Liner.

 

24bottles

https://www.instagram.com/p/BP-qBscgK3l/?taken-by=robbertpoelphoto

Zondag trok ik naar de Limburg voor niemand minder dan Mr. Poel. Het was de tweede keer dat ik deze topper ging bezoeken!
Oké, I must confess. Ik had nood aan wat extra slaap dus ik heb me geschminkt in de trein. Oepss… Na deze grappig shoot keerde ik vol spanning naar het resultaat en toch wel een beetje vermoeid huiswaarts. ’s Avonds keek ik met mijn vriend naar de eerste aflevering van de serie Sherlock, die we wouden kijken op aanraden van Hanne ( blogpost What to Watch).

 

House of Style

Maandagavond ging ik met Pauline van afashiontaste op stap! We trokken naar Plein Publiek in Antwerpen waar House of style hun collectie voor SS17 voorstelde. Er was zelfs een optreden van Jill Shaw. Je kunt de gezellige avond volgen via Pauline’s vlog!

 

Dounia

Cook and serve

Dinsdagmiddag had ik afgesproken met Dounia in Gent. Omdat deze creatieve ziel haar portfolio aan het uitbreiden is, mocht ik voor haar lens staan. Ik ben benieuwd naar het resultaat ! Hierna had ik een gezellige girlsnight in Hannah haar Pinterest perfect appartement. We deden inkopen bij Albert Heijn en maakten een heleboel lekkers.

 

Skidôme

Woensdagavond ging ik skiën met deze toppers in Skidôme Terneuzen.

 

Hoe was jullie week?

 

♥ Louise

Share:
Louise
Written by Louise
Veel leesplezier op onze blog! Liefs, Louise