Wow! We zitten al aan WoW-editie 60 en ik heb de eer deze week om wat persoonlijker te interageren met jullie. Kom maar mee, ik waarschuw je wel. We gaan veel op café.

Goeiemorgen! Mijn week on wednesday begint op donderdag 16 februari (oeps).  De dag begint voor mij erg vroeg want ik ga namelijk werken bij vastgoedbedrijf Creadomus. Ik ga er een keer per week helpen met de administratie. Toch ben ik die dag wat zenuwachtig, ik krijg namelijk mijn schoolresultaten!

 

Twee uur later is het zover. Ik ben voor alles geslaagd. Yay me! Om het toch een beetje te vieren tijdens mijn werk, trakteren buddy Gauthier en ik onszelf op een heerlijk broodje over de middag bij Delice du pain.

 

‘S avonds ging ik op een mini kroegentocht in toch wel heel aangenaam gezelschap. We namen een kijkje bij de Hot Club maar die zat helaas vol. Op naar fancy cocktailbar Jiggers dan maar. We wisten alletwee niet erg goed wat te bestellen dus lieten we ons verrassen door de ober. Ik kan je helaas niet meer vertellen wat ik dronk, behalve dat het erg lekker was. Daarna zetten we onze tocht voort in het Patershol. We gingen ondergronds en genoten van het gezellige café Otis. Een meer dan geslaagde dag!

 

TGIF! Vrijdagavond vertrok ik op weekend naar het Limburgse Hengelhoef met Liesbeth, Inge, Celine, Layla en Wendy. We huurden er een huisje en zetten het weekend goed in met zelfgemaakte gin-to’s. We hadden heel wat catching up to do en babbelden tot 3 uur in de ochtend!

 

Op zaterdag maakten we ons klaar voor een groot nat avontuur. Hengelhoef staat namelijk bekend om zijn zwembad. Hup bikini aan, wat onnozel doen op een kindermachine en weg waren we! Ik voelde me zo nostalgisch, het is geleden van mijn lagere schooldagen dat ik nog eens ging zwemmen. We gingen op alle glijbanen, de jacuzzi in, zweetten in de sauna en verdronken bijna in de wildwaterbaan. Die wildwaterbaan was zo heftig dat ik mijn lenzen verloor.

 

Na het zwemmen gingen we een wandeling maken op het strand van Henglhoef. We gingen zelfs het bos in en raakten daar de weg kwijt (door Wendy). Ook die avond klonken we op onze vriendschap en speelden we Time’s Up tot in het holst van de nacht. Liesbeth en Wendy waren (helaas) de grote winnaars.

 

Zondagochtend gingen we vroeg de deur uit en stapten de auto in naar Maastricht. Een gezellig stadje aan de Nederlandse grens die ik je absoluut aanraad! De stad was al volop in carnavalssfeer en had tal van gezellige winkels naast ook de grote bekende ketens zoals Zara en Mango.

 

Na al dat wandelen trakteerden we onszelf op een heerlijke latte macchiato en in mijn geval, een dik stuk cheesecake met appelsien. Yum!

 

Is het nu al maandag? Bah, ik had een hele dag les. Gelukkig had ik een leuke avond gepland met opnieuw zeer goed gezelschap. We gingen eerst een hapje eten in Italiaans restaurant Firenze. Ik nam er de ravioli met ricotta maar vergat een foto te nemen. Sorry, ik had echt zo’n grote honger! Na het eten en een glas wijn verplaatsten we ons richting rock café Backdoor. Daar dronk ik nog een kriek…of twee.

 

Ok ik heb geen drankprobleem, ik zweer het. Kriek is dan ook bijna het enige bier waar ik van geniet. Op woensdag waren we van plan het Antoine Wiertz museum in Brussel te bezoeken. Helaas waren we te laat en mochten we niet meer binnen. Op café in Brussel dan maar! We genoten van de warmte en een pintje in de gezellige Beer Factory. We bleven er bijna 2 uur schuilen voor het slechte weer maar het mocht niet zijn. Toen we eindelijk buitenkwamen was het pijpenstelen aan het gieten. Een wandeling in de regen dan maar. Toch moet ik toegeven dat ik het niet erg vond. Regen heeft zo zijn romantische charmes, vind je niet?

Zo het zit er weer op voor mij! Hopelijk hadden jullie ook een toffe week.

Veel liefs

Flo

 

Share:
Flo
Written by Flo
Hi! Ik ben Flo, une petite Gantoise die behoorlijk veel passies heeft. Noem mij een beauty geek, & Other Stories addict, gamer en blogger. I love all of it!