Hi iedereen!
Hopelijk hebben jullie een fijne week… Ze is alweer bijna over de helft. Ik heb het de afgelopen week best druk gehad met school. Superveel boeiende foto’s heb ik dan ook niet gemaakt. Maar ik probeer jullie toch een beeld mee te geven in mijn WoW – here we go!

 

Week on Wednesday

klasgenootjes / best friends

Daarom begin ik met de leukste foto van heel mijn WoW. Deze foto zegt meer dan 1000 woorden.♥

 

Woensdag

Ik startte mijn dag met een workout in de fitness. Na anderhalf uurtje alles te geven, ging ik tevreden een douche nemen. Het was de perfecte gelegenheid om de nieuwe formule van Yves Rocher te proberen. Met dit douche concentraat ben je namelijk 40 wasbeurten zoet. Perfect voor in mijn sporttas, dus.☺

Na de middag ging ik samen met mijn klas (foto hierboven) genieten van het prachtige weer in het Zuidpark. Dat deden we met lekkere Calippo’s. Helaas was het iets later weer tijd voor achter gesloten deuren de les te volgen. Bye zon!

Yves Rocher

 

Donderdag

Omdat ik zo lang mogelijk in mijn bedje wou blijven liggen voor de les, nam ik mijn ontbijt to go met de yoghurtcup van Cook & Serve waar ik onlangs over vertelde. Ik vulde het met Da­no­ne Da­nio bos­bes (geen aanrader), Turtle Cereals, lekkere framboosjes en blauwe besjes. Zoals je kunt zien, was ik ondanks de 10 minuten extra slaap duidelijk nog steeds niet goed wakker toen ik mijn instastory aan het typen was… Typo!

Na de les trok ik voor groepswerk met enkele klasgenootjes naar onze vaste stek, namelijk Take five. Wil je meer weten over de espressobar Take Five? Lees dan zeker Flo’s blogpost.

’s Avonds ging ik met de trein naar huis en ja, de trein nemen staat gelijk aan mijn vitaminegehalte opkrikken met een lekkere Zest Smoothie.

Cook & serve

 

Vrijdag

Surprise, ik werkte voornamelijk voor school. Later op de dag verliet ik echter wel eens mijn vertrouwde bureaustoel om mijn vriendin Tori te gaan opmaken voor een event. Het was eigenlijk super fijn en vooral nostalgisch om dat nog eens te doen want vroeger deden we dit regelmatig. Tori kon namelijk als geen ander mijn haar stijl krijgen. Ja ja, ze is een echte pro! Deze keer deed ik deze beauty haar en make-up en hieronder zie je het resultaat! What do you think?☺ 

 

Zaterdag

Kort gezegd: ik werkte voor mijn paper en kroop vroeg in bed. Niet echt heel spannend dus…

 

Zondag

14 mei = Moederdag!! Om mijn super lieve mama in de watten te leggen, kroop ik met een slaapkopje op mijn fiets om lekkere koffiekoeken te halen bij de bakker. Verder zorgde ik voor een fles Hola cava, uiteraard ook een mooi kaartje en veel liefde. Na ons gezellige ontbijtje trok ik me terug achter mijn bureau… ’s Avonds ging ik wel nog om ijs van Cremerie François. In Gent heet dat Cremerie Gérard en nu ik er aan denk, moeten we daar dringend eens een hotspot over schrijven for all ice cream lovers.

 

Maandag

Mijn les viel weg dus ik bleef nog wat langer thuis zodat ik nog wat meer kon werken aan mijn paper en kon smullen van mijn ouders hun lekkere maaltijd. Voor de rest bracht ik maandag eens een bezoekje aan het Fietsenpaleis. Daar viel mijn oog op een prachtige fiets van Gazelle (de tweede fiets). #wishlisted

Dinsdag

Na de middag liet ik mijn paper even voor wat ie is en trok ik mijn bikini aan om buiten te gaan studeren. ZALIG! Ik vergat me natuurlijk niet in te smeren. Hiervoor gebruikte ik de Solait Sunspray Gel Summer Bronze SPF 30 van Kruidvat. Layla vertelde jullie hier al over in onze blogpost over Kruidvat summer school favorites. ’s Avonds had ik een gezellig etentje.

 

 


Wat staat er op jouw planning?

 

Bedankt voor het lezen van mijn WoW & tot de volgende! ?

 

♥ Louise

Share:
Louise
Written by Louise
Veel leesplezier op onze blog! Liefs, Louise