We Can Dance

WoW is het alweer woensdag? Time flies when you’re having fun!? Lees in dit weekoverzicht onder andere hoe ik We Can Dance 2017 heb ervaren.

Woensdag

Ookal was het dinsdag internationale kattendag, toch was het woensdag mijn catday aangezien ik weer ging katsitten op de schattige grijze tijger van mijn schoonzus (zie foto). Zoals je kan zien genoot ik daarnaast ook van een gezond en lekker sapje gemaakt met onze nieuwe slow juicer.

Om terug te komen op waarom het mijn catday was, moet ik iets toegeven. Telkens ik door het Citadelpark van Gent wandel, hoop ik stiekem  dat ik een klein schattig verlaten katje tegenkom en ik het noodgedwongen wel mee naar huis moet nemen. Wel, woensdagavond kwam ik thuis en liep er een prachtige grijze kat in onze tuin. Het leek wel de oudere versie van het katje hierboven. Mijn ouders zeiden dat de kat al een hele tijd in de wijk bleek rond te zwerven en dat niemand wist van wie ze was. Buren met een hond begonnen zich te ergeren waardoor mijn papa de kat mee naar huis nam. En hoewel we thuis geen katten hebben, zijn we allemaal echte catlovers. Je kunt het je wel inbeelden dat we dus allemaal bijzonder enthousiast waren. De volgende dag bleek echter dat de baasjes op reis waren en hebben we de kat teruggeven aan haar katsitters. Snif! 

Verder nam ik een rustdag want ik had al twee dagen na elkaar alles gegeven in de fitness. Ik genoot dan maar van een lekkere cocktail.

Schweppes

 

Donderdag

Donderdag scheen het zonnetje dus ik starte mijn dag met een lekkere iced coffee van Nespresso. Daarna ging ik weer op bezoek bij de kleine speelvogel waarna ik me ging uitleven in de fitness. Voor de rest maakte ik gezonde muffins van Arthur’s mix op weekend.

Nespresso

 

Vrijdag

Vrijdagavond trok ik met de trein naar Lissewege, een klein gezellig dorpje waar ik en mijn vriendinnen de komende dagen gingen logeren. Het ligt namelijk op een scheet van Zeebrugge, de strandstad die gekend staat voor het jaarlijks festival We Can Dance. Zoals ik al zei in mijn vorige blogpost, staat het festival al lang op mijn to-dolijstje en dit jaar was het eindelijk zover!

Na een gezellige wandeling in het dorpje, hielden we een girlsnight met een goeie kuip wijn, maskertjes van Bobbi Brown, drankspelletjes en niet te vergeten, een plonsje in de jacuzzi. Ps: Bedankt Jelke voor de mooie foto van Lissewege.☺

Girlsnight

 

Zaterdag

Zaterdagochtend begonnen we ons op het gemakje klaar te maken. En zoals jullie misschien al weten, ben ik make-upartist. Ik mocht dus mijn allerliefste vriendinnetjes opmaken.
Het eerste wat we deden op de festivalweide was naar de Zalando tent gaan. We kregen er een mooie henna tattoo op onze handen. Godzijdank speelden de weergoden in ons voordeel en konden we genieten van lekkere Schweppes cocktails in het zonnetje. Verder mochten we aan de Bacardi Legacy Bar een Clarita cocktail proeven. Het is een cocktail van Ran Van Ongevalle, de winnaar van de prestigieuze Bacardi Legacy Cocktail Competition en de uitbater van cocktailbar The Pharmacy
Daarnaast kon je me dansend terugvinden in de tent Bloodywecandance. De muziek wist mij daar te bekoren met zijn R&B deuntjes.
Tot slot kroop ik na een onwijs leuke dag met een glimlach op mijn gezicht onder de dons.

Louise De Bast Make-up

Louise De Bast make-up

Zalando We Can dance

Schweppes We Can Dance

Bacardi We Can Dance

 

Zondag

Zondagochtend keerden we weer huiswaarts.

 

Maandag

Maandag maakte mijn mama lekkere rijsttaart en ’s avond ging ik gezellig iets drinken met vrienden.

Maandag

 

Dinsdag

Dinsdagochtend ging ik boxen in de fitness en kocht ik een overheerlijk taartje bij Bakkerij Van Vaerenbergh voor moederdag. Verder schminkte ik Helen voor een shoot met Eva Beeusaert (hou haar insta in het oog voor het resultaat). Tot slot ging ik kijken naar Dunkirk in de cinema.

bakkerij van vaerenbergh

 

Woensdag

Woensdagochtend trok ik terug naar Gent om te studeren en lunchte ik met Hannah in Soup’r.
By the way, wat vind je van de henna op mijn hand?

Danish Design


Was jij op WCD? Of wil je er graag bij zijn volgend jaar?

 

♥ Louise

Share:
Louise
Written by Louise
Veel leesplezier op onze blog! Liefs, Louise