Hi lieve lezers, vandaag toon ik jullie hoe ik mijn laatste vakantiedagen en eerste schooldagen spendeerde. Kijk maar even mee ☺

Nespresso

Woensdag

Het was geen bijzondere dag. Ik starte mijn dag uiteraard met een lekkere koffie van Nespresso met een beetje rijstmelk: mijn nieuwste verslaving. Verder flyerde ik voor fitness Stadium Coupure in Gent.

Ledlenser

Donderdag

Ook donderdag werkte ik in Gent. Maar ’s avonds trok ik weer met de trein en fiets naar huis. Uiteraard ging dat gepaard met een lekkere Zest Smoothie #standaard. Ik ging deze keer voor een vers wortelsapje.

De fietslichtjes die je ziet op de foto zijn van Ledlenser. Daarover meer informatie in mijn blogpost ‘hoe maak je jezelf zichtbaar in het verkeer‘.

simone a soif

Vrijdag

Vrijdag moest ik niet werken maar wel naar de tandarts. Het was mooi weer dus ik maakte er een uitstapje van met mijn fiets en zoals je kan zien, stopte ik af en toe eens… Voor de geitjes☺ ’s Avonds plofte ik samen met mijn vriend in de zetel en testten we samen Simone a Soif – Aardbei & Melisse.

big bounceExo

Zaterdag

Ik ging naar ‘The Big Bounce‘ voor de verjaardag van Tori. Het is niet zomaar een openlucht festival maar het eerste springkastelenfestival. We hebben ons heel de dag geamuseerd op 75 springkastelen, terwijl op het strand Sam Gooris en Jebroer voor ambiance zorgden. Wat we wel jammer vonden, is dat door onvoorziene omstandigheden Gers Pardoel het festival niet kon afsluiten. De afterparty vond plaats aan de overkant van de grote baan, namelijk in EXO.

 

voetbal

Zondag

Zondag kan ik samenvatten in één woord: voetbal.

 

Den hoek afOZZO sushi & lounge

Maandag

Het was weer tijd om de vakantie achter me te laten en te starten aan mijn eerste schooldag. Gelukkig had ik maar drie uurtjes les waardoor we nog konden genieten van het stralende weer op het terras van hotspot ‘Den Hoek Af’ met een iced coffee.

’s Avonds ging ik gezellig en vooral lekker eten bij ‘Ozzo Sushi & Lounge’ in het prachtig viersterrenhotel ‘Van der Valk Hotel Beveren’. Het is een trendy sushibar met verscheidenheid aan overheerlijke sushigerechten en  vriendelijke bediening. Naast gezellig dineren, kun je ook take-away sushi bestellen en sushi workshops volgen. Het is echt the place to be voor de lekkerste sushi! Aanrader!

En en en…Vanavond verschijnt er een giveaway op mijn persoonlijk Instagram @louisedebast. Neem zeker deel om een take-away pakket te winnen.

 

bike

Dinsdag

Na een hele dag les te volgen, werden we verrast met een glaasje champagne tijdens een openingsreceptie voor onze afstudeerrichting. Ik ging hierna rechtstreeks sporten in de fitness. We volgende een live groepsles genaamd CORE met een buis vol grit. #afzien

Ik sloot de dag af door nog gezellig iets te gaan drinken met vrienden.

 

Bar jan cremer

Woensdag

Na de les ging ik net zoals bij elke student hier in Gent naar de Student Kick-Off op het Sint-Pietersplein.

En zoals je bijna in al mijn weekoverzichten ziet, ging ik weer nieuwe capsules kopen bij Nespresso en testte ik tegelijkertijd de nieuwe limited edition.

 


Was het ook jullie eerste shoolweek? Zo niet, hoe was je werkweek?

 

♥ Louise

Share:
Louise
Written by Louise
Veel leesplezier op onze blog! Liefs, Louise