Long time no see! Ik durf bijna niet te zeggen hoe lang het geleden is dat er nog een blogje van mij online kwam, maar i’m back!

Vorige week was vrij rustig en heb ik vooral gewerkt, maar in het weekend trok ik naar de Ardennen. Lees je mee?

Mijn WoW start op donderdag. Voor mijn nieuwe job stonden twee afspraken in Brussel op de agenda. Niet mijn favoriete stad want ik ken er mijn weg écht niet goed, maar na een beetje verdwalen (en gelukkig goed op tijd vertrekken) kwam ik bij beide afspraken mooi op tijd. De rest van de dag vergat ik foto’s te maken, maar ik lunchte bij Le Pain Quotidien en ging ’s avonds nog naar een reünie op mijn middelbare school. Een drukke, maar toffe dag!

Zoals je hierboven al kon lezen, stond er afgelopen weekend ook een tripje naar de Ardennen op de planning. Op vrijdagochtend deed ik wat huishoudelijke taken, ’s namiddags vertrokken we richting Wallonië. Het geboekte huisje bleek dik oké (gelukkig!) en het werd een erg gezellige avond. Opnieuw zonder foto’s, shame on me. 

De rest van het weekend nam ik gelukkig wel wat foto’s. Op zaterdag startten we de dag met een lekkere brunch (of hoe heet dat als je pas ’s middags ontbijt? 😉 ) en daarna stond de eerste echte activiteit op het programma: paintball. Een first timer voor mij, maar ik vond het best leuk! En ik kwam ervan af met weinig blauwe plekken, bonuspunten daarvoor.

Eens thuisgekomen was het tijd voor aperitief en… raclette! Daarna een leuke quiz (waar ik echt niks van bakte) en we sloten de avond af met een spelletje Times Up.

Ook op zondag stonden er twee leuke activiteiten op het programma. Wie naar de Ardennen gaat, wil natuurlijk een mooie boswandeling maken. Het was erg koud en het had zelfs een beetje gesneeuwd, maar dat dat kon de pret niet drukken.

Laatste stop van het weekend: de La Chouffe-brouwerij. De brouwerij ligt in een klein, schattig dorpje dat eigenlijk helemaal in thema staat van het La Chouffe bier .We volgden een kleine rondleiding in de brouwerij en deden daarna ook een biertasting. Zoals jullie misschien wel weten ben ik zelf niet zo’n fan van bier (en zeker niet van zware bieren), maar de ‘Cherry Chouffe’ kon me best wel bekoren. ’s Avonds maakten we nog een grote pot spaghetti en dook ik vrij vroeg in bed 🙂

Op maandag vertrokken we rond de middag terug naar huis. Ik maakte nog een grote portie soep en we aten één van mijn lievelingsgerechten: zalm met zoete aardappel en wortelen. Het receptje kan je hier terugvinden. Yum!

Na een fijn verlengd weekend, was het op dinsdag weer tijd voor een nieuwe werkdag. Op kantoor waren mijn collega’s al helemaal into Kerst en waren onze bureaus mooi versierd.
Oh, en er was ook taart! Made my day. 

Vandaag, woensdag, ben ik een dagje vrij. Ik werkte van thuis uit voor een aantal projecten & ben stiekem ook al bezig aan mijn NYC wishlist… Want volgende week is het zo ver en zit ik weer op het vliegtuig richting mijn favoriete stad! Uiteraard schrijf ik al mijn avonturen dan neer in een nieuw blogje.

See you soon!

Xx

Hanne

Share:
Hanne
Written by Hanne
Hoi! Ik ben Hanne. Catlover - dansgrage levensgenieter - foodie.