De examens zijn eindelijk voorbij. YAAY! Bijgevolg toon ik jullie in deze Week on Wednesday hoe ik genoot van mijn vrijde dagen. Kijk maar mee…

Woensdag

School is nooit helemaal voorbij, want we hadden nog maar net vaarwel gezegd aan de examens, toen we alweer samen zaten om een groepswerk te bespreken. Dat deden we in Take Five Espressobar en zoals je ziet op de foto, koos ik voor een lekker ontbijtje en een cappuccino om het schoolwerk wat aangenamer te maken.

Een blogpost over de koffiebar vind je hier.

take five espressobar

Na onze vergadering passeerden we nog even op de stockverkoop van Charline’s Closet in de Krook. Helaas waren we aan de late kant waardoor het meeste al weg was. Bummer!

’s Avonds stond er een etentje in Meme Gusta op de planning met Layla, Flo en Celine. Het gezelschap was dus zonder twijfel al top. Maar ook het eten en het interieur waren een aangename verrassing. De bediening was wel aan de trage kant.

meme gusta

Wanneer onze maagjes goed gevuld waren, gingen we nog iets drinken op café en bij iemand op kot. Tot slot trokken we met een hele bende naar Charlatan, als afscheidsfeestje voor Liesbeth, die op erasmus vertrekt. Er was veel sfeer en liefde zoals je kan zien op de foto hieronder.

wow

 

Donderdag

Donderdagavond ging ik lopen met de allerliefste Eva. We voelden ons een als een kerstboom omdat we goed verlicht waren. Maar ey: safety first !☺

avondslopen

 

Vrijdag

YES YES YES, mijn baby werd geleverd. Na een aantal maanden twijfelen, had ik eindelijk de knoop doorgehakt om een nieuwe camera te kopen. Het was een weloverwogen investering waar ik nooit spijt van zal hebben. Dus verwacht jullie maar aan nog meer foto’s by yours truly.

Verder kwam mijn blogpost over het Skin Science Derna Sensitive gamma online. Daarnaast testte ik nog een aantal producten. Mijn beste ontdekking tot nu toe is de lichaamsscrub met essentiële olie van pompelmoes van Decléor. De suikerkorrels, arganschalen, sinaasappelshors en fruitzuren zorgen voor een super zacht velleke.

’s Avonds had ik een gezellige avond met Nathalie. We maakten een slaatje, deden sportoefeningen, zagen wat van het Lichtfestival en gingen eentje (of drie) drinken in Bar Des Amis vlakbij de Charlatan.

Decleor

 

Zaterdag

Mijn weekend begon met een heerlijke, gezellige brunch bij Plus+ met de liefste Hannah en Nathalie. We kozen alle drie de lekkere fruitsalade met granola en kokosyoghurt. Yummy! Een blogpost over de Gentse hotspot vind je hier.

plus+

Na de middag trok ik naar Antwerpen met mijn vriend. Hij ging voor de eerste keer mee naar een event. Ik kon hem overtuigen omdat het ging over een valentijnsevent van Komono. Het horlogemerk heeft namelijk de actie #24hourslove gelanceerd waarbij je je horloge kunt laten tatoeëren. Een leuk extraatje is dat de leukste Instagrampost een weekendje kan winnen.

Op de foto’s kan je zien dat ik opteerde voor een roosje.
komono

’s Avonds ging ik mee naar de voetbal en vervolgens trokken we onze dansbenen aan in Exo.

exo

 

 

Zondag

Zondag is een dag zonder foto’s… Het was een echte rustdag. Of ja, op het bezoek aan de fitness na. Ik deed namelijk twee groepslessen en vervolgens liep ik nog 20 minuten op de loopband met een hellingstand. #kuitenbrander

 

Maandag

Ik ging op bezoek bij Hanne. We namen onder andere twee filmpjes op, die jullie ongetwijfeld binnenkort kunnen bekijken. So stay tuned! Daarnaast verzorgde Hanne een healthy, overheerlijke lunch waarover ze een blogpost zal schrijven. Voor mij was het de ideale gelegenheid om een beetje te spelen met mijn camera! Jippiee ☺

Bloggers

Dinsdag

Dinsdag ging ik op bezoek bij Nap me up, een nieuw schoonheidssalon in Sint-Niklaas. Ik kreeg voor de eerste keer een lash lifting. Er is namelijk een valentijnsactie waardoor het slechts 45 euro kost in plaats van 49 euro. Hieronder zie je het resultaat. Wat vinden jullie? Ik ben alvast heel erg blij.

napmeup

 

Woensdag

En het is alweer woensdag. Vandaag had ik een fijne shoot met Nico D’Hondt . Het resultaat zullen jullie zonder twijfel binnenkort te zien krijgen!

Tot slot loert valentijn al om de hoek daarom heb ik vanavond alvast een sushi date met mijn vriend. De sushi & friends Valentijnsplateau van Sushi Daily staat dan ook al klaar in de koelkast. Hihi can’t wait. Het is heel verleidelijk om al eentje te nemen, maar we gaan eerst nog even sporten… Houd zeker mijn IG stories in het oog als je wil weten wat voor lekkers er allemaal in het pakket zit.

Ter info: De plateau kost momenteel 28 euro en is verkrijgbaar in de sushibars van de Carrefour.

sushidaily

 


Tot binnenkort!

 

♥ Louise

Share:
Louise
Written by Louise
Veel leesplezier op onze blog! Liefs, Louise