Klik verder om te zien wat ik deze week allemaal heb meegemaakt!

Alvast een heads-up, ik heb de lay-out van dit weekoverzicht een beetje anders aangepakt als in onze andere blogposts. Bekijk hieronder mijn creatieve uitspattingen en laat mij weten wat je er van vindt.

woensdag

Woensdag

Een dag geen stage = een chille dag? I wish!

Mijn dag begon met een werkcollege voor mijn masterproef. Dat houdt in dat we feedback kregen op de stand van zaken. Mijn medestudent en promotor vonden dat ik goed bezig ben waardoor ik met een gerust hart naar de volgende vergadering kon.

Een vergadering waarvoor? Je weet het al of nog niet, maar als eindwerk voor een jaarvak moet ik in een groepje van vier een kortfilm maken. Deze keer zaten we samen om onze ruwe versie af te werken en het productiedossier op te stellen. Hierna trokken we naar een studentenresto van de unief om een befaamd soepje te gaan drinken.

Later bezochten we een jobbeurs georganiseerd door onze faculteit. Nadat ik daar mijn CV had laten analyseren, trok ik met mijn vriendinnen naar de Veldstraat om een paar winkels, paskotjes en kassa’s te passeren. En van shoppen word ik al snel moe, dus het was tijd voor een gezellige koffiepauze bij Take Five met mijn girliesTille, Jelke en Ulrike.

De avond viel en ik trok naar mijn hometown om daar een nieuwe groep te onderzoeken voor mijn thesis. Tot slot was ik toe aan wat een welverdiende nachtrust.

 

Studio100

Donderdag

Het kind in mij kwam weer naar boven.

Op deze regenachtige dag trok ik terug naar Gent voor een nieuwe stagedag. Ik doe trouwens stage bij het productiehuis Earlybirds Films.

Het was wel een uitzonderlijke dag omdat we voor een lezing naar Studio 100 gingen. Ik was er nog nooit geweest dus was bijzonder enthousiast om te ontdekken waar al die programma’s opgenomen worden. De buitenkant van het gebouw was echter teleurstellend maar de studio’s waren heel indrukwekkend. Helaas mocht ik geen foto’s maken van het decor dat we bezichtigden, omdat het programma ervan nog moet uitgezonden worden.

 

Adidas alphaskin

Vrijdag

Sportief op de laatste werkdag.

Mijn vrijdagochtend begon sportief. Ja hoor, het is me gelukt om voor stage nog eens te gaan lopen. Het was bij wijze van opwarmertje voor zondag. Ik moet wel nog toevoegen dat ik zonder mijn vriendin Tille nooit was gaan lopen. Ik ben namelijk iemand die een duwtje in de rug nodig heeft en doordat Tille me ’s morgens op mijn sms antwoordde met ‘ik wil wel’, geraakte ik uit mijn bed en in mijn loopkleren. Je kunt meer lezen over mijn sportmotivatie hier.

Zoals je kunt zien, bracht ik mijn vrijdagochtend tot leven door mijn opvallende outfit van Adidas. Ik sport vrijwel altijd in een helemaal zwarte outfit, dus ik vond het leuk om ook eens wat anders te proberen. Daarmee motiveer ik mezelf ook weer want een sportoutfit met leuke kleur maakt sporten altijd wat leuker. Ik moet wel toegeven dat ik het in de fitness nooit de volledige outfit aandoe maar het topje combineer met een zwarte broek of omgekeerd. Het is trouwens een second skin waardoor het heel comfortabel zit en je sportprestaties zou bevorderen.

Na mijn loopje nam ik snel een douche, at ik mijn ontbijt en trok naar stage.

 

Zaterdag

Er moet natuurlijk altijd een dag zijn waarop ik vergeet foto’s te maken.

Het weekend is het ideale moment om wat administratieve zaken op orde te stellen. Ik bestelde bijvoorbeeld een nieuwe foodbox van 15gram omdat de vorige box ons zo goed bevallen is. Je kunt mijn review hier lezen. 

’s Avonds ging ik naar het ‘Steakfestijn’ van de voetbalploeg waar mijn vriend speelt. Klein detail: voor mij was het zonder steak want ik opteerde voor een vispannetje ☺

 

zondag

Zondag

Sundays are made to spend some time with the ones you ♥.

Om 7 uur ging mijn wekker af. Ik trok snel mijn sportkleren aan en nam de trein naar Gent. Ik deed namelijk mee aan de Urban Trail samen met Hannah en Nathalie. Het was de tweede keer dat ik deelnam in Gent maar het was een vernieuwd parcours van 11,2 km. We liepen onder andere door Het Huis van Alijn, Het zwembad Van Eyck (het oudste zwembad van België), de Minardschouwburg, Vooruit, Kinepolis en nog veel meer.

Nathalie en ik gingen nog naar Bar Jan Cremer voor een lekker koffietje in combinatie met wat overheerlijke wortelcake en bananenbrood.

In de namiddag ging ik met mijn vriend naar Grand Depot Outlet in Flanders Expo om wat koopjes op de kop te tikken. En zoals ik al eerder heb vermeld, krijg ik van shoppen honger. We smulden bijgevolg van een heerlijke pizza bij La Dolce Vita. En om de dag af te sluiten gingen we naar Shape of Water kijken in de cinema en uiteraard ‘De Mol’ in bed.

A Sunday well spent brings a week of content!

Schweppes

Maandag

Hello Monday, let’s do this!

Na mijn drukke stagedag had ik weer een onderzoek voor mijn masterproef.

Dinsdag

Another day at the office!

We namen een leuke groepsfoto met de stagiaires voor de nieuwsbrief.

Daarnaast ging de dag ervoor een leuke winactie van start voor Yves Rocher om kans te maken op de nieuwe #hydravégétal lijn + een Instax Mini camera + een gratis facial in een Yves Rocher instituut!. Wat moet je doen? Volg @yvesrocherbelgium. Toon ons jouw typische emoties / moods in een stop motion video door het te posten en @yvesrocherbelgium te taggen en #hydrafaces.  En vergeet niet bij je post te schrijven hoeveel deelnames er zullen zijn volgens jou. De 10 winnaars worden op vrijdag 20/04 aangekondigd op de Instagram pagina van Yves Rocher. Veel succes!

 

Laat hieronder zeker weten wat jullie vonden van dit weekoverzicht!

 

Fijne woensdagavond !

 

♥ Lou

Share:
Louise
Written by Louise
Veel leesplezier op onze blog! Liefs, Louise