weekoverzicht

Benieuwd om te zien wat ik deze week allemaal heb meegemaakt? Scroll dan snel verder!

Woensdag


Ik begin dit weekoverzicht met een morningrun samen met Tille. Het was een prachtige ochtend. Het was met andere woorden zeker de moeite waard om eens wat vroeger uit mijn bedje te kruipen.

Overdag ging ik samen met een medestudent onze kortfilm monteren in de Krook. Na de hele dag in een bunker te zitten op -2, trok ik naar een verjaardagsfeestje van een goede vriendin. Het was super gezellig op haar terras maar rond 21 uur moest ik al weer vertrekken naar een tweede birthdayparty. En zoals altijd had Hannah weer haar best gedaan om lekkere hapjes te voorzien. Om de dag af te sluiten, gingen we uiteraard ook nog even proeven van het nachtleven in Gent.

https://www.instagram.com/p/Bim9giJinX3/?taken-by=hannahve_

 

Donderdag

ColmarIk pendelde al snel terug naar mijn hometown om daar ‘s middags samen met mijn vriend te gaan lopen. We hadden namelijk alle twee nieuwe sportswear van Colmar. En ik zeg het je, een nieuwe outfit is echt de ideale motivatie om te gaan sporten! Ik sta vaak een hele dag in outfit te popelen om de nieuwe sportwear op de proef te stellen tijdens een harde gym sesh of outdoor cardio.

Daarnaast had ik ook lekker detox water gemaakt met munt, limoen en een Granny Smith van het appelmerk Marlene. Meestal laat ik het water een nachtje trekken maar nu kon ik niet wachten. Daarbij is het de ideale verfrissing na het sporten.

’s Avonds aten we een overheerlijke salade in de zetel terwijl we keken naar de laatste afleveringen van de Vlaamse serie ‘De Dag’ en de eerste aflevering van ‘Siren’. Meer over de serie ‘De Dag’ kan je lezen in mijn Sharing Sunday.

 

https://www.instagram.com/p/BiwV7WEA5qY/?taken-by=louisedebast

Vrijdag

The highlight of my day = mijn ontbijtje. Ik ging voor een potje ísey Skyr – aardbei-Banaan gecombineerd met granola van Arthur & Sisters en uiteraard wat vers fruit.

Voor de rest was mijn dag vrij saai want ik werkte een hele dag aan mijn thesis. Tijdens mijn pauze keek ik wel naar een nieuwe film, genaamd ‘The kissingbooth’.  Hij staat op Netflix en is zeker het kijken waard.

 

Zaterdag

Zest
In de voormiddag gingen we voor de eerste keer padellen. ’s Avonds ging ik naar het derde verjaardagsfeestje van deze week. Dit gezellig feestje was voor de verjaardag van mijn goede vriendin Elise.

 

Zondag

supporterscommentaarDe dag begon met – suprise – een verjaardagsbrunch. Om het weekend af te sluiten, ging ik ’s avonds met mijn vriend naar de match van KAA Gent – RSC Anderlecht dankzij Telenet Play Sports. Naast de gebruikelijke Play Sports-zender met de commentaar van Philippe Crols, opende Telenet ook twee kanalen voor supporters: Op het Gent-kanaal hoorde je het Radio Gaga – duo Joris Hessels & Dominique Van Malder en op het RSCA-kanaal kropen regisseurs Adil & Bilall achter de microfoon. Uiteraard was dat voor ons minder relevant want wij gingen live kijken. En je weet het waarschijnlijk al maar Gent is gewonnen! Joepie! Het was jammer genoeg geen top match maar het was wel bijzonder impressionant om de Ghelamco arena te zien.

 

Maandag

Thesis, thesis en thesis.

 

Dinsdag

Les FoliesLes foliesDinsdag was bijna hetzelfde als maandag maar nu was ik aan het thesissen bij Hanne. Natuurlijk hoorde daar een lekkere lunch bij en een paar frullekes van Stella de kat. ’s Avonds gingen we naar een event in de Gentse kledingwinkel Les Folies ter ere van hun eenjarig bestaan. Binnenkort kunnen jullie trouwens een blogpost verwachten van deze hippe hotshop.

 

Woensdag

Isey Skyr

Ik werkte in de bibliotheek aan mijn thesis met een goede vriendin. En zoals je kan zien, had ik een ontbijtje on-the-go mee.
In de late namiddag trok ik naar Antwerpen voor een sunset run georganiseerd door Adidas om hun nieuwe Solar Boost te showen. Het was een bijzonder fijne avond want ik heb heel fijne mensen leren kennen. Natuurlijk hebben we de schoenen direct getest door 7km te lopen. Met een grote glimlach kroop ik ’s avonds onder de dekens.

Photo © Darryl Adelaar


Fijne week allemaal!

♥ Louise

Share:
Louise
Written by Louise
Veel leesplezier op onze blog! Liefs, Louise