We Can Dance

Howdy!

Vorig weekend was een weekend genieten van frisse cocktails, zomerse beats en overdonderende outfits op het strand van Zeebrugge. Ja, je weet wel over welk festival ik het heb. Ik ging twee dagen naar We Can Dance!

We Can Dance in pictures

We Can DanceWe Can DanceWe Can DanceWe Can Dance

We Can DanceWe Can DanceWe Can DanceWe Can Dance

 

Mijn outfit

Zoals ieder jaar steken de festivalgangers veel tijd in hun outfit voor We Can Dance. Het thema voor deze editie was WILD WILD WEST. Voor deze Western look zocht ik zelf inspiratie op Instagram, Pinterest en de serie West World. Hieronder mijn moodboard:

We Can Dance

Uit wat bestonden mijn Western outfits?

Een Cowgirlhoed

De eerste dag droeg ik een zwarte hoed die ik ooit vond bij Etam, maar de tweede dag ging ik voor een échte Western hoed.

Een bandana

Zaterdag droeg ik een zwart sjaaltje van Pola Paradis rond mijn nek en zondag ging ik voor een fluwelen bandana van Becksöndergaard Copenhagen. Ook het bruin leren tasje is van Becksöndergaard Copenhagen. Je vindt het merk onder andere op Zalando en in de Bijenkorf.

Boots

Helaas bestond mijn outfit niet uit de perfect cowboy boots, vooral omdat ik wist dat ik ze daarna nooit meer zou aandoen. Ik had wel heel leuke boots van Guess op het oog maar  uiteindelijk ging ik toch voor botjes en sandalen. Ongeacht het thema ga ik volgend jaar sowieso met boots want het was heel vermoeiend om te stappen op het zand.

we Can Dance

Western belt

Ik kocht mijn riem bij Bershka voor slechts € 7,99 en combineerde ik beide dagen op mijn outfit.

Brallette

Aangezien de weerman mooi weer had voorspeld wou ik brallette dragen boven mijn jeansrok. Ik had wel enkele vereisten, namelijk de stof mocht niet doorzichtig zijn en hoe meer kant, hoe beter. Hieronder zie je drie brallettes van Passionata en een van Etam. Ik ging uiteindelijk voor een witte brallette van Etam.

We Can Dance

Juwelen in Western stijl

Ik vond de ideale juwelen en haaraccessoires voor We Can Dance op Love Ibiza, een toffe webshop die ik ontdekte via Instagram. Daar vond ik onder andere een Buffel haarclip in het zilver, die ik de eerste dag vastspelde aan mijn jumpsuit. Verder hing ik leuke haarringen in mijn vlecht. Rond mijn pols hing bracelet joy zilver en bracelet boho black. De tweede dag bracht ik ook nog een witte tattoo aan. De zwarte tattoo die je ziet op de foto’s is van Mon Tattoo.
Tot slot was mijn zonnebril van Komono en het kettinkje (onderstaande foto) kwam uit mijn juwelendoos. Ik droeg het als kind heel vaak.


Ben jij ook naar We Can Dance geweest?

 

♥ Louise

Share:
Louise
Written by Louise
Veel leesplezier op onze blog! Liefs, Louise