Hey there! Het is al even geleden dat ik een blogpost schreef, maar hier ben ik dan. Dit zijn enkele van mijn favorietjes:

Geproefd

Stagefood

Sinds ik stage doe bij Belmodo heb ik al veel zoete dingen gegeten (love the intern life). Zo mocht ik onlangs langsgaan bij Pierre Marcolini in Brussel. De winkel was prachtig versierd met allemaal echte bloemen. Eenmaal binnen at ik er het beste ijsje van leven. Ik kan jullie niet uitleggen hoe goed het mij gesmaakt heeft. Het was een frambozen sorbetijsje gedipt in fondant chocolade. Ik kreeg ook de kans om de taarten van Tarte à moi te ontdekken en sindsdien ben ik lichtjes taartverslaafd. ZO LEKKER.

New inSSnewin

Als ik tegenwoordig ga shoppen, zoek ik maar één winkel op, & Other Stories. Ik kan er niet buitengaan zonder iets te kopen en omdat ik een bon kreeg voor mijn verjaardag, heb ik me toch wat laten gaan. & Other stories is de laatste tijd helemaal into koraal, mermaid, zee-achtige dingen en I’m totally feeling it. Ik kocht dit ensemble, een witte rok met een truitje bij en een adembenemende zomerjurk. Daar stopte mijn shopping spree niet bij, ik kocht ook een mascara van Eyeko waar ik overigens heel tevreden over ben.

WantEyekoWant

Net omdat ik zo tevreden ben over de Eyeko lash out mascara, zou ik graag een eye liner van het merk proberen. Eyeko kreeg al prijzen voor hun liners, dus… het moet wel goed zijn, toch?

Instagram

Ohhcouture

Blogger Leonie van Ohhcouture heeft een mooi leven en een leuke Instagram-feed. Het maakt me dagelijks jaloers, maar is ook goed voor inspiratie en wegdromen.

Webshop

RadCo1

Rad.co lanceerde een Nederlandse website, wat betekent dat wij Belgen ook aan al dit moois kunnen! Ik kan alvast niet wachten om er iets op te bestellen. Een trui met marshmallow op? Yes please!

Film

Niceguys

Ik ging gisteren met mijn vriendje The nice guys zien. Hij bleef maar aandringen dat het echt een goede film is. Ik was een beetje sceptisch maar… Ryan Gosling? Daar zeg ik absoluut ja tegen! De film was super goed (Ryan Gosling was hot as usual). Ik moest enorm veel lachen, de personages waren gewoonweg fantastisch. Het speelt zich af in de seventies. Dat betekent: veel kleur, zalige muziek en de beste outfits ever. Ik ga niets verklappen. Als je van humor, actie, stijl en Ryan Gosling houdt, is deze film een must!

Hebben jullie nog aanraders? Lemme know!

XX

Flo

Share:
Flo
Written by Flo
Hi! Ik ben Flo, une petite Gantoise die behoorlijk veel passies heeft. Noem mij een beauty geek, & Other Stories addict, gamer en blogger. I love all of it!