Hoi hoi! Hier ben ik nog een keer, deze keer met wat inspiratie! Benieuwd naar mijn diepste wensen en verlangens? Die gooi ik zomaar op het internet! Hier komt-ie:

Food

Hotspot: Yammi Yammi Gent

Deze nieuwe Gentse all-you-can-eat sushibar is dé hotspot voor studerend (en niet-studerend) Gent. De prijzen zijn meer dan oké (vooral om te lunchen!) en er zijn extra kortingen voor studenten, wat ik altijd toejuich. Daarnaast zijn de gerechten van goede kwaliteit, is er meer dan genoeg keuze (ook voor niet sushi-eters) en is het interieur zowaar modern. Het is eens wat anders dan de standaard Chinees om de hoek.

Yammi Yammi is gelegen in de Overpoort, ook ideaal om voor een bodemke te zorgen voor je gaat feesten, dus.

Collage Yammi Yammi
Een echte review is on its way, beloofd!

Shop

Want: backpack

Op mijn wishlist: backpacking gear! In september zal ik de wereld (of toch tenminste Thailand) gaan verkennen met een rugzak op mijn rug, iets wat ik (en mijn omgeving nog minder) nooit had durven denken. Toch komt het er binnenkort echt van, en daarom ben ik natuurlijk nog op zoek naar een mooie (en comfortabele, dat ook wel) rugzak! Twee van mijn favorieten van Quechua (bij Decathlon) en Lowe Alpine (AS Adventure).
Hebben jullie nog tips voor het kiezen van de juiste rugzak? Zelf twijfel ik tussen 50 en 60 liter..

Backpack Thailand Decathlon AS Adventure
links: Quechua I rechts: Lowe Alpine

Want: shortjes

Ook op mijn wishlist voor Thailand: mooie, makkelijke shortjes. Normaalgezien draag ik in de zomer altijd kleedjes of playsuits, maar aangezien ik deze keer niet mag overpacken en ik geen twee keer per dag iets anders zal kunnen aandoen, ga ik op zoek naar leuke shortjes. Die kan ik hopelijk meerdere keren aandoen, met een leuke andere top erboven. Hier en hier op Zalando te vinden.

wishlist shorts
Oeps, toch weer voor een playsuit gegaan…

 

Want: Teva sandalen

Als een echte backpacker, heb ik natuurlijk ook goede sandalen nodig. Nooit gedacht dat Teva zo’n mooie exemplaren in zijn collectie had, maar ik was duidelijk verkeerd! Mijn favorieten voor deze zomer zijn makkelijk te combineren, super stevig én stijlvol! Of dat vind ik toch 😉

Teva Sandalen

Travel

Blog

Om helemaal in thema verder te gaan, een aantal van mijn favoriete nieuwe travelblogs op een rijtje!

Nomadic Matthttp://www.nomadicmatt.com/

Nomadic Matt is een digital nomad en één van de bekendere travelbloggers. Hij schrijft erg leuke posts over bestemmingen van over heel de wereld. Hij geeft telkens zijn ongezouten, soms niet zo standaard, mening en zorgt voor erg kwalitatieve blogposts. Ik kijk al uit naar zijn Ebook ‘Travel Guide Thailand’, dat hopelijk binnenkort uitkomt.

Schermafbeelding 2016-05-29 om 21.52.42

The Blonde Abroad – http://theblondeabroad.com/

The Blonde Abroad is een heel vrolijke, vrouwelijke travelblog met opnieuw blogposts van bestemmingen over heel de wereld. Ze leert je alles over solo female travelling, light packing (dat kan ik wel gebruiken) en budget travel. 

Deze blog vind ik persoonlijk echt top! Hij zit goed in elkaar, je kan makkelijk navigeren door de verschillende categorieën en Kiersten, een Amerikaanse schone, schiet erg mooie plaatjes.

Schermafbeelding 2016-05-29 om 21.54.38

Tips Thailand – http://tipsthailand.nl/

Als laatste een Nederlandse travelblog die enkel over Thailand gaat. Absoluut één van mijn favorieten, over elke bestemming in Thailand zijn verschillende posts te vinden (destination guides met accommodatie, activiteiten,…) die aangevuld zijn met blogposts die meer in depth informatie geven. Daarnaast hebben ze ook heel grappige artikelen én hebben Mariska en Sander ook een Ebook geschreven. Ga jij binnenkort op vakantie naar Thailand? Dan is deze blog echt niet te missen.

Schermafbeelding 2016-05-29 om 22.01.18

Extra: podcast

Tegenwoordig luister ik erg graag naar podcasts, het is op de trein eens wat anders dan muziek en ik leer er nog iets van bij ook. Mijn favorieten zijn die van  ‘Extra Pack of Peanuts Travel Podcast‘ en ‘Zero To Travel Podcast‘.
Gewoon op Itunes te vinden en makkelijk gratis te downloaden!

Ga jij dit jaar op reis? Maakte je al eens een backpackreis? Tips zijn meer dan welkom!

Xx

Hanne

Share:
Hanne
Written by Hanne
Hoi! Ik ben Hanne. Catlover - dansgrage levensgenieter - foodie.