Aaaaah zondag! Eindelijk eens een zondag waarop ik op mijn luie gemakje kan ontbijten, een marathon Once Upon a Time kan houden en mijn tijd besteden aan een Sharing Sunday, especially for youuuuuuu!

 

Food

Geproefd

Matchathee – Carpe Diem

I think I found the perfect matcha. Heb je hem? The perfect match? Ahum, dus ik denk hét perfecte drankje gevonden te hebben voor de zomer! Verfrissend, vol met antioxidanten en geen water. Ik ben een hele slechte waterdrinker! Ik weet dat het goed is tegen cellulitis en nog wat andere verouderingsprocessen, maar het is zo saai! Het smaakt naar niets. Als het warm weer is heb ik graag iets fris met een smaakje dat niet al te veel suiker bevat. Ik testte onlangs de matchathee van Carpe Diem uit en ik dronk en vond dat het goed was! Je vindt dit lekker groens in de Carrefour en Delhaize.

*Gekregen

Bionade Lemon & Bergamot

Van Parlez kreeg ik voor de blog een mandje met het nieuwe drankje van Bionade. Die dag scheen de zon ook, dus ik kon niet wachten om het eens te testen. Hmh, een drankje van citroen en bergamot? Verrassend genoeg is deze combinatie heel lekker! Vooral wanneer het fris staat met een schijfje citroen erin en wat ijsblokjes, mmm. We probeerden het ook in combinatie met gin, een paar jeneverbesjes en ijsblokjes, subliem!

 

*Gekregen

 

Hotspot

Würst Gent

Onlangs opende er een Würst in Gent, aan de Nederkouter. Joehoe! Alleen al van de haute dogs die ik dagelijks zie tijdens mijn gescroll op Instagram, krijg ik honger. Ze zien er stuk voor stuk uit als eetbare kunstwerkjes #foodporn

 

NYX Gent

Donderdag 23 juni opent de allereerste NYX in België zijn deuren. Say whaaaat? Zelf kende ik het merk niet zo goed. Ja, ik zou me moeten schamen, I know. Maar sinds ik zag dat er eentje in België kwam ben ik toch maar eens hun Intagramaccount beginnen te volgen. Ik heb al wat leuke kleurtjes en productjes de revue zien passeren, ben echt heel benieuwd om het zelf uit te proberen. Het zou ook een goedkoper merk zijn. Dat zal mijn bankkaart graag horen! 28 juni ga ik voor SoG eens een kijkje nemen, I’ll keep you updated!

Ekart: Ladies @ the wheel

Een paar weken geleden kregen we een mailtje van Ekart met de vraag om naar de eerste editie van Ladies @ the wheel te komen. Je kunt er indoor-karten, maar ook gezellig iets drinken en zelfs een spaghetti binnenspelen van Bavet. Ik had nog nooit gekart dus waagde mij er eens aan en ging met Liesbeth, een goede vriendin. Het was een toffe plek om iets te drinken en ondertussen te kijken naar hoe al de rest het doet op de karting baan. Alles werd er ook goed uitgelegd vooraleer je van start mocht gaan. De eerste keer was een proefrit, maar daarna was het voor echt! En eerlijk: ik vond het best wel cool om te cruisen. Alleen jammer dat ik maar een oma-versie vertolk van cruisen. Snel rijden is niet aan mij besteed, ik suck echt. Hard. Je had zo een vlagje waarmee ze wapperden als je te traag bent voor de andere (echte) cruisers. Op dat moment moet je wat opzij gaan, zodat ze je kunnen voorbijsteken. Seriously, ik heb me nog nooit zo hard een voorzichtige seut gevoeld. Maar dat terzijde vond ik het wel leuk om te doen!

Ekart Gent Ladies @ the wheel

To watch

Orange is the new black

Het vierde seizoen is nu te zien op Netflix, hoezee! Wat heb ik hier zo naar uitgekeken! Voor al de ladies die zich nog niet waagden aan deze niet zo girly serie, doen! Het is zo grappig, heeft een ruw kantje en het is eens een ander onderwerp dan we gewoon zijn.

 

Hopelijk heb ik jullie wat kunnen inspireren. Geniet nog van deze (lazy) Sunday!

 

Xje

Wendy

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Share:
Troch
Written by Troch
31 - Ambitieus - Indonesische roots - Enthousiaste eeuwige twijfelaar Creatieveling met een full-time job in digitale marketing - Vult haar verlofdagen met reizen. Verliefd op desserts, all things aesthetic & mijn furry babies. Send me your love: wendy@shadesofghent.be