Het is weer zondag en mijn examens zijn eindelijk afgelopen! Thank God! Nu is het tijd om te ontspannen en van het leven te genieten. In mijn geval is dit dus slapen, slapen en nog eens slapen. En misschien ook eens een Sharing Sunday schrijven, hihi! Enjoy!

Food

Hotspot

Hoe hip is de Nederkouter eigenlijk? Elke keer ik er passeer, is er weer iets nieuws te zien! Op mijn to do-list staan Sliced en Würst, zoals Wendy vorige week ook al aangaf! Bij Sliced koop je kleine stukken pizza en zo kun je tof mix en matchen! Hooray! Niet meer kiezen tussen die verschillende soorten pizza die je wilt eten, je eet ze nu gewoon allemaal!

Geproefd

Als alternatief voor frisdrank, vind ik het heerlijk om water met een smaakje te drinken! Onlangs introduceerde Spa twee nieuwe smaken, nl. Appel en Perzik. Ik testte alle smaken uit!

YAY

  • Citroen
  • Zwarte bes
  • Pompelmoes

NAY

  • Perzik
  • Appel
  • Munt

Serieus, munt smaakt net alsof je al drie uur op een kauwgom aan het kauwen bent en er dan een beetje bruiswater bij drinkt. Perzik en Appel smaken erg artificieel, vind ik! Citroen, Zwarte bes en Pompelmoes smaken heel natuurlijk en niet overweldigend! Ideaal op een warme zomerdag! Stay hydrated!

https://www.instagram.com/p/BioamwGAWU1/

Want

Mijn diploma. Neenee, grapje!

Vans X Nintendo

Hoe cool zijn deze sneakers met Princess Peach all over them! Helaas zijn deze schoenen overal uitverkocht. So sad!

To watch + read

Me Before You

Woensdagavond ging ik samen met mijn mama naar Me Before You kijken in de bioscoop. Ik kreeg al tranen in mijn ogen tijdens de trailer, dus ik was voorbereid! Just me, my mom and my box of tissues going to the movies!

Me Before You vertelt het verhaal van Will Traynor (Sam Claflin) en Louisa Clark (Emilia Clarke). De trailer zegt al heel veel en ik ga niet verder uitweiden, want anders ga ik spoilers beginnen vertellen, oeps. Ga gewoon eens kijken! (Ja, dat is een bevel!) Jojo Moyes schreef het verhaal en ik ben het boek deze week beginnen lezen. Hoera, er is ook een vervolg op, nl. After You. En hoe knap is Sam Claflin? Yum!

Novel Me Before You

Finding Dory

Yaaaaaay, eindelijk is Finding Dory in de cinema!!!!! Ik ging er vrijdagavond samen met mijn broer naartoe en het was echt epic! Ik meen het! Zoals gewoonlijk was er weer een short film voor de film, en wauw. Pixar is zoveel geëvolueerd doorheen de jaren. Petje af, mannekes bij Pixar!

Heb jij onlangs nog leuke dingen ontdekt?

xxx Floriane

Share:
Floriane
Written by Floriane
Hoi! Ik ben Floriane. Ik ben een Ostendaise die haar hart verloor aan Gent, Londen en Disneyland Parijs. Ik leef op koffie, lekker eten, goed gezelschap en goede boeken.