Geproefd

IMG_20160622_184749

Ik kreeg bij meerdere gelegenheden de kans om te smullen van de nieuwe Côte D’or Fruit. Chocolade met fruit is altijd een goed idee. Toen de verpakking van het pakje rode vruchten open scheurde wist ik al wat mijn favoriet was. Ik moet wel zeggen dat ik aangenaam verrast was door de chocolade met sinaasappel, heerlijk!

New in

Newin

Ik ben duidelijk niet erg creatief als het gaat om poseren maar hey … I try! Dat ik grote fan ben van & Other Stories is geen geheim. Mijn eerste ensemble is van & Other Stories, het lange roze kleed is van COS. De H&M group begrijpt mij gewoon te goed. Ik ga eerlijk gezegd bijna nergens anders meer shoppen.

Want

WANT

Ik ben best wel een beauty geek. Toen we als blog werden uitgenodigd op de Ici Paris XL pressdays maakte mijn hart een sprongetje. Al die beauty goodies deden mijn hoofd toch wel wat tollen. Ik was enorm onder de indruk van de Replica geuren van Maison Margiela, een parfum dat ruikt naar een herinnering, een plaats, een event. Ik droomde er helemaal bij weg. Mijn favoriet was de replica van de pier van Santa Monica. Daarnaast ben ik ook erg nieuwsgierig naar Amerikaans merk GlamGlow, tijdens mijn stage bij Belmodo hoorde ik er al heel wat goede dingen over. Ook het Bumble&Bumble Curl gamma laat me watertanden. Zo veel te proberen, zo weinig tijd!

Blog & Instagram

lichipan1

De blog en Instagram van blogger Lichipan zijn zeemzoet, helder en dromerig. Laat dat nu net zijn waar ik van hou. Ik bewonder haar fotografie en blogstijl. Ze blogt erg kort en bondig en vertelt haar verhaal in foto’s. Leuk om snel even te lezen als ontspanning.

Film

Films

Als je mijn vorige What to watch-post las wist je misschien al dat ik van donkere en ietwat disturbing series en films hou. Dus hier ben ik weer met toch wel twee héél speciale films. The Neon demon werd nog maar net gereleased en is letterlijk mind blowing. De film gaat over moordende schoonheid en jaloezie weergegeven in ongelooflijke beelden en scenes. Ik ben er nog niet goed van! Donnie Darko is ook een lugubere film van 2001. De film vertelt het verhaal van Donnie Darko, zijn nachtmerries en time travel. Een waar meesterwerk volgens mij. Beide films zijn niet voor gevoelige kijkers 😉

Nog een fijne zondag!

XX

Flo

Share:
Flo
Written by Flo
Hi! Ik ben Flo, une petite Gantoise die behoorlijk veel passies heeft. Noem mij een beauty geek, & Other Stories addict, gamer en blogger. I love all of it!