Aaaaaah! Kun je geloven dat dit al onze twintigste Sharing Sunday is?!

Omdat ik binnenkort voor drie dagen naar Londen ga, vertel ik je vandaag wat meer over mijn favoriete stad ter wereld!

london

 

Food

Hotspot: Princi

london2

Mijn lievelingsrestaurant in deze heerlijke stad, is Princi. Het is een modern Italiaans restaurant in het hartje van het hippe Soho! Van pizza tot verrukkelijke espresso en taartjes. Je kunt het er allemaal vinden.

 

Hotspot: GELUPO

GELUPO

Bron: Instagram @eatxeatxeat

Te vaak ben ik al langs deze gelateria gepasseerd, zonder het te beseffen. Volgens Time Out is GELUPO een van de beste ijszaken in Londen. GELUPO ligt in Archer Street, Soho. Vlakbij Piccadilly Circus en dus ideaal te combineren met een bezoekje aan Princi! Ik begin nu al te watertanden.

 

Shop

Kate Spade

Bron: katespade.co.uk

Als ik bij Kate Spade in Regent Street binnen stap, voel ik me spontaan in designer heaven. Hopelijk kan ik nog een leuk soldenkoopje doen (of anders koop ik wel iets van de nieuwe collectie, vaarwel centjes!)

NARS

Bron: Selfridges

Hoe mooi is deze verpakking?! Deze lip gloss is voor £21 te koop bij Selfridges en John Lewis.

 

Travel

The Rolling Stones Exhibitionism

Bron: The Rolling Stones Exhibitionism

Bij elk bezoekje naar Londen, staat er een tentoonstelling op het programma. Zo ben ik onder andere al naar exhibitions van Michael Jackson, Audrey Hepburn en Elvis Presley geweest. Dit keer gaan mama en ik naar de tentoonstelling van The Rolling Stones. Deze tentoonstelling loopt nog tot 4 september in Saatchi Gallery en kost £25.

 

Eurostar

 

Voor mij is er niets gemakkelijker dan met de Eurostar naar Londen te gaan! Geen drama omdat je langs de andere kant van de baan moet rijden, geen files,… Vanuit Brussel doe je er twee uur over, vanuit Rijsel anderhalf uur. Met de bus doe je er vaak 5 tot 6 uur over, wat heel vermoeiend is! Tickets voor Eurostar kun je al kopen vanaf 39 euro. (Pssst, er is zelfs een studententarief, waarbij je dus €1,5 korting krijgt!) Om je ook goesting te doen krijgen, deel ik daarom mijn favoriete Eurostar reclame met je!

 

Heb jij nog tips voor me?

xxx Floriane

 

Share:
Floriane
Written by Floriane
Hoi! Ik ben Floriane. Ik ben een Ostendaise die haar hart verloor aan Gent, Londen en Disneyland Parijs. Ik leef op koffie, lekker eten, goed gezelschap en goede boeken.