Hier ben ik weer! Je kon mijn weekoverzicht al lezen deze week. Hopelijk zijn jullie me nog niet beu want ook deze sharing sunday komt van mij!

Hotspot

Pied de poule

Koningstraat 19, 8400 Oostende

piedepoule2

Tijdens mijn dagen als Belmodo-stagiaire kwam ik vaak de Oostendse winkel Pied de poule tegen. Nu ik toevallig even verbleef in de gezellige badstad moest ik die hotspot wel eens nader gaan bekijken! Pied de poule is een winkel die als de duivel is voor mijn portemonnee. De winkel heeft merken als Ganni, Anine Bing, Dry Lake en andere indrukwekkende merken. Als je budget het toelaat is de winkel zeker een bezoekje waard.

New in

newinCol

Als ik in Oostende verblijf is geen enkele winkel nog veilig. Al helemaal niet als het solden zijn. Deze eenvoudige maar elegante jumpsuit van O’Neill is één van mijn favoriete aankopen (ever). Hij zit zo ongelofelijk comfortabel en is effortlessly chic. Ik kan er wel in wonen. Ik ging ook eens langs bij Lily waar ik een elegante jurk van French Connection (ik prutste niet aan de saturatie, de jurk is knaloranje!) op het soldenrek vond. Bij Pied de poule sprong deze leuke Ganni jurk me in het oog en ja.. die moest ik gewoon een thuis geven. Ook deze baby roze mocassins gingen mee naar huis.

Want

Hoe moeilijk kan het zijn om een eenvoudig maar sensueel zwart badpak te vinden. Als iemand van jullie aanraders heeft, tell me!

Film

Manhattan-xlarge

Woody Allen heeft al een mooi oeuvre op zijn naam staan. Een van zijn bekendste (en beste) films is Manhattan. De film is in zwart wit maar dat stoort helemaal niet. De klassieker vertelt het verhaal van een gescheiden schrijver die een 17-jarig meisje datet. De film zit vol clevere humor, meesterlijke dialogen en topacteurs.

Nummer

Too good – Drake ft. Rihanna

Work-Rihanna-Drake-Bussweh

Voor wie het nog niet doorhad, Drake is on fire met zijn nieuwe album, Views. Ik kan er niet van over hoe goed dit nummer is. Na Hotline Bling en One Dance scoort Drake ook met Too Good. Omdat ik het nummer on repeat heb staan, krijgt het een plaats in deze Sharing Sunday.

Quote

Don’t stress the could haves. If it should have, it would have.”

Dit is iets wat ik soms tegen mezelf moet zeggen (en herhalen). Eenmaal afgestudeerd gaat alles rondom je erg snel. Vriendinnen studeren, gaan werken. Mensen gaan trouwen, alleen wonen, kopen een hond. Terwijl ik in de zetel series aan het kijken ben of Pokémon aan het vangen ben. Soms moet ik mezelf even wakker schudden. Het is ok als jouw tempo anders is.

XX

Flo

Save

Share:
Flo
Written by Flo
Hi! Ik ben Flo, une petite Gantoise die behoorlijk veel passies heeft. Noem mij een beauty geek, & Other Stories addict, gamer en blogger. I love all of it!