Is het alweer zondag? Voorlopig moet ik nog studeren voor mijn laatste herexamen, dus wat staat er volgende zondag op de planning? UITSLAPEN! Maar vandaag heb ik zin om weer heel wat leuks te sharen met jullie! Are you ready?

Hotspot

Cremerie Gérard

14114088_10209186215784833_1513254419_o

Everybody screams for ice cream! Cremerie Gérard is het Gentse broertje van Cremerie François. Hier wordt het ijs vers in huis bereid en smaakt het gewoon hemels. Een Dame Blanche on the go? Yes, please! Je kunt hier natuurlijk ook gewoon een bolletje ijs op een hoorntje krijgen of je kunt ter plaatse genieten van deze lekkernij! Een enorme aanrader tijdens een zonnige dag in Gentje <3

 

New in

Kate Spade X Minnie Mouse

 

Jajajajaja, je ziet het goed. Dit prachtige handtasje van Kate Spade is mijn nieuwste handtassenfamilielid. Ik zie handtassen als investeringen, want een kwalitatieve tas gaat erg lang mee, is vaak tijdloos en het straalt perfect uit wie je bent. Met een mooie handtas in de hand, kom je door het ganse land! Zo gaat dat spreekwoord toch?

(Het klein portemonneetje is van mijn mama, hihi!)

 

Brand

Front Row Bags

Front Row is een veelbelovend, nieuw merk met hippe & functionele handtassen. Het werd opgericht door twee studentes met een passion for fashion. Pssst, vanavond om 20 uur start de voorverkoop op de website. Schaf jij er ook eentje aan?

front_row_0038

Amélie & Lauren met hun prachtige handtas!

 

To watch

The Get Down

The Get Down is een gloednieuwe en keiverslavende Netflix Original! Het is een masterpiece van Baz Luhrmann. Baz Luhrmann ken je vast wel van Moulin Rouge en The Great Gatsby. Lees: drama ten top, prachtige muziek en steengoede casting! Het speelt zich af tijdens de seventies in The Bronx.

 

 

Fijne zondag, lieverds!

xxx Floriane

Share:
Floriane
Written by Floriane
Hoi! Ik ben Floriane. Ik ben een Ostendaise die haar hart verloor aan Gent, Londen en Disneyland Parijs. Ik leef op koffie, lekker eten, goed gezelschap en goede boeken.