Deze Sharing Sunday zit boordevol good vibes. Ik heb gewoon zo’n dag weet je wel, waar helemaal niks stuk kan!

Hotspot

Vorig jaar zelfde tijd zei ik tegen mezelf: Yoga! Ik ga Yoga doen. Maar je weet hoe dat gaat met goede voornemens. Gelukkig verandert er veel in een jaar, zo opende Dok Noord niet lang geleden de deuren. Nu wil het toch lukken dat Yoga On Call een vestiging opent in Dok Noord. Score! Deze plaats is voor mij al een heel stuk makkelijker te bereiken dan hun andere studio. YOC I’m coming for you!

yoc

New in

IMG_20160817_091242

Ik ben net terug van Thailand en deze trouwe Quechua-rugzak van Decathlon heeft me mijn hele reis vergezeld. Hij is fluorood met neongele riempjes. Je ziet me al van 1 km ver komen!

Brand

BeWooden

Bewooden

Op BeWooden vind je de leukste strikjes om je outfit net dat beetje extra te geven. Het zijn strikjes gemaakt uit hout en ideaal als cadeautje. Voorlopig is er nog geen Belgische webshop, maar geen zorgen, die komt eraan. Stay tuned! Ik koos voor roze om mijn outfit dat extra beetje cute te geven.

Blog

Glam at heart

GAH

Elfi De Bruyn is niet alleen een superlief en aangenaam persoon, ze is ook een blogster die me altijd up to date houdt over reizen, heerlijke receptjes, nail art en meer! Ik hou van haar schrijfstijl en haar projecten die de wereld toch een beetje beter maken. Zeker een moment van je tijd waard!

Film

Inherent Vice

Inherent-vice

Inherent Vice is een komisch detectiveverhaal dat zich afspeelt in het Californië van de seventies. We zien toppers als Joaquin Phoenix en Josh Brolin vertolkt als 2 excentrieke detectives. Phoenix speelt doc, een aimabele stoner die op zoek gaat naar Shasta, zijn ex-vriendin die op mysterieuze wijze verdween… De film doet je vaak twijfelen tussen realiteit en verbeelding. De personages lijken wel verloren te lopen in hun eigen verhaal, wat soms erg verwarrend kan zijn. Maar net hierdoor moet je genieten van de film als een reis. Want wie wil er nu niet even dromen van de zweverige seventies?

Travel

Sluis

IMG_20160813_105435

Je hoeft niet altijd ver te reizen voor een unieke ervaring. Ik bracht onlangs een dagje door in het Nederlandse Sluis, het is maar een uurtje rijden van Gent en er is een zee aan parkeerplaatsen. De kleine gezellige stad straalt een welkom aura uit. Leuke shops, vriendelijke mensen, zonnige terrasjes en een hele grote windmolen. Een echte aanrader voor een romantisch uitje met je lover.

Quote

Put on your positive pants

Ik sluit deze post af met een leuke simpele quote. Ik ben persoonlijk niet zo’n fan van “inspirerende”, cheesy quotes. Of van mensen die quotes naast hun profielfoto posten (waarom?). Dat terzijde, geniet van je zondag, trek die mooie jurk/hemelse sweatpants aan en be happy. Er zijn nog zoveel films te zien, plaatsen te ontdekken en blogs te lezen. 😉

Fijne zondag

XX

Flo

Save

Share:
Flo
Written by Flo
Hi! Ik ben Flo, une petite Gantoise die behoorlijk veel passies heeft. Noem mij een beauty geek, & Other Stories addict, gamer en blogger. I love all of it!