Wij zijn terug thuis! Onze langverwachte (en veel besproken) reis naar Thailand zit erop, en het was heerlijk. Een fantastische afsluiter van een mooie zomer, die voorbij gevlogen is. Nu: insert new life. Een nieuwe job, nieuwe studie en nu ook écht samenwonen met mijn vriend hebben ervoor gezorgd dat mijn leven plots erg veranderd is. Maar nieuw is goed, en ik heb er helemaal zin in. Ik startte midden augustus als Junior Digital Content Editor, en dinsdag start ik met mijn eerste les in het schakeljaar Bedrijfskunde aan de VUB. Spannend!
In deze Sharing Sunday vertel ik jullie graag wat mij bezig houdt.

Food

Hotspot: Brunch Zukini x Vegamuze

Vergeet traditionele koffiekoeken en saaie pistolets! Samen met Vegamuze zorgt hotspot Zukini tijdens het eerste weekend van oktober (1 & 2 oktober) voor een gezonde, vegetarische brunch. Voor €30 per persoon eet jij je buikje rond. Ben je net zoals wij al aan het watertanden bij de gedachte aan al dat lekkers? Reserveren kan tot 28 september, meer info vind je op de website van Zukini & wij geven heel binnenkort ook twee plaatsjes weg! Hou morgen onze Instagram & Facebookpagina in de gaten, en schuif misschien mee aan tafel!

zukini

Shop

Want: Dressing

Een dressing, de droom van elke vrouw en meteen ook die van mij. Aangezien we er in dit appartement eigenlijk wel plaats voor hebben, ziet het ernaar uit dat mijn droom ook werkelijkheid kan worden. Ons (vrij lage) budget daarentegen zorgt ervoor dat er compromissen gemaakt moeten worden. De IKEA PAX-kasten lijken prijs-kwaliteit de beste optie. Ingemaakte kasten zijn érg duur (maar oh zo mooi) en deze kasten van IKEA zorgen voor een gelijkaardige look. Pinterest zorgt alvast voor een heleboel inspiratie! Hieronder zie je de stijl waar ik naartoe wil.
Heb jij nog tips voor me? Ik ben nog steeds op zoek naar een goede inrichting voor de kasten. Ga ik voor lades, schuiven of wil ik zoveel mogelijk ophangen? Ik ben er nog niet uit.

Bron: Pinterest I Veerle Pieters

Bron: Pinterest I Veerle Pieters

 

pinterestpassionsforfashion

Bron: Pinterest I Passions for Fashion

 

pinterestikea

Bron: Pinterest I Ikea

To watch

Narcos

Het tweede seizoen van Narcos, een Netflix Original, is eindelijk uit! De serie is gebaseerd op het leven van drugsbaron Pablo Escobar, en dus deels waargebeurd. Het eerste seizoen was, met fragmenten uit het echte leven van Pablo Escobar, erg spannend en interessant. Voor het tweede seizoen dat net uit is, hebben we al een weekendje bingewatchen op de planning staan.

narcos

Travel

Thailand

Dat mijn travel-stukje over Thailand gaat, zal jullie wellicht niet verbazen. Wij trokken er drie weken lang rond. We kwamen aan in Bangkok, gingen dan richting het Noorden om dan naar het Zuiden te vliegen. Citylife, een trekking door het regenwoud en chillen op mooie eilanden, het kwam allemaal aan bod. Er komt ook nog een uitgebreid verslag van onze reis online, maar ik geef jullie graag al een sneak peekje in onze vakantiefoto’s. Benieuwd naar Azië maar nog nooit gebackpacked? Thailand is absoluut een aanrader!

Processed with VSCO with hb2 preset

 

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Tip: ga backpacken!

In mijn vorige post vertelde ik jullie al dat ik dacht dat backpacken niet meteen mijn ding zou zijn. Well, I was wrong. Uiteindelijk bleek rondtrekken met een rugzak écht mijn ding te zijn, zeker in een goedkoop land als Azië. We hoefden zelden de (toch wel zware) rugzak lang te dragen, en het bleek zo’n gemak bij het reizen. Voor wie nog twijfelt: trek erop uit met een rugzak en geniet! Je hebt je handen vrij, hoeft zelden op zoek te gaan naar een plaats om je koffers te stallen en je hebt geen last van moeilijke of onverharde wegen. Zeker voor herhaling vatbaar!

De rode lintjes zorgen ervoor dat de rug makkelijk afgesteld kan worden, en ook de andere banden kunnen makkelijk aangepast worden.

Quote

72579-quotes-about-creating-yourself

Als werkstudent maak ik mezelf geen illusies. Volgend jaar zal niet makkelijk, rustig of laid back worden. Ik ben ervan overtuigd dat je je eigen keuzes moet maken en er dan ook keihard voor moet gaan, en dat je niemand moet laten bepalen wat je wel of niet zou moeten doen. En da’s precies wat ik ga doen!

Geniet van je zondag! Maken jullie ook een nieuwe start dit jaar?

Xx Hanne

 

Save

Share:
Hanne
Written by Hanne
Hoi! Ik ben Hanne. Catlover - dansgrage levensgenieter - foodie.