Weer zondag, weer een Sharing Sunday, weer een dosis inspiratie! Vandaag op het menu: nieuwe places to be, wishlist items van Primark, dubbele kinnen door je smartphone, enzovoort!

Food: Hotspots

DreamCATchers

Trouwe volgers van de blog weten dat ik niet onder stoelen of banken steek dat ik een kattenvrouw ben. Uiteraard staat kattencafé DreamCATchers dan ook op mijn must-visit lijstje! Mocht ik het kunnen had ik er zelf eentje geopend. Alle dagen tussen koffie en katten spenderen? Yes please!Je kunt er niet alleen gezellig nippen van een lekker kopje, maar je kunt de katten ook adopteren. Ook ik heb mijn lieftallige Pebbles geadopteerd en heb ze niet gekocht bij een fokker. Bewust, want waarom een fokker aanmoedigen er meer te fokken als er zoveel kittens rondlopen die geen warm nest hebben? Meer informatie vind je hier.

 

 

NOIR

In Onderbergen vind je vanaf nu ‘NOIR‘, dé plek voor tatoeages, piercings, exposities maar voor de mannen is er ook een barbershop. Ze huizen er zelfs vijf tattoo-artiesten met elk hun eigen stijl. Of ik bij ‘NOIR’ onder de naald zal gaan? Zijt maar zeker! Oh, en alsof dat nog niet genoeg was kan je er ook gewoon gezellig wat drinken! De shop is een ware lust voor het oog en heeft een cosy antieke feel.

 

NOIR Gent

 

Roomin Gent

Layla en ik mochten een paar dagen geleden naar de opening van Roomin. Een must-do voor iedereen die verliefd is op interieur dat rechtstreeks van Pinterest lijkt te komen. Geef je ogen er de kost en doe inspiratie op voor je eigen stek. Maar het blijft niet bij inspiratie opdoen! Vind je het ook soms jammer dat je op Pinterest vaak niet weet vanwaar dat prachtige nachtkastje komt? Bij Roomin heb je dat probleem niet, overal vind je namelijk kaartjes met de informatie waar je het voor jezelf kan kopen, handig! Nog tot 18 december kan je er de sfeer gaan opsnuiven en wil je het actiever dan is er elk weekend ook een workshop 😉

Roomin Gent

Mag ik hier wonen, alsjeblieeeeeeeeeft? *puppy eyes*

roomin-gent

 

Shop

Place to be: St. vincents in Antwerpen

Tijdens het scrollen op Instagram kwam ik Ace & Tate tegen en kreeg op slag blinkende oogjes bij het zien van zoveel prachtmonturen. Ik besloot dat het tijd was voor een nieuwe bril en zo ontdekte ik ook dat er een Ace & Tate showroom was in st. vincents. Ik kwam er binnen zonder enig idee van wat ik zou binnen stappen, maar het blijkt een veelzijdige hotspot. Naast een shop, vind je er ook exposities en kan je er tot rust komen met een drankje en zoet genot.

St. vincents Antwerpen

 

Want: Primark Winter collectie

Met spijt in het hart laat ik de zomer los en omarm ik de gezelligheid die gepaard gaat met koude dagen. En ja, nu al kijk ik uit naar die fabulous feestdagen en ik spotte al heel wat must-haves in de wintercollectie van Primark! Check dat prachtige gouden jumpsuit! HEBBEN <3

 

Primark

 

New in: Sisley: Crème pour le Cou

Vorige maand mochten we kennismaken met de nieuwe producten van Sisley, waaronder een crème voor de nek. Ik had er eigenlijk nooit bij stilgestaan dat je je kin wel heel veel naar beneden laat hangen, om tijd door te brengen op je smartphone. Iedereen gebruikt een crème voor het gezicht, maar vaak wordt de hals vergeten. Dat terwijl de halsspieren minder sterk zijn dan de gezichtsspieren. Je raadt het al, al dat voorover buigen voor je smartphone is geen opkikker voor je kin. Nee, voor mij liever geen dubbele kin die continu aanwezig is! Om die reden smeer ik dus trouw mijn nekcrème die ik kreeg van Sisley. Ik vind het een hele prettige crème, het smeert goed uit en trekt snel in.

 

Créme pour le cou Sisley

creme-pour-le-cou-sisley

 

To listen

Rag’n’Bone Man

Tijdens #bandsnbites in Gent kregen we de eer naar het mooie stemgeluid te luisteren van Rag’n’Bone Man. Ik kende hem van zijn bekende song ‘Human’ en was razend benieuwd om hem live te horen. En wauw, van een kippenvelmoment gesproken.

 But I’m only human after all

 

Xje,

Wendy
Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Share:
Wendy Troch
Written by Wendy Troch
31 - Ambitieus - Indonesische roots - Enthousiaste eeuwige twijfelaar Creatieveling met een full-time job in digitale marketing - Vult haar verlofdagen met reizen. Verliefd op desserts, all things aesthetic & mijn furry babies. Send me your love: wendy@shadesofghent.be