Hi there! Hopelijk ben je me nog niet beu, want ook vandaag heb ik weer een Sharing Sunday vol leuke zaken voor je klaar staan! Geniet van je lazy Sunday!

Hotspot

Zukini

Louise en ik schreven al eens een artikel over de tofste salad bar in Gent, maar er is nu iets nieuws bij Zukini. Twee zaken eigenlijk! Vanaf nu organiseert Zukini een maandelijkse brunch en wij mochten vorige week een lucky lezer naar de eerste brunch sturen. Bianca was onze winnares en voor haar is de brunch helemaal goedgekeurd. Daarnaast kun je er nu ook elke woensdag smullen van de (h)eerlijke taarten van Madam Bakster. Hoe hard vervloek ik het dat ik ’s namiddags les heb!! Ik wil ook taart!

14585611_10209539048445429_217179731_o

Photo credit: Bianca Couckuyt

Want

Vans X Toy Story

Vrijdag werd de nieuwste collab van Vans met Disney/Pixar gelanceerd in de Verenigde Staten. Wij moeten helaas nog meer dan een maand wachten om een paar van deze prachtige sneakers te claimen. Waar kun je ze kopen? Online bij Asos en Schuh, maar ook in de officiële Vans winkels in steden zoals Antwerpen en Leuven.

Leuk detail: Op de onderkant van de schoenen staat ‘Andy’. Damn you als je niet weet wie Andy is.

Brand

Dolce&Gabbana

Yup, it’s official! Ik wil weer een klein meisje zijn! Komaan, hoe schattig zijn onderstaande outfits!

https://www.instagram.com/p/BK7sSXtjltL/?tagged=dolcegabbanakids

App

Depop

Het leven van een student is niet altijd gemakkelijk. We zitten soms (lees: altijd) krap bij kas. Depop is een app à la Ebay en Tweedehands, maar dan voor fashionistas! Je kunt er superleuke (designer)kledij en accessoires kopen aan een prijsje! Fashion guru Tiany Kiriloff verkoopt er ook items op! Shoppen maar!

Bron: iTunes Store

To watch

Bridget Jones’s Baby

Het is zover! Vanaf woensdag kun je de allernieuwste film van Bridget Jones in de bioscoop gaan bekijken. In deze nieuwe film maakt Patrick Dempsey zijn opwachting, naast vaste waarden Colin Firth en Renée Zellweger. Ik vind deze nieuwe film alvast het perfecte excuus om de vorige twee films nog eens opnieuw te bekijken. (En als je nu zegt dat je deze films haat, dan kunnen wij geen vrienden zijn, daag!)

 

Tot snel!

xxx Floriane

 

Share:
Floriane
Written by Floriane
Hoi! Ik ben Floriane. Ik ben een Ostendaise die haar hart verloor aan Gent, Londen en Disneyland Parijs. Ik leef op koffie, lekker eten, goed gezelschap en goede boeken.