Hi iedereen!

Klaar voor een verse lading nieuwtjes? Komt-ie!

Hotspot

Nederkouter

14463191_640566036111163_6758240113166272381_n

Wie regelmatig rondkuiert in Gent, weet het al: om de nieuwste plekjes te ontdekken, moet je aan de Nederkouter zijn. Wasbar, Belluso, Ona en Wurst zijn er nog maar enkele van onze favorieten.

Om de zaken nog wat meer in de kijker te zetten, is er nu een hele branding rond de Nederkouter en omstreken. Zo is er een overkoepelend logo en een nieuwe website!

Recept

Cocktail ’tea time’

img_4455

In mijn laatste WoW las je misschien al dat we vorige week aan boord gingen voor The Grand Journey van Bombay Sapphire en Schweppes. En dat je moet afsluiten met een knaller om memorabel te zijn, wisten ze daar maar al te goed. Als dessertje dronken we namelijk de ’tea-time’, waarvan ik het receptje jullie niet wil onthouden!

  • 40 ml Bombay Sapphire
  • 35 ml vers limoensap, munt en gember
  • 30 ml homemade rooibos, mango en blauwe bessen siroop

Oeps, zo’n homemade siroop brouwen, is waarschijnlijk niet zo simpel. Maar met een beetje trial and error vind je vast je eigen heerlijk receptje!

Shades of Ghent in Antwerp

Flâneur

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Op 10 minuutjes wandelen van mijn kot opende dit weekend Flâneur, een restaurant met maar 1 gerecht: spaghetti! Wendy en ik gingen een kijkje nemen en waren niet alleen fan van de heerlijke pasta, ook het interieur vonden we geweldig. Check dat marmeren blad in combinatie met het groen.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

To read

Frieda Klein serie van Nicci French

img_0426

In Thailand had ik er enorm veel plezier aan, maar ook nu gaat ie altijd mee voor onderweg: mijn e-reader! Momenteel lees ik de Frieda Klein serie van Nicci French. Ik zou het omschrijven als luchtige thrillers, ideaal ter ontspanning dus.

Quote

8dd590fc1fc1b50a133517de10fec521

Met een nieuwe opleiding in een nieuwe stad komt er heel wat op mij af. Soms word ik zo gek van alle drukte, dat ik vergeet om even te genieten van het hier en nu. Dat zal ik de komende week maar extra veel gaan doen!

x Layla

Share:
Layla
Written by Layla
Hi! Sinds kort huur ik samen met mijn vriend ons eerste appartementje, in het schone Gent! Vandaar pendel ik naar Antwerpen, waar ik een master volg. Verder ben ik gefascineerd door tekst op alle manieren, kritisch en nieuwsgierig. In combinatie met koffie, taart of sushi minder kwetsbaar. - Layla