Dag zomer en hallo feestdagen!

En één in het bijzonder! Het is bíjna 31 oktober en dat betekent… HALLOWEEN! ?
Ik heb alvast een party in mijn agenda staan, waardoor ik helemaal klaar wil zijn voor de Halloween-pret. Dat is dan ook de reden waarom ik de Sharing Sunday van vandaag wijd aan deze scary feestdag.

Shop

Toykyo x Happy Socks

happysocks

“Local Hero” is een nieuwe collectie waarvoor Happy Socks heeft samgewerkt met een heleboel lokale figuren. In hun 16 wereldwijde markten hebben artiesten in de spotlight gezet door hen een paar sokken te laten ontwerpen. Voor België werd de Limited Edition ontworpen door de multidisciplinaire ontwerpstudio Toykyo. Ik heb een paar sokken en vind ze geweldig om aan te doen op een leuke outfit, gewoon op een luie zondag of volgende week op het Halloween-feestje. Zoals je kunt zien, zijn het zwarte sokken met daarop allerlei witte ontwerpen. De patronen variëren van spookjes tot spinnenwebben. ☺
We zouden Shades of Ghent niet zijn, mocht ik niet vermelden waar je het paar kunt vinden. De sokken zijn te vinden in één van mijn favoriete kledingwinkels in Gent, namelijk bij SHELTER in de Sint-Pietersnieuwstraat. Je betaalt 10 euro voor een paar en er zijn zowel maten voor heren als voor dames. Maar haast je, want helaas zijn de sokken slechts een beperkte tijd beschikbaar.

 

MonTattoo

Geen krak in jezelf schminken? Laat staan nepwondes te tekenen op je nek of arm? Montattoo to the rescue!  Het Gentse bedrijfje lanceerde voor Halloween enkele scary sheets voor slechts € 5,95 per sheet en een party pack met 6 vellen plaktatoeages voor € 25. De tatoeages zien er verdacht echt uit en zorgen veel sneller voor een waarschijnlijk beter resultaat dan al die pogingen met make-up.

img_4639kleinIk heb het pakket gewonnen en ga het volgende week goed kunnen gebruiken! Kiezen zal nog moeilijk worden.

img_4667

Er zitten zelfs bloedcapsules in het pakket waarmee je – hocus pocus – een overvloed aan fake blood krijgt. Er zijn twee manieren om het bloed te faken. Als eerste kun je gewoon de capsule openen en enkele druppels water toevoegen. Een andere manier is, door gewoon te bijten op de capsule et voilà: een bloederige mond. Een nadeeltje is wel dat het niet uit je kleren gaat maar gelukkige is je Halloween-outfit maar voor eenmalig gebruik.

img_4666

Ik kan niet wachten om volgende week als scary vampire het bloed te testen. Voor de rest zal ik zeker zorgen voor wat fotomateriaal zodat jullie het resultaat kunnen zien! Houd dus zeker mijn instagram en die van Shades of Ghent in de gaten voor angstaanjagende updates ☺.

https://www.instagram.com/p/BL51hjrgJfk/?taken-by=louisedebast

 

ProBlo

https://www.instagram.com/p/BLA7JvTgfog/?taken-by=louisedebast

Zoals ik al eens vermelde in mijn weekoverzicht, heb ik een kit van Pro Blo. Met deze set borstels kun je heel eenvoud big glamorous curls bekomen. Ik zie je al denken ‘met Halloween wil je toch geen picture perfect haar?’ Neen, picture perfect niet. Maar hoe meer volume, hoe beter. En net daarvoor zijn de tools van Pro Blo ideaal. Je vindt enkele Halloween-tutorials op de website van Pro Blo.

 

Online

Als echte make-uplover moet ik toch opbiechten dat ik nog niet veel geëxperimenteerd heb met Halloweenlooks, waardoor ik jullie niet echt looks kan tonen. Wat ik wel kan, is enkele must-follow accounts opsommen. Dit zijn er twee die ik de moeite waard vind:

Erika Marie

De Ierse visagiste @erikamariemua houdt er van om te experimenteren met extreme looks, zoveel is duidelijk. Wat haar account net zo uniek maakt, is de orginaliteit van haar looks. We hebben nu eenmaal de skullface en Dia de los Muertos al genoeg gezien. Maar niet bij Erika, zij komt iedere keer vernieuwend uit de hoek!

erika

Linda Hallberg

Make up artist, beauty influencer en founder of LH cosmetics. @lindahallbergs’s Instagram is gewoon hét account om te volgen als make-up je interesseert. De visagiste is geweldig! Zij bezit zonder twijfel een unieke set of skills! Een echte pro in de kunst van make-up waarvan elke look stuk voor stuk af is.

Hieronder haar Halloween-looks. Toch spooky als je het mij vraagt!

linda

To Listen

Michael Jackson – Thriller

Floriane zal dit geweldig vinden en ik moet zelf ook toegeven: dit liedje van The King of Pop mag niet ontbreken op Halloween! Thrillééééér.. tudumdummm.

 

 

Hoe ga jij verkleed met Halloween?

 

Als je op zoek bent naar nog meer creatieve Halloween-inspiratie, dan weet je dat Pinterest je instant kan voorzien van de leukste tutorials en DIY’s. Zie je het bos door de bomen niet meer? Voor een selectie aan scary ideeën, kun je altijd terecht op dit Pinterestbord dat ik maakte!

 

Trick or treat!

 

Maak er een leuke Halloween van !

?

Louise

Share:
Louise
Written by Louise
Veel leesplezier op onze blog! Liefs, Louise