Het verlengd weekend loopt alweer op z’n einde en daar ben ik helemaal niet blij mee! Het liefst kruip ik nog een aantal dagjes lekker in bed met liters warme thee om me van m’n verkoudheid af te helpen, maar helaas moet ik morgen opnieuw naar school. Hopelijk kun jij vandaag ook een beetje wegdromen bij mijn Sharing Sunday!

Hotspot

Koffeine

Een tijdje geleden zag ik dat er een nieuwe koffiebar zou openen in Gent en de coffeelover in mij begon meteen te watertanden! Ik wilde er een blogje over schrijven, maar Wendy en Florence waren me voor! Hou dus de blog in de gaten, want hun review over Koffeine komt eraan!

Want

MOA x Disney

Dat alle merchandise van Disney voor volwassenen weer helemaal in de lift zit, hoef ik je al niet meer te vertellen! Primark, Vans, Irregular Choice en Coach hebben momenteel een collab met Disney, maar ook Master Of Arts (kortweg: MOA) mogen we niet vergeten! Please, Sinterklaas, bring me those shoes! 

Deze sneakers shop je hier!

New in

Mantel

Marks & Spencer is een Britse kleding- en voedselketen die een vestiging heeft in Brussel. Word is dat de winkel volgend jaar al zijn deuren zou sluiten. Jammer, want ze hebben superleuke, classy kledij voor zowel de skinny als de curvy ladies onder ons.

The Webshop struggle

Ik wil even iets onder de aandacht brengen wat praktisch bij alle modemerken het geval is. Wist je dat er amper winkels plus size kledij verkopen? Ja oké, er is kledij voor ‘grote maten’ te koop bij H&M, maar dat zijn gewoon allemaal tenten in camouflagekleuren, want ja, stel je voor dat je je mooi zou voelen… Bij Forever 21 gingen ze zelfs nog een stapje verder. De Plus Size kledij werd daar verbannen naar een hoekje in de kelder. Zelf draag ik ook wel eens plus size kledij (neen, niet altijd!) en het maakt me gewoon triest. Kleding giganten onderschatten hoe belangrijk het is om kledij te kunnen passen. Shoppen met vriendinnen is ook gewoon awkward als je niets kunt passen of als je ziet wat voor leuke kledij er te koop is voor ‘gewone’ maten.

Nu kun je wel zeggen: ‘Bestel dan toch gewoon online?’. Ja hoor, dat doen we ook. Maar de teleurstelling als het te groot of te klein is, is ook niet awesome en dan kun je zelfs nog niet altijd gratis retourneren. Gelukkig hebben we nog Zalando, want daar is er wél mooie kledij voor curvy lady’s te koop. Einde van mijn preek. Bedankt!

https://www.instagram.com/p/BCr_SNrM4bt/?tagged=weareallwonderwomen

Mijn boodschap naar curvy girls, maar eigenlijk aan alle girls: Je bent mooi, en laat je nooit iets anders wijsmaken (zelfs al is het een lector, yup, that happened!)

To watch

Moana / Vaiana

Binnenkort komt de nieuwste Disney film – Moana (Vaiana in ’t Vlaams) – uit en Louise mag naar de avant-première gaan kijken! Lucky girl! Bekijk hieronder alvast de trailer.

Tot snel!

xxx Floriane

Share:
Floriane
Written by Floriane
Hoi! Ik ben Floriane. Ik ben een Ostendaise die haar hart verloor aan Gent, Londen en Disneyland Parijs. Ik leef op koffie, lekker eten, goed gezelschap en goede boeken.