A sunday well spent brings a week of content, en daarom inspireer ik jullie graag op deze (eerlijk, toch wel grauwe) zondag. Neem er lekker een grote kop thee bij, kruip weg onder een dekentje en lees lekker verder. In deze Sharing Sunday vertel ik jullie alles over een nieuwe serie die je moet zien, ga ik op zoek naar een nieuwe mantel en vraag ik ook jullie tips op fotografiegebied.

Food

Geproefd: Magioni pizzabodems

Ik ben een echte pizzalover. Van zelfgemaakte pizza’s tot ‘echte’ pizza’s van de Italiaan of zelfs Pizza Hut, ik eet ze allemaal even graag. Dat er zoveel kcal inzitten, vind ik dan ook bijzonder jammer. Af en toe vervang ik het pizzadeeg door een wrapje, maar toch is dit niet echt een volwaardige vervanger.

Toen mijn vriend en ik maandagavond net voor sluitingstijd de Albert Heijn binnenvielen, spotte ik de pizzabodems van Magioni. Helemaal door het dolle heen was ik, en zo aten we die avond pizza. Ik koos voor de variant met bloemkool, waarbij 30% van het ‘gewone’ pizzadeeg vervangen werd door bloemkool (en er dus ook 30% minder kcal inzitten! Het was heerlijk, en bijna niet van andere pizzabodems te onderscheiden. Enkel op het einde (aan de rand) proef je de bloemkool een beetje, maar dit vond ik juist een meerwaarde. Ik belegde mijn pizza met tomatenpassata, champignons, kerstomaatjes, paprika, maïs, mozzarella en emmentaler en het was delicious.
Zelfs mijn vriend (die het normaal niet echt heeft voor ‘gezonde varianten’) lustte wel een stukje.

Ik ben volledig vergeten om foto’s te trekken van dit fantastische product, maar toch wil ik het graag delen met jullie. Vandaar een paar Instagramfoto’s! Oh, er is trouwens ook een variant met rode bietjes in plaats van bloemkool! Die zou nog iets meer crispy zijn, maar kon ik niet meteen vinden bij AH.

https://www.instagram.com/p/BMeeIaDASDX/?tagged=magionipizza

https://www.instagram.com/p/BIiAhG5h3Xu/?tagged=magionipizza

Shop

Want: een nieuwe, lange mantel

Afgelopen winter kocht ik een lange mantel die tot net over mijn knieën valt. Erg mooi vind ik zelf, maar hij is iets te dun & kan niet dicht. Prima voor als ik niet te lang buiten hoef te zijn dus, maar als pendelaar toch niet zo handig en vooral veel te koud. Ik ben dus op zoek naar een nieuw, wat warmer exemplaar. En als het kan wil ik ‘m ook nog iets langer, misschien ga ik wel voor een enkellang exemplaar?

Mijn favorieten:

massimo-dutti-jas

Massimo Dutti – €249

 

m3221pa0i-c1111

Mint & Berry (via Zalando) – €129,49

 

zara

Zara – €129

 

Want: een nieuwe DSLR camera

Afgelopen woensdag nam ik enkele foto’s met Louise haar camera (een Canon 550D) met 50mm lens en ik was meteen verliefd. Ik kon met deze lens zoveel mooiere beelden schieten dan met mijn Nikon D3100 met kitlens! Na een korte zoektocht op het internet kwam ik tot de spijtige conclusie dat Nikonlenzen met ingebouwde scherpstelmotor een stuk duurder zijn dan die van Canon. Dus besliste ik om over te stappen op Canon, en verkocht ik mijn Nikon camera en lenzen. Aangezien ik nu dus even camera-loos ben, ben ik zo snel mogelijk op zoek naar een andere! Mijn oog is gevallen op de Canon 750D, een mooie instapcamera voor rond de 650€. Hebben jullie nog andere aanraders of tips voor me?

canon-camera

Canon 750D & 50mm lens

 

To watch

Serie: Westworld

Een beetje een futuristische serie die me eerst niet echt aansprak, maar nu ben ik hooked. Momenteel wordt het eerste seizoen uitgezonden, en ik kijk iedere week uit naar een nieuwe aflevering.

Westworld gaat over een Western-themed themapark dat volledig bevolkt wordt door “Hosts”, mens-achtige androïden die gecreëerd worden door de mens. Zij entertainen de “Nieuwkomers”, echte mensen die het park bezoeken als een soort pretpark. Een goede inleiding van de serie kan ik jullie niet echt geven, dus ik stel voor dat je gewoon even de trailer bekijkt en meteen genoeg tijd vrijmaakt om ook de rest van de serie te bekijken. Tot morgenvroeg! 😉

 

Wat vinden jullie van een enkellange mantel? Een beetje pervy of net leuk? Proefde jij de Magioni pizzabodems al eens? Oh, ik ben benieuwd naar jullie aanraders op fotografiegebied!

Geniet van je zondag!

Xx

Hanne

 

Share:
Hanne
Written by Hanne
Hoi! Ik ben Hanne. Catlover - dansgrage levensgenieter - foodie.