Hey hey Sunday

Dat wil zeggen dat het alweer tijd is voor een Sharing Sunday. Vandaag enkele leuke nieuwe items. Enjoy! ☺

 

New in

Belweder

Winter is coming! En ik ben voorbereid met mijn nieuwe lipbalm van Belweder, die er trouwens super cute uitziet. Ze lijken enorm veel op de balletjes van EOS. Maar toch zijn ze niet hetzelfde. De verpakkingen van lippenbalsems van Belweder zijn beter afgewerkt en daarnaast bevatten de balsems naast een leuk geurtje en kleurtje ook nog verzorgende bestanddelen. Zo is de oranje versie een voedende lippenbalsem met veel antioxidanten zoals vitamine C, E en bètacaroteen. Daarnaast zijn er 4 andere kleuren met elk hun eigen specifieke werking. Belweder is gespecialiseerd in lipverzorging en weten waarover ze het hebben. Dus bye bye vervelende scheurtjes en velletjes!

_mg_5231

Pronails

Op de foto hierboven zie je ook nog het ‘Deep Defense Hand Serum‘ van Pronails dat ik als fietser goed kan gebruiken. Want ik durf mijn handschoenen af en toe als eens te vergeten en daar zijn mijn handen dan de dupe van.

Op de boeklancering van Sabine Peeters kreeg ik het kleurtje Whatta Watermelon 385‘ van Pronails. Normaal gezien zou ik nooit opteren voor een roze nagellak maar toen ik het kleurtje eens testte, vond ik het onverwacht heel mooi . Sindsdien zie je me regelmatig met deze kleur nagels passeren ☺.

img_4657

 

Shop

Adidas – Ultra Boost

“Nieuwe deftige loopschoenen, het werd al eens tijd hé, Louise!” Ik hoor het mijn vriendje en mijn loopbuddy nog zo zeggen. Omdat ik minstens één keer in de week loop en daarnaast nog een aantal keer naar de fitness ga, had ik dringend nieuwe loopschoenen nodig. Daarvoor ging ik een tijdje terug naar Runners Service Lab, een winkel waar kinesisten je manier van lopen analyseren aan de hand van een footscan en de voor jou correcte loopschoenen adviseert. Nadat ik had gelopen op een piste in de winkel, zagen ze heel snel de drukpunten en wat het probleem is. De meneer die mij heeft geholpen, heeft heel goed geluisterd naar al mijn opmerkingen. Verder had ik wel een beetje geluk dat hij me mooie expemplaren adviseerde want ik had me al laten wijsmaken dat dat meestal niet het geval is. Ik had keuze tussen schoenen van New Balance, Nike en Adidas.

Ik koos de ULTRA BOOST van Adidas omdat ze zeer zacht lopen, ideaal voor harde ondergrond. Omdat ik voorvoets land met mijn voet, heeft de man in de winkel het zooltje nog een beetje aangepast door het aan de binnenkant wat op te hogen. Een leuk pluspunt als je het mij vraagt, want het zit in de prijs inbegrepen. Om het kort samen te vatten: ik ben dus heel tevreden met mijn nieuwe schoenen én van de Runners en hun klantendienst.

Runners’ lab Gent bevindt zich aan de Ghelamco arena: Ottergemsesteenweg Zuid 808, 9000 Gent.

img_4704

 

Loavies

Enerzijds omdat ik al mijn oude tassen beu was en anderzijds omdat ik dringend een deftige tas nodig had met een rits, koos ik voor de NYC bag van Loavies. Mijn boeken werden namelijk af en toe al eens nat tijdens onverwachte regenbuien. Wetende dat het weer enkel nog slechter zou worden, koos ik voor deze NYC bag en nu zitten mijn papieren altijd droog in mijn tas. De zwarte tas is uiteraard gemaakt van imitatieleer, hoe kan het ook anders want de tas is te koop voor maar 49,95 euro. Op het handvat na, merk je het niet.

Ik ben heel tevreden met de tas, ik kan er veel in kwijt en het is nog fashionable en makkelijk te combineren met verschillende outfits.

img_4971

 

Online

Instagram : Hannahve_

Instagram is één van mijn favoriete sociale media en ik houd ervan om mooie feeds te volgen. Niet alleen van vreemde mensen maar ook van vriendinnen. Bijvoorbeeld het account van hannahve_. Haar feed vormt één prachtig geheel van foto’s van onder andere food, fashion, travel en interior. Al haar foto’s zijn in dezelfde stijl gemaakt wat ik altijd erg bewonder. De architectuurstudente is dus een grote aanrader om te volgen want ze weet je met iedere nieuwe foto te verrassen. Daarnaast heeft Hannah ook een prachtige persoonlijkheid !♥

 

hannahve_

Travel

Jeej, Valencia en Parijs staan op de agenda! In Parijs ben ik een aantal keer geweest maar het is nu eenmaal een stad die je niet beu wordt. Ik ben benieuwd wat ik er deze keer allemaal ga ontdekken. Valencia daarentegen is wel mijn eerste keer. Ik ga na mijn examens een beetje opzoekwerk doen. Maar mochten jullie alvast tips hebben. SHOOT ☺ Ik hoor ze graag.

Hopelijk vonden jullie het een leuke Sharing Sunday. Geniet van jullie dag !

 

♥ Louise
Share:
Louise
Written by Louise
Veel leesplezier op onze blog! Liefs, Louise