Sharing Sunday Collage

Happy New Year, folks! Hoe zot is het dat het 2017 is? Ik ben dan ook thrilled dat ik deze Sharing Sunday mocht schrijven! Veel lees- en kijkplezier. En voor de rest: geniet van deze zalige zondag, drink een grote tas hot chocolate, klink nog eens met familie & vrienden op het nieuwe jaar en maak zoveel mogelijk nieuwjaarsresoluties waaraan je je sowieso maar 2 maanden kunt houden! But hey, at least you tried!

 

Food

Hotspot

O’yo – Original Yoghurt Bar

Op Instagram spotte ik onlangs deze leuke yoghurt bar in het hartje van Gent. Deze hotspot staat op mijn lijstje om zo snel mogelijk een bezoekje te brengen en te reviewen voor jullie! Krijg je ook al zin om te gaan genieten van de heerlijke yoghurt bij O’yo?

Adres: Brabantdam 82, Gent

 

Shop

New in

Kate Spade

Van mama en papa kreeg ik voor kerstmis een nieuwe clutch van Kate Spade. Woensdag ging ik voor een dagje naar Londen om er de kerst- en soldensfeer op te snuiven. Ik kocht een nieuwe trui en een paar oorringen die perfect matchen met mijn nieuwe clutch! Voor de trui betaalde ik £ 79 (originele prijs: £ 195) en de oorringen kostten £ 19 (Originele prijs: £ 44). Daarom houd ik van de solden in Londen, op de derde dag van de solden al meer dan 50 % korting, terwijl je je hier soms al blessed mag voelen als je 10 % korting krijgt! Dus, als het past, ga dan zeker eens naar de solden in Londen! Je kunt ook bij Harrods en Selfridges échte koopjes doen!

sharing sunday katespade

 

Liberty x Maria Tash

I did it! I really did it! Ik liet een daith piercing zetten. En ik deed het niet zomaar, ik liet het doen in de studio van Maria Tash in Londen. Ik kreeg de tip van Eva (check zeker eens haar blog!), want ook zij liet daar een daith piercing zetten. Bij Maria Tash laat je niet zomaar een piercing zetten, maar je laat een wondermooi juweeltje plaatsen! Ik ging voor een simpel roze goud ringetje, maar ik ga het later vervangen door een juweel met een beetje bling bling in!

Hoe was mijn ervaring? Ik was compleet stressed out en ik dacht dat ik ging weglopen. Dat kon niet meer, want ik had al het formulier getekend en mijn piercing & het juweeltje waren al betaald. Mijn piercer was Peter. Hij gaf me eerst een complimentje over de vorm van mijn oor, kwestie van me een beetje in the mood te brengen. It worked. Hij drukte met een balpen, om me te laten wennen aan de druk die de naald op mijn oor zou uitoefenen. Breathe in, breathe out. Jup, de naald was erdoor. Meteen daarna werd het ringetje geplaatst. Deed het pijn? Neen, echt niet eigenlijk! Enkel een beetje druk. Het ontsmetten achteraf, dat deed pas pijn! Nog even een foto nemen van het meesterwerk, een paar tips meegeven en ik mocht vertrekken. Top ervaring. Ik zou het zo opnieuw doen. And maybe I will!

 

Clinique – Even Better Eyes

Dat ik een concealer lover ben, wist je waarschijnlijk al. Deze concealer kocht ik bij Galeria Inno voor 20 euro. Clinique heeft verschillende concealers, maar ik vond dat deze het meeste dekking gaf. Hup, mee naar huis! Oké, er staat op dat het voor de ogen is, maar ik gebruik het op verschillende plekken op mijn gezicht. Resultaat: een mooi en egaal gelaat! Mission accomplished!

Sharing Sunday Clinique

 

To Watch

Fifty Shades Darker

Yippieeeee, ik heb hier zolang naar uitgekeken. Mijn movie date is al uitgekozen en ik ben klaar om naar de avant-première te gaan van Fifty Shades Darker. Die Jamie Dornan is toch wel a hot piece of man meat, am I right? Tickets voor de avant-première kun je kopen op de website van Kinepolis!

 

Travel

Disneyland Paris – Sequoia Lodge

Binnenkort staat er weer een tripje naar Disneyland Parijs op de planning! Stay tuned, want er komt sowieso een blogpostje over op de blog!

Sharing Sunday DLP

Bron: www.disneylandparis.be

 

Tot de volgende Sharing Sunday!

xxx Floriane

Share:
Floriane
Written by Floriane
Hoi! Ik ben Floriane. Ik ben een Ostendaise die haar hart verloor aan Gent, Londen en Disneyland Parijs. Ik leef op koffie, lekker eten, goed gezelschap en goede boeken.