Sundays are for sharing en ik wilde een aantal zaken absoluut met jullie delen deze week! Veel lees- en kijkplezier!

Hotspot

Peter Pane

Peter Pane is een hamburgerrestaurant in Berlijn. Het eten is een combinatie van Paul’s Boutique, Ellis Gourmet Burger en Jilles. Het was er heerlijk!

Vapiano

Samen met lieve communicatiemensjes ging ik ook bij Vapiano eten. Laurence raadde me dit restaurant aan, omdat zij er in Londen al eens ging eten. Bij Vapiano krijg je bij het binnengaan een bankkaartje waarop al je aankopen worden gezet en je betaalt pas bij het buitengaan. Heel gemakkelijk! Alles is zelfbediening, maar je eten wordt wel à-la-minute voor je ogen klaargemaakt.

New in

Nike

Gisteren kocht ik nieuwe sportschoenen bij Nike! Eindelijk nieuwe loopschoenen, yesss!!!!! Mijn beste vriend vond dat ik aan nieuwe en betere schoenen toe was, dus kocht ik er een paar. Ik ging voor Air Pegasus 32. Ze reflecteren in het donker, wat ik wel heel handig vind, omdat ik vaak ’s avonds ga wandelen in Gent. (Trouwens, ik ben op zoek naar wandelbuddies om in Gent mee te gaan wandelen!)

https://www.instagram.com/p/BD-qPVUwFbk/?tagged=airpegasus32

Kiko

In Berlijn kocht ik een nieuwe lipstick en 2 zomerse nagellakjes bij Kiko. Wil je graag meer weten over Kiko? Lees dan zeker eens Wendy’s shoplog over het merk.

ss6

Want

Kate Spade x Minnie Mouse

Yes, please!!!! Ik ben verzot op de handtassen van Kate Spade. Ik vind de novelty bags altijd zo mooi! Er zijn er altijd in alle kleuren en vormen dat je je maar kunt inbeelden. Er was eens een melkbrik, champagnefles en nu kun je zelfs een popcorndoosje kopen!

Dat Kate Spade nu een collab heeft met Disney, vind ik helemaal top! Tijdens de tweede week van de Paasvakantie ga ik voor een dagje naar Londen en wie weet… misschien koop ik wel iets van deze collectie!

https://www.instagram.com/p/BDOVQ7APEzr/?tagged=katespadexminniemouse

Travel

Berlijn

Ik was afgelopen week in Berlijn met alle tweedejaarsstudenten van Communicatiemanagement. Eerlijk gezegd ben ik best wel teleurgesteld in de reis, maar dat komt voornamelijk door de organisatie van de reis. De hostel waar we verbleven lag in een louche buurt, we hadden amper vrije tijd en de activiteiten konden beter georganiseerd zijn. Volgens mij is Berlijn ook gewoon veel leuker tijdens de lente of de zomer. Ik heb wel een superleuke tijd gehad met mijn communicatievrienden en ook het eten in Berlijn was heerlijk!

ss2

Quote

“Life is an awful, ugly place to not have a best friend.” – Sarah Dessen

Heb jij afgelopen week iets leuks gezien buiten of op internet?

xxx Floriane

Share:
Floriane
Written by Floriane
Hoi! Ik ben Floriane. Ik ben een Ostendaise die haar hart verloor aan Gent, Londen en Disneyland Parijs. Ik leef op koffie, lekker eten, goed gezelschap en goede boeken.