Fijne zondag gehad? Ik kom net terug van een familie-etentje maar ondertussen zit ik in sweatpants klaar voor een serie te kijken. Lees hier mijn laatste aanraders! Met veel plezier entertain ik jullie deze zondag met een sharing sunday. Let’s go!

Hotspot

Monk

16237451_10211425374486992_475581253_n

Dezer dagen breng ik heel wat tijd door in Brussel dus staat er deze zondag een Brusselse hotspot op het menu. In de Sint-Katelijnestraat 42 in hartje Brussel vind je Monk. Op het eerste zicht lijkt Monk een old skool bruin café, en dat is het eigenlijk ook. Toch moet je verder kijken dan je neus lang is, want er is een tweede zaal. Die tweede zaal is een spaghettiparadijs. Je kan kiezen tussen bolognaise, ham en kaas, veggie of spaghetti van de maand. Ik koos spaghetti bolognaise en was niet teleurgesteld. Smullen maar!

New in

Brandy Melville choker

16237276_10211425466569294_1314222466_n

We zijn nog altijd in Brussel maar in de Auguste Ortsstraat deze keer.  Jullie hebben ondertussen wel al gezien dat maanvormige objecten alles is wat de klok slaat bij me. Toen deze choker met pareltjes en gouden maan me in het oog sprong, had ik al besloten. Deze gaat mee naar huis! Sindsdien draag ik het bijna dagelijks.

Instagram

Jessweymouth_

 

Nog even over mijn bewondering voor hemellichamen. Amerikaanse kunstenares Jessica Weymouth schildert de meest magische aquarellen. Haar Instagram feed is in één woord dromerig.

Film

Arrival

review-arrival

Wie had ooit gedacht dat aliens en diepe trieste emoties een perfecte film zou maken? Regisseur Denis Villeneuve was er zeker van. Wanneer aliens landen op aarde blijkt dat er een heuse taalbarrière is. Blijkbaar spreken aliens geen Engels en dat moet een linguiste, vertolkt door Amy Adams, oplossen. Klinkt erg rechtlijnig, toch? Nee niet waar, ga hem bekijken. Amy Adams’ acteerkunsten slepen je helemaal mee in het verhaal.

Nocturnal Animals

amy-adams-in-nocturnal-animals-movie-4k

Ik kan er niet aandoen maar Amy Adams is overal en van mij mag ze. Ze schittert helemaal in de duizelingwekkende thriller Nocturnal animals, geregisseerd door modeontwerper Tom Ford. Dit is een film die me een week na datum nog steeds laat nazinderen. De film is een visueel meesterwerk en zuigt je helemaal in het verhaal. Er heerst een perfecte donkere sfeer waarin ik me met veel plezier laat in onderdompelen. Oh en major eye candy Jake Gyllenhaal drukt ook zijn stempel op de film. Zien!

Muziek

Raleigh Ritchie – Liability

 

Raleigh Ritchie ken je misschien van Game of Thrones. Daar speelt hij de bodyguard van Daenarys, Grey Worm. Maar hij is een betere zanger dan acteur als ik eerlijk mag zijn. Ritchie is nog niet erg bekend maar dat komt nog wel! Hij bezingt veelvoorkomende struggles van de twentysomethings met veel poëzie. Ik hou van zijn zangstijl, zijn muziek en ik begrijp hem. Ik denk dat we best goede vrienden zouden zijn.

Een liedje dat on repeat staat op mijn Ipod is Liability van Raleigh Ritchie. De song is iets donkerder getint, ik krijg er soms kippenvel van. Een goede beat en pak gevoelens, zo is het met al zijn songs. Ik hou ook van Sicko, Bloodsport, Keep it simple, The greatest, Straitjacket en meer.

 

Mura Masa – Love for that

 

Dat Mura Masa een muzikale goochelaar is, wist ik al langer dan vandaag. Firefly, Lovesick met Asap Rocky en Miss you konden mij al bekoren. Toen ik Love for that hoorde, ging mijn haar toch even rechtstaan. Hij werkt hier samen met Shura’s zachte stem, blaasinstrumenten en toch een paar beats. Héél betoverend liedje!

 

Travel

Praag

Ik ga binnenkort naar Praag voor 3 dagen en ik heb travel tips nodig! Wat moet ik zeker bezoeken? Waar vind ik be lekkerste koffie? Waar kan ik goed dansen?

Veel liefs

Flo

Share:
Flo
Written by Flo
Hi! Ik ben Flo, une petite Gantoise die behoorlijk veel passies heeft. Noem mij een beauty geek, & Other Stories addict, gamer en blogger. I love all of it!