Free at last! Na weken achter mijn bureau vertoeven, heb ik eindelijk weer wat tijd om toffe dingen te doen, mooie plekjes te bezoeken en lekker uit eten te gaan. In deze Sharing Sunday stel ik jullie graag mijn nieuwe huisgenootje voor & schrijf ik over een nieuw barbecue restaurant in Gent. Ik ben ook erg benieuwd naar jullie tips voor Parijs en laat jullie digitaal meegenieten van mijn nieuwe parfum. Er zit niet echt een rode draad in, maar hopelijk maakt dat het niet minder interessant 😉

Nieuwe huisgenoot: Stella

Vorige maand kregen we een kerstkindje en kwam de schattige Stella bij ons wonen. Eigen kind, schoon kind zeggen ze wel eens. Maar Stella is echt de knapste onder de Britse Kortharen ;-). En de allerliefste, slimste, schattigste,… Goed, dat ik helemaal verliefd ben op onze nieuwe gezinslid heb je wellicht al door. Nu jij nog, maar dat kan niet lang duren met haar engelengezichtje. #catlover

Sharing Sunday-Stella

Sharing Sunday-Stella

Hotspot: Sticky Fingers BBQ Gent

Sinds kort opende er een BBQ restaurant in Gent, en ik wil er zo graag heen! Sticky Fingers BBQ heeft al een vestiging in Leuven, en opent binnenkort ook in Antwerpen. Op het menu zag ik onder andere al Pulled Pork, Nacho’s & BBQ ribs, mmm! Het restaurant ligt middenin het centrum, in een zijstraatje van de Veldstraat (eigenlijk net achter de Korenmarkt). De foto’s op Instagram doen me al watertanden 😉 Ben jij er al geweest?

 

New in: Intimacy Noir

Normaal gezien ben ik zo’n meisje dat altijd hetzelfde parfum draagt. Al jaren is mijn signature scent het parfum Ange ou Démon ‘Le Secret’ van Givenchy, maar met dit gure weer was ik op zoek naar iets zwaarder. INTIMACY Noir is het stoere broertje van Intimacy Sheer, twee parfums die exclusief bij ICI PARIS XL te koop zijn. Het flesje is absoluut prachtig, met mooie roségouden details. Het zwarte leder maakt het flesje wat stoerder en meteen ook sensueler. De geur is heerlijk, fruitig maar toch verleidelijk & blijft lekker lang hangen. Op en top vrouwelijk!

 

TOPNOTEN

Mandarijn, citroen, moerbei, kokosnoot, olie van gebrande koffie

HARTNOTEN

Lelietje-van-dalen, absolu van indische jasmijn, absolu van Turkse roos, oranjebloesem

BASISNOTEN

Fijn hout, karamel, sandelhout, cederhout uit de Himalaya, vanille, muskus

Sharing Sunday-Intimacy Noir

INTIMACY Noir Eau de Parfum 50 ml – €54,95. Exclusief verkrijgbaar bij ICI PARIS XL.

To watch: La La Land

Een musical comedy die ook nog eens genomineerd is voor 14 oscars? Die moet ik absoluut zien! Deze week staat deze film absoluut op de planning, want ik hoor alleen maar goed over ‘La La Land’. De korte inhoud van de film luidt als volgt:

“Mia droomt ervan actrice te worden in Hollywood. Tussen het serveren van koffie door, rent ze van de ene auditie naar de andere. Jazzmuzikant Sebastian speelt piano in sjofele clubs om de eindjes aan elkaar te knopen en droomt van een eigen jazzclub. Voor beiden lijkt het leven waar ze op hopen ver weg. Het lot brengt deze dromers samen, maar is hun liefde bestand tegen de verleidingen en de teleurstellingen van het hectische leven in Hollywood?

La La Land is een moderne variant op de klassieke Hollywoodmusical en een ode aan iedereen die durft te dromen.”

Met Ryan Gosling & Emma Stone in de hoofdrollen, kan deze film niet anders dan goed zijn. Ik kijk alvast uit naar 127 minuten genieten. Heb jij La La Land al gezien?

LLL d 29 _5194.NEF

 

Travel: Parijs

Volgend weekend brengen mijn vriend en ik 48 uur in het romantische Parijs door. De meeste bezienswaardigheden hebben we al gezien. We gaan dus vooral genieten van elkaar, lekker eten en mooie wandelingen. Heb jij nog tips die ons naar onbekende plekjes brengen? Ken je lekkere restaurantjes in Parijs of winkeltjes die we echt niet mogen missen? Ik ben benieuwd!

parijs

 

Geniet van jullie zondagavond!

Xx

Hanne

Share:
Hanne
Written by Hanne
Hoi! Ik ben Hanne. Catlover - dansgrage levensgenieter - foodie.