Hi lieve lezers,

hier ben ik weer want je weet het intussen al: Sundays are for sharing ! Veel leesplezier ♥

 

Is dat regen of worden er glitterkussens uitgeklopt in de hemel? Het is een kwestie van perspectief! Wat moet er voor jou op deze zondag  uit de hemel regenen? Ik heb enkele ‘new in’, ‘want’ en een must-follow in de aanbieding. En niet te vergeten: een giveaway! Dus scroll zeker helemaal naar beneden!

New in

Fittea – Berry Detox Set

Ik vertelde jullie al eerder over Fittea in mijn blogpost  met 5 cadeautips voor wie houdt van lekker tafelen en drinken. Meer specifiek de overheerlijke Classic Detox Tea en het handige Christmas Tea Egg. Nu zal ik het hebben over de Berry Detox Tea en de nieuwe pink to-go cup. So you can take our tea with you “to-go” !Fittea

 

De To-Go Cup kan 340ml thee voor je warm houden. Good to know: het is dishwasher safe 🙂 . Een pakje Berry Detox Tea voor 28 dagen bevat blaadjes brandnetel, gember, frambozen en Tulsi, dat ook wel Indiase- of heilige basilicum genoemd wordt. Ik drink Fittea het liefst ’s ochtends, niet enkel tijdens een detox kuur maar ook wanneer ik er zin in heb. Het is nu eenmaal gewoon lekker!

 

Fittea

 

Op www.fittea.eu kun je de Berry Detox Set bestellen voor 29,90 en de To-Go Cup voor 12,90.

Maar we hebben een leuk extraatje voor jullie: met de kortingscode ‘SHADESOFGHENT15’ krijgen jullie 15% korting op alle producten (zowel thee als toebehoren) op de online shop. ☺

 

Want

HP Sprocket

Dit schattig printertje van HP staat zonder twijfel op mijn wishlist. Helaas zijn de feestdagen net gepasseerd. Wachten tot mijn verjaardag dan maar… ☺

 

L’Oréal Steampod

Wie krullen heeft wil stijl haar en wie stijl haar heeft wil krullen. Je kent het wel, altijd hetzelfde liedje. En ja, ook bij deze krullenbol. Helaas zorgt de steiltang voor lelijke splitsende haarpunten. Daarom wil ik graag een at-home Steampod. De professionele stoomstyler van l’Oreal Professionnel en Rowenta Salon zou je haar mooi moeten herstellen terwijl het je glanzend, stijl haar bezorgt. ik heb het al eens getest bij een vriendin en het maakt je haar inderdaad zachter en gladder dan een klassieke steiltang. Wishlisted!

https://www.instagram.com/p/BJznAblBnpF/

 

Online

Instagram

In een vorige Sharing Sunday vermelde ik al dat niet alleen bekende blogsters een prachtige feed kunnen hebben maar ook mensen in je naaste omgeving kunnen een pareltje van een Instagram hebben. Vorige keer raadde ik architectuurstudente hannahve_ aan maar nu is de topfotografe Eva Beeusaert aan de beurt. Het zonnetje is één brok talent en dat merk je wel als je scrolt door haar feed. Eva is naast een uniek diamantje, ook een geweldige vriendin! ♥ Give this girl a follow!

 

Eva Beeusaert

 

Blogaversary Giveaway: 24 Bottles

In samenwerking met 24Bottles organiseren wij een giveaway. Wil je weten waarom? Wel, onze blog mag al twee kaarsjes uitblazen. Om onze blogverjaardag niet zomaar te laten passeren, organiseren we deze Blogaversary Giveaway! Hiermee willen we jullie bedanken voor alle steun in de afgelopen 2 jaar. ♥

En we geven niet 1 cadeautje weg maar wel drie! Je maakt dus 3 keer zoveel kans om iets te winnen. Hiervoor moet je natuurlijk wel meedoen op al onze kanalen.

24bottle

Eva Beeusaert photography : www.evabeeusaert.com

 

Wat kan je winnen?
Een fles van 24 Bottles voor jouw dagelijkse hydratatie voor onderweg.

Wat meer over 24 Bottles
Het Italiaans design merk is opgericht in 2013. Hun missie om de planeet te bevrijden van wegwerp flessen heeft geleid tot kwalitatief hoogwaardige en duurzame collecties van flessen en zakken.

Wat moet je doen?
Nu het belangrijkste deel: Wat moet je doen om zo’n prachtige fles in de wacht te slepen?

  1. Volg 24Bottles en Shadesofghent op Facebook.
  2. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dat kan hier of via onze sidebar (links)
  3. Laat in comment een reactie achter waarin je laat weten dat je meedoet.

Fingers crossed!
Meer kans maken? Doe ook mee op Facebook en Instagram!

 

De winnaars worden bekend gemaakt op maandag 6 maart.

 

Good luck babes! Wie weet ga je met een fles aan de haal.

♥ Louise
Share:
Louise
Written by Louise
Veel leesplezier op onze blog! Liefs, Louise