De vijfde sharing sunday is voor mij! Ik ben heel enthousiast over deze nieuwe rubriek en kan niet wachten om enkele van mijn favoriete dingen te delen met jullie. Hier komt ie! 🙂

Want

The happiness planner

maxresdefault

Ik ontdekte the happiness planner enkele weken geleden en werd er helemaal verliefd op, helaas heb ik hem (nog) niet. Het is een agenda maar met enkele speciale toevoegingen. Pagina’s die je ’s ochtends invult om even stil te staan bij de mensen/dingen die jou gelukkig maken, een leuke quote om je wat good vibes te geven, een dagevaluatie waar je kan invullen hoe je je voelde vandaag en waarom. En nog veel meer! Helaas zijn deze agenda’s direct uitverkocht maar er is ook een kleinere versie van, de “100 day planner”. Ik hou van stationary en ik hou van zelfreflectie. Ideaal dus!

Instagram

Worldwanderlust van Brooke Saward

instawww

 

Brooke Saward is een blogster die zoals ze het zelf verwoord “uit een valies woont”. Ze reist namelijk de wereld rond. Ik hou van dit instagramaccount omdat hij gewoon zo erg mooi is, hij mij doet dromen, en me ook een beetje heel jaloers maakt soms 😉

Juniperfoxx

junifoxx

 

Een daily dose of fluffy nodig? Een ongewone fluffy uit het bos? Zeker Juniper volgen dan! Deze lieve schattige vos is gedomesticeerd en enorm fotogeniek. Dit instagramaccount slaagt er altijd in mij even te doen glimlachen.

YouTube

Ik zou minstens 10 YouTubekanalen met jullie kunnen delen want ik ben grote fan van YouTubeland maar als ik moet kiezen wil ik jullie graag voorstellen aan Anna Akana.

anakanana

 

Anna Akana is een comédienne die gewoonweg awesome is. Ze maakt korte skits over herkenbare situaties of over maatschappelijke problemen, ik hou van haar gevoel van humor! Akana heeft mij al vaak geïnspireerd, ontroerd, dingen bijgeleerd en doen lachen! Ze is één van de sterke vrouwen waar ik naar opkijk. Ze heeft ook 4 schattige katten die wel eens verschijnen in haar video’s.

To watch

Modern Family!

modern-5__140605173923

Ik ben deze week ziek geweest dus dat betekent in de zetel zitten, snotteren en series kijken. Mijn beste vriendin raadde het aan en sinds mijn keelonsteking ben ik verslaafd.Modern Family is gaat over een samengestelde familie met unieke gezinnen wat voor veel grappige situaties zorgt. Het is een heel lichte serie en 1 aflevering duurt ongeveer 25 minuutjes, perfect om op je gemakje te kijken, niet echt bingematerial.

To listen

Tame Impala

Currents_artwork_(Tame_Impala_album)

Het album Currents van Tame Impala heb ik recent ontdekt en maakt heel wat gevoelens bij me los! Fantastisch album gewoon.Tame Impala heeft een unieke stijl en heb je sowieso al gehoord op Studio Brussel 😉 Mijn favoriete nummers zijn Yes I’m changing, Eventually, The less I know the better en Disciples. Ik vind het echt een geweldig album!

TRACE

Ik heb nog wat muziek voor jullie! Deze favoriet, TRACE, is nog vrij onbekend. Ze heeft nog maar 2 liedjes uit maar ik ben volledig hooked! Ik kan haar stijl niet goed beschrijven maar ik heb nog nooit iets gelijkaardigs gehoord. Luister zelf maar!

Zo dat is de vijfde sharing sunday, hopelijk was er toch één ding bij wat je nog niet kende en nu wel tof vindt. Als jullie aanraders hebben voor mij -zeker als het over muziek gaat- lemme know!

XX

Flo

Share:
Flo
Written by Flo
Hi! Ik ben Flo, une petite Gantoise die behoorlijk veel passies heeft. Noem mij een beauty geek, & Other Stories addict, gamer en blogger. I love all of it!