Hi sweets! Inspo nodig op deze zondag? Lees dan zeker deze Sharing Sunday, want ik heb een aantal leuke items voor je klaarstaan!

Hotspot

Alix- Table d’amis & Jardin d’amis

Deze middag mocht ik dankzij CityZine gaan brunchen bij Alix in Gent. Ik was voordien wel al eens gaan ontbijten, maar brunchen had ik nog nooit gedaan. Wat een ervaring én wat een locatie! Een reuzegrote tuin in het stadscentrum is sowieso uniek, maar hoe het ingericht is, maakt alles nog magischer. Het is er enorm gezellig vertoeven. Is het wat koud? Neem gerust een dekentje of ga aan een tafeltje in de serre zitten. Ik ontmoette er trouwens een hartelijke dame die er ook voor het eerst was. Daarom hou ik van Gent, je bent er nooit alleen.

Sharing Sunday 1

Sharing Sunday 1


 

Want

Plateausandalen

Ik moet je niet meer vertellen dat de ‘plateauschoen’ helemaal back is, want dat wist je sowieso al! Maar wist je ook hoe gemakkelijk deze schoenen zitten? Comfy én stoer, maar toch vrouwelijk! Bye-bye-bye, naaldhakken!

Momenteel ben ik op zoektocht naar een mooi paar platform sandalen, maar ik heb m’n perfect match nog niet gevonden. I’ll keep you posted!

Coach x Disney

Why, oh Why is deze collectie enkel te koop bij Maasmechelen Village? Da’s zó ver weg van Oostende! Passeert er iemand daar toevallig eens? Dan mag je voor mij een leuk item meebrengen. Muchas gracias!

 

Beauty

Cîme skincare

Onlangs bestelde ik online een testpakketje van dit leuke, natuurlijke merk. Ik kreeg staaltjes van de huidcrèmes en staaltjes van 3 producten naar keuze. Hoeveel kostte me dat? 5 euro! En je hoeft niet eens verzendkosten te betalen! Bovendien krijg je een bon van 5 euro om te gebruiken bij je volgende aankoop. Awesome!

Binnenkort vertel ik je meer over mijn favo’s!

https://www.instagram.com/p/BTZXgyZBz_p/?taken-by=floriane_mary

 

Don’t Watch

Sleepless

Woensdag ging ik met een vriend naar de bioscoop in Gent. Hij mocht de film kiezen en het werd Sleepless. De trailer zag er nochtans leuk uit, maar de film was een enorme teleurstelling! Het plot was heel voorspelbaar en je zag alle spannende zaken al van mijlenver aankomen. Er verlieten zelfs mensen de zaal tijdens de film. Jamie Foxx, ik ben zo teleurgesteld in je.

Weet je wat wel een epic film is? Guardians of the Galaxy: Vol. 2! Ga ‘m zeker eens bekijken in de cinema!

 

To Listen

Lana Del Rey ft. The Weeknd – Lust For Life

Een aantal jaren geleden zong ze nog ‘born to die‘, maar aan de zijde van haar goeie vriend The Weeknd heeft ze enorm veel lust for life.

 

Hugs & Kisses

xxx Floriane

Share:
Floriane
Written by Floriane
Hoi! Ik ben Floriane. Ik ben een Ostendaise die haar hart verloor aan Gent, Londen en Disneyland Parijs. Ik leef op koffie, lekker eten, goed gezelschap en goede boeken.